Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Sizden Gelenler - Kafa Karışıklığı -



Selam;

Bir süredir posta kutumda bekleyen bir mail daha var, her zaman ki gibi kendisine özelden mi yoksa blogtan mı cevap istersin diye sordum ve blogta paylaşmanda bir sakınca yok cevabını aldım boş bir kafayla yazayım diye de bekletiyordum :) Biraz sonra okuyacağınız üzere arkadaşımızın kafası baya bir karışık,

---

Aslında şu an kafam çok karışık ve aklımdan geçenleri anlatmakta zorluk çekiyorum. Önce kendimi tanıtayım;

Ben bir heteroseksüelim en azından öyle zannediyorum. (24 yaşındayım ve bugüne kadar hep kızlardan hoşlandım.) Lisedeyken çok samimi olduğum, sevdiğim, çok yakın bir arkadaşım vardı. (Hala çok sık görüşüyoruz, aslında en iyi arkadaşım diyebilirim.) Sürekli beraber vakit geçiririz, birbirimizin evlerinde kalırız kısacası çok yakınız. Onla vakit geçirirken gay olduğundan şüphelendiğim çok oldu ama dışardan çok belli değil hal ve tavırları kadınsı değildir. (Gerçi uzun zamandır bu konuları araştırıyorum gayliğin kadınsılıktan ibaret olmadığını iyi biliyorum.) Çok şüphelendim ama ona bir türlü konduramadım.Yanlış anlamayın homofobik falan değilim öyle zihniyete sahip bir aile tarafından da büyütülmedim. Ama bu beni rahatsız etti özellikle de bana dokunmaları sarılması falan herşey gözüme batar oldu. Onda kaldığım günler geceleri bana kolunu attığına, sarıldığına dokunduğuna şahit oldum ama hiç belli etmedim. Gerçek şu ki tüm bunlara katlanabilirdim çünkü o benim en yakın arkadaşım ve herşeyi paylaşabileceğim bir dost, zaten fazlada arkadaşım yoktur.

Ama son zamanlarda farkettimki onun dokunuşlarından temaslarından hoşlanıyorum.

Bunu kendime itiraf etmek, kabullenmek o kadar güç oldu ki hala da atlatmış değilim ama zevk aldığım kesin. Çünkü neredeyse her hafta onu yatıya bize çağırıyorum sırf onunla temas edebilmek için. Sürekli sarhoş etmeye çalışıyorum belki itiraf eder ya da yakınlaşır diye ama sonuç alamadım. Ayrıca tüm bunları yaparken içimdeki pişmanlık bir günah gibi beni yiyip bitiriyor. Eşcinsel  olduğumu kabul etmek istemiyorum ama onunla yakınlaşmak benim için tarif edilmez bir zevk oldu. Eşcinsel bir ilişkiye hazır olduğumu bilsem daha sonra bundan pişman olmayacağıma emin olsam ilk adımı ben atardım. Hala kafamda cevaplanmamış sorular var onla yakınlaşsam beraber olsam bile ne kadar ileri gidebilirim. Sadece öpüşmek mi, sevişmek mi? Pasif olabileceğimi hiç sanmıyorum yada aktif olarak onla beraber olmakta zor geliyor. Daha doğrusu onla anal sex yapabileceğimi sanmıyorum. Kafamda o kadar soru var ki düşünmekten uyuyamıyorum. 

Bunları kendime itiraf etmekte bile zorlanırken yazabilmek çok şaşırtıcı. 6 aydır bir kızla çıkmıyorum ama bahsettiğm arkadaştan başka bir erkeğe karşıda belirgin bir eğilimim yok. Ne yapacağımı bilmiyorum. Rahatlamaya, kendimi bulmaya çok ihtiyacım var.

---

demiş, gayette samimi bir şekilde.

Arkadaşlarına out olan eşcinseller için en büyük sorunlardan birisi de out olduğu arkadaşının kendisi hakkında "acaba" diye düşünmesidir. 

- lan bu bana nie out oldu acaba benden mi hoşlanıyor benim o taraklarda bezim yok hacı (merak etme sana açılanın da öyle bir niyeti yoktur genel olarak, tabii istisnalar elbette olur)

- hop bunun eli kolu fazla mı bana deyiyor ne ifade ediyor bu şimdi (insanlar içerisin de sevgiyi göstermenin en yaygın biçimi dokunmak bana göre, zira dokununca daha samimi oluyorsun merak etme adam kalkıpta senin tenasül uzvuna (ahahah isme gel :D mübarek gün sansürü :P) el atmıyor di mi hoş lise yıllarım da millet bir birine yoklama çekerdi o da ayrı mevzuuu (bana mı evet bana da ahaha öhüm konuyu dağıtmayalım)

bura da güzel bir örnek var, bana dokunuşlarından huylandım, onun sana dokunuşları arkadaşça mı yoksa bir şeyler ifade etmek için mi anlamamak o kadar zor olmasa gerek, arkadaşımız "homofobik" birisi olmadığı halde dokunuşlar onu rahatsız etmiş ki ben olsam beni de ederdi o da ayrı bi mevzuu. (hoşlandığım biri değilse yani ahaha) 

bence en iyi arkadaşın olduğu için sana samimiyetini dokunarak gösteriyor olabilir, sana dokunuyor diye pat gay olacak diye bir şey yok. Her zaman bizim ve senin de dediğin gibi bizler için belli kalıplar "kız gibi" olmaması vs. Lakin belli başlı bazı ip uçları diyeceğimiz noktalar olabilir bunlara da yer yer değindik zaten.

Sonrası asıl bomba itiraf geliyor 

"dokunmalarından hoşlanıyorum" :)

hani bir söz vardır;

"heteroseksüel erkek yoktur az vodka vardır" :D 

onu sarhoş edip içindekilerini dökme girişimi de ayrıca takdir edilesi :P

burada yazdıklarından anlaşılıyor ki eşcinsel duygularını hep bastırmış olabilirsin yine de tam olarak "sen eşcinselsin bence içindekilerini bastırmışsın" diyemiyorum fazlaca kendin hakkında bir detay yok ha yazarken bile utandım ben bunları nasıl yazdım gibi cümlelerin az buçuk bize ipucu veriyor ve söyleyebilirim ki "eşcinsel olup duygularını bastırıyor olman" daha bir olası seçenek.

Her şeyden önce kendi kendine sormalısın bir an için aileni, kafandaki düşüncelerini, toplum ne deri kafandan sil ve kendi kendine sor "ben eşcinsel miyim" utanma duygunu kapıda bırak sıkılma duygunu da tek düşünce olsun kafanda "ben eşcinsel miyim" buna vereceğin cevap EVET ise her şeyden önce kendinle barışmayı dene önce içinde bunu kabul et utanma sıkılma duygusunu bir kenara bırak utanılacak hiç bir şey yapmıyoruz. (daha sonra o dışarda bıraktığımız her türlü değer ile barışmaya sıra gelecek) Sen bunları düşünürken "anal seksi nasıl yaparım" diye aklına bile getirme kiii yok öyle bi şey.

"Pasif olabileceğimi sanmıyorum ya da aktif olarak onla ilişkiye gireceğimi" demekte ne demek  eşcinselliği belli kalıplara oturtmamak gerekir ve illa ki de seks olacak diye bir kaide de yok yanında olması sana dokunması sana sarılması yetiyorsa ve içinden seks yapmak gelmiyorsa yapma! illa yapacaksın diye bir kural yok ki ya da "eşcinselim mutlaka anal ilişki yaşamam lazım" diye de bir kural yok.

Benim tavsiyem her şeyi her düşünceyi bir kenara koy ve kendine sor;

"ben eşcinsel miyim?" 

buna vereceğin cevaptan sonra tekrar görüşürüz :))

evet takip eden arkadaşlar siz ne düşünüyor sunuz bu konuda ki kendisi burayı okuyacak, okuyor da :)
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

19 yorum:

  1. canım yaaa :) aslında hikayende hiçbir acıklı taraf yok ama neden bilmiyorum içim burkuldu. Benim fikrime gelecek olursak, aile hayatını, yaşantını ve seni tanımıyorum ama bence sen eşcinsel olmayabilirsin. Çok fazla arkadaşının olmamasından kendini yalnız hissettiğin sonucuna ulaştım (medyum mu oldum ne? Atıyor da olabilirim:D) bu süreç içinde sana gösterilen ilgi alaka ve dokunuşlar seni etkilemiş olabilir :) o gaycığimin dediği gibi bir şeylerin daha yeni yeni de farkına varıyor olabilirsin. Kendinle yüzleşmekten sakın korkma çünkü ne olduğuna ya da olmadığına ben/biz karar veremeyiz. Bunu yapabilecek tek kişi sensin :) şunu da unutma kendinle ilgili varacağın sonuç her ne olursa olsun etrafında sana destek olacak insanlar bulacaksın :) sarhoş etmek de güzel taktık ama arkadaşın gayse ve bunu saklamak niyetindeyse kendini de yırtsan ağzından bir şey alamazsın :D Kendine çok dikkat et pıtırcık, haberlerini bekliyorum. Öpüldün :)

    YanıtlaSil
  2. ay her şeyin altında da bir anlam arama sevgili dertli anonim. ben de en sevdiğim kız arkadaşıma sarılmaya, mıncırmaya bayılırım ama hetero diilim yani. altı üstü az biraz elleşiyorsunuz. ki "pasif olamam, aktifi bilemem, ap hiç deyılım!" diye düşünecek kıvama gelmişsin. yapma çocum. gençliğine yazık.

    YanıtlaSil
  3. arkadaşın eşcinsel olma-ma ihtimali yüksek.. yaşadığı şey gayet doğal.. insan belli dönemlerde hemcinsine ilgi duyabilir ama bu onları eşcinsel yapmaz.. geçicidirir.. bu bilgileri teyit etmek için şöyle bir şey de buldum yalnız.. bu siteyi pek sevmem normalde sanki eşcinsellere karşı yapılmış üstü örtülü bi eşcinsel sitesi gibi . http://www.escinsellik.net/4-gecici-escinsellik/#.UCp9ej0aOVg

    YanıtlaSil
  4. Hayatı rahat bırak aksın illa kendine etiket koymana gerek yok zaman geçtikçe herşey daha net olur( duyguların da gerçekler de)

    YanıtlaSil
  5. Herkes eşcinsel mi hetero mu ayrımına takılmış da arkadaşin biseksüel olma ihtimali dile getirilmemiş. Bundan önce kızlardan hoşlandığını söylüyor çünkü. Önemli sorulardan biri de bence bundan önceki ilişkilerin sadece çıkmak, takılmak, az biraz hoşlantı tarzı mıydı yoksa gerçekten bi kıza cidden aşık oldun mu? İkincisi, erkek vucudundan ya tahrik oluyorsundur ya da olmuyorsundur. İnternet elinin altında, çeşitli testler yapabilirsin :P aynı olay kadın vucudu için de geçerli tabi.

    YanıtlaSil
  6. Sakallar Falan'a katılıyorum..
    Bence mutlaka heteroseksüel ya da eşcinsel olmak gibi keskin bir ayrıma gitmek çok doğru değil.. Daha doğrusu birinden birini tercih etmek zorunda değilsin..
    Hem erkeklerden hem de kadınlardan hoşlanabilirsin. Bu da Heteroseksüel olmak, ya da gay olmak kadar doğal bir durum ve böyle milyonlarca insan var..

    Ama asla göz ardı etmemen gereken bir durum var; arkadaşının belki de aşırı samimi olan tavırlarını yanlış yorumluyor olabilirsin..
    Bazı insanlar samimiyetlerini elini omuzuna koymak, sarılmak gibi temaslarla ifade edebilirler. Bu durum onların hemcinslerinden hoşlandığını göstermez.
    Bu kişiler çoğunlukla iki erkeğin arasında herhangi bir ilişki yaşanabileceğine ihtimal dahi vermediği için sarılmakta dokunmakta hiç bir sakınca görmez.
    Yanlış bir girişimin arkadaşını kaybetmene bile neden olabilir..

    Bence arkadaşının cinsel yöneliminden önce kendi cinsel yönelimini kafanda netleştirmelisin.
    Senin gerçekte ne istediğine karar verdikten sonra da arkadaşının bu konularda ne düşündüğünü dolaylı sorular ya da bazı küçük testlerle öğrenebilirsin..
    Bu soruların yanıtlarını bulmadan hiç bir girişimde bulunmamanı tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
  7. Duyguların ve aşkın cinsiyeti olmaz. Biri ona en acilinden lavman yapmayı anlatsın...

    YanıtlaSil
  8. Bence O Gayciğimin ve diğer arkadaşlarımın yorumları çok açıklayıcı olmuş. Özellikle arada bir adsız var ki ben de ona katılıyorum.. çok sıkıntı yaparsan doğru noktalar gözünden kaçabilir. O yüzden rahat ol ve kendini tanı ilk önce samimi bir şekilde..

    YanıtlaSil
  9. şu dakikadan sonra olur da yakınlaşırsanız, pişmanlık duyup çocuğu yalnız bırakma. ilk adımı atmıyorsun ama bunun hazır olmamanla ilgisi yok. sarhoş etmeye çalışarak adım atmışsın zaten. suçluluk duymamak için ilk adımı ondan bekleme, günah keçisi olarak çocuğu seçme :S işleyeceğin en büyük günah, yaşayacaklarınızın hesabını arkadaşına kesmen olur !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyuncak ayıcık, seni yatağımın üstüne oturtmak ve boğazına önlük bağlayıp yemek yediriyormuş gibi oynamak istedim. ne güzel dedin öyle.

      ah ahh yarası bende saklı... bal gibi o da hoşlanıyordu dokunuşlarımdan, o da bakışlarıma karşılık veriyordu işte, hatta yanlış anlaşılmamak için ben sarılmıyordum tutup o sarılmıştı iki gün uyuyamadım sevinçten, kendi iç savaşının hesabını bana kesmemişse dut mut değilim ben devedikeni falanım. allah belasını versin diyorum şimdi de fotoğrafına bakıp küfrediyorum öyle...

      Sil
  10. lut kavmindeki olaya göre eşcinsellik büyük günah, ama onlar böyle doğuyorlar bu onların seçimi değilki. neden günah?? kimse yanmak istemez öteki tarafta ama erkek erkekten hoşlanıyorsada yapacak birşey yoktur bu da onun seçimi ve niye günah ki? aşk var buradada? bunlar çok ince sorular ve belkide çoğu gay öte tarafta yanacak ama suçları neki?ne?? al bide burdan yak

    YanıtlaSil
  11. şimdi bence burda duygu karmaşasına girmiş bi arkadaşla karşılaşıyoruz önce sormak gerekli bu arakdaşın daha önceden psikolojik bi tedavi süreci var mı? hafif okb ler obsesif komposif bozukluk hayallerin gerçek olma duygusuna kapılabilirler yani bu arkadaş duygusal olarak arkadaşının ( ne kadar çok arakdaş kelimesi kullandım ama ben ) gay olduğuna kendisini hazırlamış ve gelişen durumları buna göre hazırlamış ardaki samimiyet yakınlık ilgi alaka onda farklı yansımalara sebp olmuş dolayısıyla böyle kendini iki cami arası beynamaz modunda bulmuş
    tabi üsteki ihtimallerin hepside olabilir gizli eşcinsellik sonra biseksüellik olabilir ama bu da olabilir bence içini dinlemeli bu olay nedir ne oldu da daha önceden dokunurken ben etkilenmiyordum da eşcinsel mi diye düşünmeye başlayınca bi uyarılma hali ortaya çıktı bunun değerlendirmelerini yapsa kendi sonuca varacaktır zaten kaanatindeyim

    YanıtlaSil
  12. ilgili arkadaş cevap niteliğinde bir mail daha atmıştı bugün canımı sıkan bir olay yüzünden bloga aktaramadım ama yarın aktarıcam umarım

    YanıtlaSil
  13. Arkadaşa sabah akşam 3er kür anal masaj öneriyorum.
    anca böyle anlar kendisini.

    YanıtlaSil
  14. Ben şimdi Brad Pitt ile Angelina Jolie arasında sandviç olmak istiyorum; Angelina önümde Brad arkamda. Zaman geçer, yer değiştirirler, gerek yok ama oyuncak takabilir, filan. Geçelim, konu seks pozisyonları değil. "Güzel" olanı sevemez miyim ? Sevgimi cinsel ilişki ile taçlandıramaz mıyım ? İkisi de güzel, fıstık gibi. Eşcinselsem Angelina ile birlikte olma fikrine ya da şansına (ohaaaaa, havaya bak!) kendimi neden kapayayım ki ? Tersi de olamaz mı ? Olur, olur.
    Böyle işte.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendime yönelik bir durum saptaması da yapayım, eksik kalmasın: Kafası karışık arkadaşın başına gelenler tam olarak bana da oldu diyemeyeceğim. Ama, 70'li yıllarda, küçük bir şehirde, çok gençken aramızdan su sızmayan bir arkadaşım vardı, akılda kalıcı bir temas yoksa da, aynı odada yatmalar, yanyana masturbasyon yapmalar, yaparken bakıp bakıp kafayı çevirmeler, böyleyken de alt sınıftan iki kızla çıkmalar, arsada itiş kakış futbol oynamalar, filan. İçimden geçenler, dışa vuramamalar, "erkek olma" koşulandırması, vs... Yıllar sonra, kendi kendime düşündüm, böyle güzel bir yakınlığı eşcinsel bir platforma taşıyamaz mıydım acaba ? O zaman (70'li yıllar) da düşünmüştüm de bırak dillendireni aklından böyle şeyler geçeni kazığa oturturlardı herhalde. Zeki Müren nasıl canlı çıkabildi, hem de baş tacı edildi yıllardır, hep şaşarım. Yıllar sonra da düşündüm, burada da konu geçince yazayım dedim.

      Sil
  15. Sosyal çevre yetersizliğinden en yakınına sarılma girişimi gibi görünse de,bu kadar dolu dolu yazabilen ve önceden kızlardan hoşlanan ve onların ortamlarında bulunabilen bir insan elbetteki istese hetero erkek arkadaşlar edinebilir,golf futbol oynayabilir.ama yapmıyor.Benim yorumlamama gelirsek,arkadaşının tensel teması aslında biseksuel yanının ortaya çıkmasını sağlıyor olabilir ama bu o arkadaşının gay olduğu anlamına elbetteki gelmez.Bu şudur; arkadaşım bak gay gibi der ve içindekini çıkarmak için ondan cesaret alıyordur.gayet sancılı bir süreç ama arkadaşı barlardan toplamaya ramak kalmak üzere.

    YanıtlaSil
  16. hayat sadece bir kere yaşanıyor bu hayatan bütün zevkini almaya bak kimseye bakma

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın