Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Bloga Gelen Yoruma Cevabımdır


...

Yukarıdaki yorum Emre ve Arda isimli yazının altına yorum olarak gelmiş; yazdığım cevap uzun olunca ayrı bir başlık halin de yazmak daha uygun olur diye düşündüm.


Kimse kimsenin eşcinsel olduğunu sorgulamıyor zaten direk yargılıyor (!) Çoğu zaman iki yüzlülük yaptığımız gibi din konusunda da ikiyüzlülük yapıyoruz. İslam dinine göre alkol almakta yasak zina da, günahın büyüğü küçüğü olmaz günah günahtır. Gelip dinden ahkâm kesip daha sonra gidip alkol alıyorsan, riyakârlık yapıyorsan, dedikodu yapıyorsan, kendini başkasına karşı üstün görüyorsan vs ki bu örnekler çoğaltılabilir,  sen de din karşısında suçlusundur. Bu yüzden birilerini etiketlerken dini (!) kullanmayın direk kendi düşüncelerinizi söyleyin “vay efenim dinimizde şöyle ama” diye cümleye girmenin anlamı yok, ki kimin ne olup olmayacağını en iyi yaratan bilir.

Eşcinselliğin özenilecek bir şey olduğu konusunda da şunu diyebilirim ki eğer 1 tane hap olsa ve ben onu attıktan sonra eşcinsel olmayacaksam hemen verin atayım neden aileme, çevreme ve kendime dahi (!)  iki yüzlü yaşamak isteyeyim ki? Neden hep yalan söylemek isteyeyim? Neden ilişkilerimi utanılacak bir şeymiş gibi gizli saklı yürütmek zorunda kalayım. Neden intihar edeyim (!) (bu bir çözüm yolu değil tekrar yeri gelmişken belirteyim ki KİMSE SİZDEN DAHA ÜSTÜN DEĞİL ve SİZ KİMSEYE HESAP VERMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ o yüzden bu tarz intihar düşünceniz varsa bile kafanızdan silip atın) neden hakarete uğramak zorunda kalayım. Neden sizin o toplum normu dediğiniz çarka uymak için spordan nefret etsem dahi sporla ilgileniyor gibi gözükeyim, arkadaş ortamında karı – kız muhabbeti diye tabir edilen muhabbetlere gireyim…

Olayı direk cinsellik noktasına indirgerseniz hata yapmış olursunuz kimse zevklerinin peşi sıra olmayacak şeylere hayran kalmaz. Toplum ve normlarını kim belirlemiş ki bu normlar herkese dayatılmakta?

Özellikle bizler hangi ara bir erkekle cinsel ilişki nasıl olur zevkli mi olur yok bir de bir kadınla deneyeyim bakalım hangisi daha zevkli olur diye seçeneklere tabi tutulduk da tamam ya hemcinsimle birlikte olmak daha zevkli yihuu düşüncesi ile bu duygularımızın peşi sıra gittik? Bu nasıl bir düşüncesizliktir, ya da olayı bu kadar basite indirgemek doğrumudur, eşcinsel ilişkilerin diğer ilişkilere göre daha zevkli! olduğu yargısına sen nasıl vardın?

Çoğu zaman girmek – çıkmak am sik göt olayına indirgediğiniz ilişkilere bakış açınızını değiştirin. Zira hemcinsimizden hoşlanıyoruz diye kalp denen organın yerinde bir zevk makinası yok. Bizimde kendi aramızda yaşadığımız yoğun duygularımız var siz yakıştırın ya da yakıştırmayın bizlerde AŞIK OLUYORUZ bizimde canımız yanıyor, bizimde gözlerimiz yaşarıyor, biz de sevdiğimiz kişi için acı çekebiliyoruz hem de en âlâsından.

Eşcinselliğin eğlenceli olduğu ve özenilecek bir şeymiş gibi lanse ettiğimizi söyleme hakkını belki de; hayata daha pozitif baktığımızdan dolayı , empati yeteneğimizin daha kuvvetli olduğundan dolayı, hiçbir ayrımcılığa girmediğimizden dolayı, tüm ötekileştirmelere karşı olduğumuzdan dolayı kısacası kendi aramızda kasmadığımızdan dolayı, istediğimiz tarzda giyinebildiğimizden dolayı, tüm kim tarafından konulduğu belli olmayan bazı kalıplara karşı çıktığımızdan dolayı vs bulabilirsin ama sizlerde deneyin o zaman dünya daha yaşanılası bir yer olur inanın.


Ogaybende Blog Yazarı

36 yorum:

  1. Cahil olanlara bisey anlatamazsin. Cok guzel yazmisin anlatmaya calismisin, ellerine saglik . Escinselligi hastalik olarak gorenler cogunlukta bunun ana sebebi ise cahilliktir. Allah asil cahillikten korusun hepimizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem cahiliz hem üşengeç oysaki gugıl bir tık ilerde :)

      Sil
  2. ağzına sağlık.. daha iyi bi cevap verilemezdi.

    YanıtlaSil
  3. Aşık olduğumuzda sadece içimiz yanmıyor malesef; aksine yanıp kül oluyoruz. Bu arada yazın süper olmuş, eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) aynen aşık olan kişi yanıp kül olmuyorsa zaten aşık değildir

      Sil
  4. Eşcinsel ilişkinin normal (!) ilişkiden aslında daha zevkli olduğunu çoooook insanın bildiğini ben bilmiyordum doğrusu :S Vah vah herkes biliyormuş da kendini tutuyormuş, biz kendimize hakim olamadık ayıp bize :S

    Ne anlatsak boş bu kafaya boşşş....yazık.

    YanıtlaSil
  5. O Gaycigim, agzina (parmaklarina) saglik. Soylenmesi gereken her seyi soylemissin zaten. Tebrik ediyorum

    YanıtlaSil
  6. Birkac imla hatasi disinda guzel, hatta super ;-)

    Escinsel iliskinin daha zevkli oldugu kanisina nereden varilmis acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla yazarken aklıma ne geldiyse olduğu gibi aktardığımdan, arada oluyor işte öyle imla ve cümle düşüklükleri :)

      Sil
  7. ÇOK GÜZEL BİR CEVAP ÇOK GÜZEL BİR KONU :)

    YanıtlaSil
  8. eli öpülesi insan gerçekleri tokat gibi çarpmış yüzüne tabi eğer yüzü mevcut ise

    bunu yazan tosbaa kabuğuyla aynı metaryelden yapılmış beyne sahip, kıyaslama becerisinden yoksun, denize düşüp yılana sarılacağına yılandan korkup deniz dibine dalan zihniyet sahibi insanımtırağa bikaç çift sözüm olacak izninizle

    ben bugüne kadar isteyerek 1 kişi ile birlikte oldum onunlada 3 yıl birlikte oldum ayrılmak zorunda kaldığımızda sanki boşanmışız gibi oldum sorarom nnice muhafazakar geçinen din perdesinin arkasında ne olduğu bilinmez pislikler karıştırark islamın adını kirleten ne sözde adamlar varken evde çocucukları eşi onu beklerken bilmem nerelere şeyinin 3 dakikalık keyfi için sürtünen insanalrdan daha muhafazakar addediyorum kendimi

    bir insan eşcinsel olsada hetaroseksüel olsada aile kurmak ister kurabilir ve başarılı olabilir. bunu yaşıtım olan nice hetero erkek ble beceremez hatta tahayyül bile edemzken ben biz yapıyoruz bu neyin ahkam kesmesi bu neyin kuyruk acısı

    hayır diyeceksiniz ki sana ne oluyor neden böyle celallendin

    kaldıramıyorum ben sabırla 4 yıldır doğru erkeği beklerken aile yaşantısının özlemiyle burnum sızlarken tek eşlilik diyerek kıvranırken densizlerin hele hele maneviyatı alet edip oluşturduğu ekvator bölgesinde dahi yetişmeyecek şeklilde bi egzotikliğe sahip bu fikirleri hangi serada üretiyorlar gerçekten merak ediyorum

    açıpta kalplerimize mi bakmışlar bu manevi körler ki görmedikleri insana bilmedikleri kavrama don biçme yarışındalar

    kusura bakma ogay ama bunları ifade etmezsem sanırım çatlardım
    teşekkürler herşey için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. istediğiniz gibi yazın burası benim değil sizlerin :)

      Sil
  9. böle insanlara ne kadar laf anlatsanda anlamazlar malesef.hep kendi bildiklerini okurlar.asla düşüncelerini değiştiremezsin..umarım bir gün bu yorumu atan ve bu kafada olan diğer şahsiyetler bizleri anlar..başkada birşey diyemiyorum..çok yazıkk

    YanıtlaSil
  10. helal olsun o gayım. cevabına sağlık. ellerin kolların dert görmesin. ben de yorum yapan bir kaç kişi gibi eşcinsel ilişkinin (herkes tarafından bilinen) daha zevkli olduğunu bilmiyodum arkadaş tarafından yeni öğrendim. acaba kendisi nereden biliyomuş peki?

    YanıtlaSil
  11. o gayciğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) yazın mükemmel bir cevap olmuş tatlım :D söyleyebileceğim başka bir şey yok! bütün alkışlar ikinci kez sana gidiyor :D ayrıca hâlk'ı aydınlattığın için de ayrıca tebrik koydum sana :D seviliyorsun pıtırcık öpüldün kocaman :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha werthercığımmm :D teşekkür ederim evet halkı aydınlatmak önemlidir bunu biliyosun :D

      Sil
  12. Eşcinselliğin tercih değilde doğuştan gelen bir durum oldugunu ne zamam kavricaklar cok merak ediyorum dogrusu insanlar canı sikildikca hemen günaha Allah'a ativeriyorlar durumları ... Her hetero insana bir eşcinsel arkadas diliyorum böylece hayatın ne kadar yaşanılası oldugunu daha iyi kavricaklardir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. one girlcüm uzun bir aradan sonra seni burada görmek ne mutlu :)

      Sil
    2. Merak etme ogayim sıkı takipcinim :) yaşamadığım zamanlarda bol bol okuyarak hep buralardayim :) böyle konularda da sessiz kalamıyorum ... Hiçbir zaman iyyy ne eşcinsel mı diyen bir insan olmadım ama dü bir gercek ki içinize girdikce en yakınımda sizler olunca insanın daha bir farkındalığı artıyor böylece cok daha iyi anlıyor herseyi buralarda olmak guzel :)

      Sil
  13. gerçekten cevabın çok iyi olmuş tebrikler :)

    YanıtlaSil
  14. O gay, söylenebilecek her şeyi söylemşsin zaten, bize söyleyecek söz kalmamış..
    Ellerine yüreğine sağlık..

    Yalnız o yorumu yazan arkadaşın cahilliğine takıldım.
    Bir insan günümüz koşullarında, elinin altında kitaplar ve internet gibi, bilgiye ulaşmak için sınırsız imkanlar varken neden araştırıp öğrenme ihtiyacı hissetmez?
    Dini toplumsal uyuşturu olarak kullanan din timsarlarının ağına neden bu kadar kolay düşerler?
    Şu uyuşturulmuş beyinlerinizden kurtulun artık!
    İslam dini böyle bir din değil, "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" demiş Hz. Ali. Siz neden bir şeyler öğrenmek için çaba göstermezsiniz de kulaktan dolma, saçma sapan fikirlerle konulara yorum getirmeye çalışırsınız?

    Eşcinselliğin neresi eğlenceli?
    Biri farkeder de kariyerimi, ailemi, dostlarımı, tüm sevdiklerimi kaybedebilirim endişesiyle yaşamak mı eğlenceli?
    Beş yılı aşkın süredir birlikte olduğum kişiyle gizli saklı, kapalı kapılar ardında görüşmek, toplum içinde 2 saniyeden fazla sarılamamak mı eğlenceli?
    Çevremdeki hiç kimseye ben bu adamı seviyorum diyememek mi eğlenceli?
    Bütün tanıdıklarına, yalanlar söyleyerek yaşamak mı eğlenceli?
    Her an her yerde cinsel birliktelik yaşayabilme potansiyeli olan heteroseksüellerin tersine, dakikalar süren bir ön hazırlık süresi mi eğlenceli?
    Eğer doğuştan gelen, genetik kodlamamızdaki bu farklılık olmasaydı tüm bu yukarıda saydıklarıma katlanır mıydık sanıyorsunuz?

    Yapılan bilimsel araştırma ve gözlemler sonucu 500'den fazla canlı türünde eşcinselliğin olduğu kesin verilerle kanıtlanmıştır. Devam eden araştırmalar bu rakamın 1500'e kadar çıkabileceğini göstermektedir.
    Allah bu kadar canlıyı böyle yarattıysa bu canlılardan biri olduğumuz için hesap gününde günahkar olduğumuz mu söylenecek sanıyorsunuz?
    Ben bana verilen bu hayatı anlık zevkler uğruna harcamıyorum. Ne yapıyorsam, ne yaşıyorsam inandığım aşk uğruna yaşıyorum! Bu yüzden işlediğim onlarca sevabın gözardı edilecceğini düşünmüyorum! kendinizi tanrı yerine koyup hükümler vermekten vazgeçin artık. Asıl bu yaptığınızın 'şirk koşmak' olduğunu, ve en büyük günahlardan biri olduğunu unutmayın!
    Toplum konusuna da gelince, Gizlensek de, saklansak da, çok küçük azınlığı oluşturan bazı cesur arkadaşlarımız her türlü hakarete aşağılanmaya maruz kalarak ortaya çıksa da, bizler bu toplunda her zaman vardık, Hala varız, her zaman da olacağız!
    Buna alışın artık!

    O gay, 'bize söyleyecek söz kalmamış' demiştim ama insan başlayınca duramıyor.
    Bu konuda daha söyleyecek o kadar çok söz var ki, günlerce konuşulsa, sayfalarca yazılsa bitmez..
    Ama bütün söylenenlerin özeti: Bilgi sahibi olmadığınız konularda fikir sahibi olmayın! Lütfen biraz araştırın, sorgulayın, öğrenin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel eklentiler yapmışsın Bir gay; teşekkürler.

      Sil
  15. O gaycımm parmaklarına sağlık. Çok yerin de bir cevap verip bizi uygun bir şekilde temsil ettiğin sana teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  16. Bu durum bir kadinin bur erkegi , bir erkegin kadini sevmedi gibi dogal.. Sonucta tanri ki varsa ve insniyorsaniz bu duyguyu insanlara koyduysa kimse yargilayamaz .. Dedigin gibi olayi cinsellige indirgersek daha farkli dusunulebilir belki ama o kalp sadece kan pompalamiyor iste .. Ask da var oyuzden ben insan ayirmadan herkesi seviyorum seni de :) tresor

    YanıtlaSil
  17. divine'in uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun ve ince orgazm sigaralarından birisini yaktım metnin sonunda.

    xoxo bebiş.

    Gûlizar

    YanıtlaSil
  18. Yalnız birşey sormak istiyorum gifler de mi size ait, kaydedemiyoruz ? Haksızlık ama çok güzeller.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok tabii ki gifler bana ait değil ama sağ tık olayını kapatınca onlar da gitti arada :// tumblr hesabımdan bulabilirsin ama ;)

      Sil
  19. Yorumu gördükten sonra Esra Erol'un ciddi ciddi bir anti-gay icon'a dönüştüğüne emin oldum.

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın