Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Blogger Buluşması ve Onur Yürüyüşümüz




Şöyle ballandıra ballandıra yazayım da gelmeyenler çatlasın haha (bknz. evoĞlanı)


Yoğun bir hafta sonu etkinliğinden sonra yeniden selam; bilindiği üzere düzenlenen bir blogger buluşması ve sonrasında da Onur Yürüyüşü vardı. İlk buluşmaya katılamadığımdan dolayı bu buluşmaya katılmak istiyordum hem merak ettiğim bloggerlarla tanışmak hem de ogaybende imajını biraz kırmak için :)) (bknz: heaa bu muymuş o gay oldu o zaman :P)

Her neyse hafta başından itibaren bloggerlarla buluşurum ama yürümem hayır yürürsem 2. Bir süpermen vak’ası ile karşılaşabilir ekranlar modundaydım. 

"ayh ben burada yürüyordum birden çevremi sardılar bayrağın altında kaldım o ara elime nası geçti ise bi düdük geçti sonra beni kendilerinden değil diye dışlamasınlar dedim ve ben de öttürmeye başladım” derdim (yersen) hahaha eğer sunucu akıllı ise “Allah’tan elinize sadece düdük geçmiş ya başka bir şey geçseydi onu da öttürür müydünüz” diyerek beni mor edebilirdi :P Yürümekteki tek çekincem fotoğraflanmak videoya çekilmek falandı zaten başka ne olacak ki.


(süpermen olayını hatırlamayanlar için hatırlatma: hani istiklalde ntv nin bir ropörtajı vardı ve süpermen t-shortlü bir anketör arkadaşımız vardı yürüyüşte gözlerim aradı onu ama göremedim :P) (zaten hiç bir kanal da geçmedi sanırım yürüyüşü)

Velhasılı yürüyüşe katılmayacaktım ama blogger buluşmasına gitmek için niyetlendim bir ara gidemeyecek gibi oldum ama o işi de hallettikten sonra düştüm yola, burada yeri gelmişken belirteyim ki şehirler arası yolculuklarda hiçbir zaman istediğim gibi birisi oturmaz yanıma hoş zaten soğuk nevale gibi dururum ama olsun hoşuma giden birisi olursa sohbete bağlarım bi şekilde hesabı ama her otobüse binene bu gelsin şu gelmesin aman yarabbim bu kesin gelsin diye içimden geçiririm ama gele gele hep içi geçmiş amcalar gelir ki ne hikmetse giderken de dönerken de aynısı oldu :/ artık bu konuda olayları oluruna bıraktım abartmıyorum yanıma oturan hacı amca kendince burun ameliyatı öncesi yapılması gereken temizliğini yapıp onu mükemmel bir şekilde yok etmişti koltukaltında ıyy kendimden ortamdan ve o anki halimden tiksindim otobüsün ışıkları kapalı olabilir ama TV ekranından ışık pek güzel yansıyor ve siz görmek istedikten sonra her şey görünüyor merak etmeyin (o.O) bunun konuyla alakası yoktu di mi yahu asıl olaya dönelim :)



Buluşma konseptimiz böyleydi çok şey kaçırdınız bilemem hahaha 

         Efendim buluşma olayının gerçekleşmesinden 1 gün öncesi istanbuldaydım zaten; sabah oldu öğlen oldu ama gerekli yer ve saat bilgisi gelmedi :D pek sevgili organizatörümüz spontane gelişsin her şey diyerek olaya daha bir renk kattı yani :D neyse sevgili bi’gay arkadaşımız beni telden aradı ki tüm blog dünyasının telefon numarasının onda olduğuna eminim :D buluşma yerini öğrendim neresi tabii ki gaylerin tekkesi olan istiklal :D oraya geçtim ama içimde de heyecan var daha reel de bloggerlardan kimseyle görüşmemişim kimler gelecek bilmiyorum irtibat halinde olduğum ve resimlerini gördüğüm çilekli, bigay ve patrick var falan onları görürsem tanırım hesabı gittim telefonlaştık ve toplaşılan cafeye doğru ilerledim efendim

         Blogumu okuyanlar aşırı detaycı ve gizliliğe önem veren birisi olduğumu bilirler hatta bir ara “siz ortalığa yazmışsınız buluşalım edelim diye ama milleti toplamayın buluşacağımız yeri herkesin cebine sms atın hem gelecek olanları biz de bilelim” gibi oldukça şizofren düşünceler savurmuş birisiyim; neden evde kaldığım ortaya çıktı hahaha (sanki bi benmişim gibi bu detaylara dikkat eden aslında herkeste vardır tedirginlikler)

           Neyse efendim galatanın orada elimde telefon bigayle görüşüyorum bir birimizi görmeye çalışıyoruz bigay beni gördü ve sorular sormaya başladı falan beyaz gömlekli sen misin hı hı güneş gözlüğü de var mı hı hı topuklu 10 cm ayakkabısı olan mı hı hı çorabının da dini kaçmış hatta hı hı derken (haha yok artık topuklu ve çorap olayını ben uydurdum) bir birimizi gördük bigay karşıdan göründü öpüştük falan ilk blogger canlısı ile görüşmüş oldum böylelikle :D içeri geçtik ama istemeden de olsa kasıldım falan içer de (diğer bloglar da ifşa edildiğinden mütevellit ayrıca sevgili kaytan bıyık kendisi de yazdıktan sonra sevgilisi olduğunu yazmakta sakınca görmüyorum) kaytan bıyık, sevgilisi (kendisi blogger dünyasına yeni katıldı linki yazı sonunda takip edilesi), çilekli gay vardı bi de ben ve bigay işte masaya oturdum aman çok yoruldum ayarındayım ama heyecan stres vs hat safhada

devam edecek... 





              Böyle de yazıyı kesebilecek yerler yaratabilirim ibnelik! değil mi hahaha  

       Yeni girdiğim ortamlar da oldukça sessiz kalırım sadece dinlerim olaya bodoslama giremem konu açamam ortama alışmam biraz zaman alır fazlaca da çekingenimdir hani blog yazmaya benzemiyor; burada atıp tutmak kolay hee millet yamyam beni yicek sankim ama fazlaca çekingenim işte ısınmam zaman alır ben ısınırım ortam dağılır hahahahaha bir sonraki buluşma da bir önceki buluştuklarımla daha rahat olurum o yüzden 2-3 gün sonra “sanırım hastaydı falan, bu O mu denebilir” lol ortam çok sıcaktı zaten reelde fazlaca eşcinsel arkadaşla görüşmediğimden dolayı kendim gibi olanların yanında kendim gibi davranmak konuşmak bir birimizi anlamak çok güzel bir duygu yaşanılası :) daha sonra ortama sevgili anlatsam bi bok olmaz ve acemi gay de katıldı tanıştık sohbet ettik falan güzel bi gündü yani; gecesinde ise daha önceden sadece sugar cafeye gitmiş biri olarak gaylerin olduğu bir bara da gitme fırsatını yakaladım onur haftası etkinlikleri çerçevesin de “nostaljik şarkılar” konseptli partiye gittik aramıza sevgili atlı karınca da bir tur daha da katılmıştı bile :) kenarda kalıp izlemeyi yeğledim ve ikamet ettiğim yere geri döndüm o gece iyi bir İstanbul bilgini!! olarak eve girmem biraz problemli olsa da nihayetinde eve gidebildim hahaha

- parti de neler oldu? 
- dark room a kim girdi?
- kim kadınım ayol diye bağırdı?
- bir sonraki buluşma da ne oldu?
- yürüyüşte ne oldu?

ve dahası yarın... :) 

Sevgiyle kalın...


Devamı için tıkla >>

O Gay; Ben de... Blog Yazarı

25 yorum:

  1. Yaaa bende bütün gün yazını bekledim be adam :) yarıda kesip atmışsın ama :(

    YanıtlaSil
  2. Öteki yazı gece yarısı olmadan, at arabası bal kabağına dönüşmeden yayınlanmalı!1!111!birbirbir

    YanıtlaSil
  3. @miss maria ve @bigay :) baktım baya bi uzun olmuş en iyisi 2 ye böleyim dedim fena mı :D hem devamını yazmadım ki daha haha yarın yayınlarım ama kesin hakkınızdaki düşüncelerimi merak ediyorsunuz ne kadar madilik yapacağımı falan ama yarını bekleyin :)

    @patrickcim; her şeyi anladım da o 1111 ne ola ki :D

    YanıtlaSil
  4. Bilseydim herkes toplaniyor, uzun suredir sizi anonymus takip eden biri olarak tanismak isterdim. Zira arkadasin nisanindan cikip geldim yuruyuse :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilseydim dediğin için seni kınıyorum yayık ayranım.. günlerce haftalarca yazdım.. toplanıyoruz dedim.. gelin dedim.. sen neredeydin bakalım?

      Sil
    2. Gozumden kacti galiba :( Olmusla olmuse care olmaz :D Artik bir sonraki bulusmaya :)

      Sil
    3. artık bir daha ki buluşmaya ;)

      Sil
  5. sen zaten 2 adım ötene gelme, teee onur yürüyüşlerine git. git tabii yani. gerçekten git. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha gelcez dedik herhalde di mi yok bugün kısır günüm var yok bugün duvardan duvaram var yok alış verişim yok pazarım demesen çoktan geldiydim :P

      Sil
  6. tühh! elimden kaçırmışım seni... :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :// ya ben buluşma haftasında karakediye de mail attınız mı diye sormuştum

      Sil
  7. Ben de fotoğraflarda falan çıkmamak için bir yerlerimi yırttım ama kabak gibi çıkmışım,peh :P

    YanıtlaSil
  8. "Gizliliğe önem vermek" nasıl bir şeydir çözemedim gitti. Ona girersem polemik çıkacak, sadece yürüyüşle alakalı söylediğimi varsayın. Kameralardan kaçarak gizlenmeye çalıştığınız kişiler zaten lgbt haberlerini takip eden kişiler değildir genelde, hani neyin tribi bu anlamıyorum. Kendiyle barışık olmama diye yorumlamıyorum elbette, sadece anlaşılabilir değil. Kaldı ki o yürüyüşe gidiyorsanız zaten "ben de varım, ben de buradayım" demek için gidiyorsunuzdur. Dört duvar arasında yaşamaktan memnunsanız orada işiniz olmamalı zaten (:

    Bloggerlar da yeyip içen, işeyip sıçan, osurup uyuyan insanlar yani "yeni" olması dışında gerilim yaratacak bir şey yok aslında... Çekinceni anlıyorum ama pekala aşabilirsin ^^ Ortamda kendini geri çeken tiplere hep uyuz olmuşumdur, sırf konuşmuş olmak için konuşan ve şebeklik yapanlara uyuz olduğum kadar... Kendin ol yeter derler ya, öyle işte ^^ Gerisinin bir önemi yok.

    Devamını bekliyorum yazının, beklemekten sıkılabilirim de, bilgin olsun (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooo çok sert :)

      ya aslında haklısın ama şöyle de bir durum var ne sen benim konumumu daha iyi anlarsın ne de ben senin; küçük yerleşim yerlerinde eşcinselliğini yaşamaya çalışanlar büyük şehirlere göre daha temkinli oluyorlar ister istemez. "Gizliliğe önem vermek" cümle olarak okunduğu zaman gerçekten de bana da saçma geldi :P Ama evet yürüyüş için söyledim varsayalım. Her şeyin ilki biraz zorlu oluyor ilk defa yürüyüşe katılan birisi olarak elbette bazı çekincelerimin olması oldukça normal, twitter da dediğim gibi "yılda 1 kere bile olsa "herkese out bir şekilde umarsızca yürümek", işte özgürlük bu olsa gerek..."

      Hiçbir zaman ikinci görüşmem ilkinki gibi olmaz daha "ben" olurum; o da benim huyum yapacak bir şey yok yani ://

      Sil
    2. üniversiteye kadar küçük bir kasabada yaşadım, hatta şu anda tatil sebebiyle yine o kasabadayım, oradan yazıyorum, her şeye rağmen "gizlilik" konusunda endişem olmadı diyebilirim. böyle yerlerde ağzı olan konuşur, evet, ve o konuşanların çoğu genellikle kendi pisliklerini kapatmak için konuşur. haliyle umurumda olmadı, ben de herkese açık değilim bu konuda ama asla inkar etmedim veya aksiymiş gibi davranmadım, sadece soruları yanıtsız bıraktım saçımı savurup geçtim, sana da öneririm, böylesi daha seksi <3

      Sil
    3. :)) her şeye hıh diyorsun yani en güzeli de öyle zaten o ne der bu ne der diye hayatımızı şekillendirip dediğin gibi 4 duvar arasına sıkışıp kalıyoruz ama bir noktadan sonra da hayat felsefeni değiştirmek biraz zor oluyor ayrıca bazı konularda genelleme yapmakta biraz haksızlık, herkesin yetiştiği ortam, kültür yapısı, çevre, toplum bir olmuyor maalesef hoş hepimizin derdi bu tarz kalıplara karşı çıkmak değil mi zaten ama iş eyleme gelince o kadar da kolay olmuyor işte ;)

      Sil
  9. ehhh artık tüm blogger dünyası duydu bi, de sen yaz:))) bi dahaki sefere seni daha candan daha sıcakkanlı bekliyoruz ona göre haberin olsun:)

    YanıtlaSil
  10. ne güzel etkinlikler oh hepiniz büyüksünüz istediğiniz yere gidiyosunuz kendim yolları bilmem babama beni götür eşcinsel arkadaşlarımla buluşcam dessem azıma s*çar neyse zamanı gelsin önce :()

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eee sen bize haber verse idin, gelir alırdık seni. Abilik yapardık sana :)

      Sil
    2. YAŞASIN GAY DAYANIŞMASI...

      Sil
    3. :( asfdfsda üzüldüm şimdii

      Sil
  11. :)) aramıza yeni bir gay nickli blogger katılmış fena mı :D buluşma da baya bi sözü oldu bunun zamanı gelince her şey olur :)

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın