Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Bilinen Bazı Fetişler (vol 1)


Hani Fetişizm hakkında yazdık ya bir de bunları örneklendirmessek olmaz. Sanki hayatımda yapmışım gibi sanki hoşuma gidiyormuş gibi lol Aşağıda sıralayacağım fetişlerin hiç birisi ile alakam yoktur hatta benden uzak yapana, yaptırana, sevene yakın olsun ahahah

Ayak Fetişizmi

Hemen fetişi olana yarayacak uygun fotoyu iliştirelim yazımıza :)


Efendim açıklanacak pek bir tarafı yok, bildiğin ayaklardan ve ayak kokusundan hoşlanma durumu o_O Porno filmlerinden de görebileceğiniz bu fetiş en yaygın olanı imiş. Hayır adam ayak fetişi diye herkeste kendi ayağını yalanır yutulur bişi sanmasın haha elbette onda da bi estetik olmalı. Eller de bu kategoriye giriyor zanımca. Zira ayaklar gibi ellerden de hoşlanıp tahrik olanlar var.

Aksesuar Fetişizmi

Yine konuya uygun bir foto ile görsel desteğimize devam ediyoruz :P


Resimde ayakkabıya yapılan tecavüze şahit oluyoruz hep beraber. Hemen çorladığım açıklamayı ekliyorum. Karşısındaki kişinin üzerinde bulunan bazı nesnelerin kişiyi uyarmasından geçer bu fetişizm. Gözlük, protez, diş teli, şapka, şemsiye, oyuncak, araba vb. aksesuara sahip olan kişinin üzerine atlanır, zevkten çıldırılır.Bunun bir yan kolu olan okul üniforması ve sekreter kıyafeti fetişlerini de anlatmama gerek yok. Özellikle Japonların okul üniforması fetişizmi malumunuz. Tabii bunun içine asker üniformasını da eklemek gerek. Düşünsenize, cinsel nesne asker üniforması giymiştir. Otorite temsili olarak kabul edlen bu fetişizm, en sık görülen fetişlerden biri.

Irk Fetişizmi

Bunu ben de ilk kez duydum çoğunuz gibi :)


:pörtleyen göz smileysi: :fıldır fıldır dönen gözler smileysi: Efenim ben izninizle bu maddedeki fetişizmi kendime uygun görüyorum :)) Sarışın, Kumral ve Renkli gözlü ise awww öhüm konuya dönelim bakalım ne demişler bunun içinde; Adı sizi yanıltmasın. Öyle psikopat bir fetiş değil bu. Sadece cinsel konuda karşı veya hemcinste ırki özellikle aranması, derinin rengi, gözün biçimi, kafatası yapısı vs. Yani tamamen şekilci bir fetiş cinsi bu. 

Facesitting Fetişizmi

Böyle bir fetişte varmış efenim. Buyrun şu resmi;


şu da açıklaması; Diğer adıyla poponun suratın üstüne bir koltukmuşcasına oturması. Ayrıntılı bir açıklamaya gerek yok. Adamın suratının üstüne kadın kısmısı poposunu yerleştiriyor çıplak olarak ve hadi buyrun size başka bir fetişist durum.

Koku Fetişizmi

Bunu tam olarak açıklayacak bir film ismi söyleyeyim size. Jean-Baptiste Grenouille' nin başrollerini oynadığı Perfume: The Story of a Murderer   filmi.


Adından da anlaşılacağı üzere koku ve koklama yoluyla kişinin cinsel gerilim ve doyuma ulaşmasıdır. Bu koklama fetişi bazen hastalıklı bir hal alabilir. Koku fetişistleri iç çamaşırlarına karşı da yoğun bir ilgi duyarlar. Cinsel olmayan kokular da bazı fetişistleri uyarabilir. Bunlar idrar, ayak, çorap vs kokuları gibi.


Devam Edicek...

Devamı için tıkla...
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

5 yorum:

  1. güzel el ve ayaklara cinsiyet fark etmeksizin her daim hastayım da cinsel anlamda fetişizme girer mi bilemedim. :/

    bazen de çekik fetiyorum yağuşuhlusundan. :D

    YanıtlaSil
  2. en üstteki resimdeki oğlan! sen nasıl birşeysin yaa! hiç mi acımıyosun bize!!!

    YanıtlaSil
  3. Bende el ve ayak fetişliği durumu var :D estetik el ve ayaklarda (bakımlı hoş diyelim) bir elim ayağım boşalıyo :D çok fena bir durum ya allahtan diğer fetişlerle aram "0" hatta eksilerde :D

    YanıtlaSil
  4. Koku ve Irk Fetişizmi bende var,
    kokularda her türlü güzel koku kabul her turlu kotu koku kabul edilemez.
    ırk lardan da scotish irish british tek geçerim

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın