Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

İnternet ve Eşcinsellik (3)





İnternet ile kendimi ve eşcinselliği tanımaya devam ediyordum.

Dünyada tek olmadığını, senin gibi kişilerin de var olduğunu görmek daha bir rahatlatmıştı. Artık internet başında geçirdiğim zamanın haddi hesabı yoktu. Çünkü gerçekte seni senden başka bilen yoktu ama sanal alem öylemiydi; istediğin gibi takılıyor ve özgürlüğümün sınırlarını zorluyor idim. Hele ki taşrada yaşıyor iseniz.

Artık harıl harıl eşcinsel içerikli resimleri arıyor bilgisayarıma depoluyordum sanki tekrar arayınca bulamayacakmışım gibi. Bir de kategorilere ayırırdım. Siyah beyaz, sadece yüz, grup, anal, oral, gif (hani hareketli olanlardan)…vs :)) Bir de bu klasörleri saklama derdi çıkardı genelde gizli olurdu ve yeri kesin Windows klasörünün altı olurdu :)))) malum system dosyalarına dokunmayı kimse istemez.

Böylelikle nasıl bir fetişimin olduğunu keşfetmiştim. Çıplak bir erkek bedeni yerine boxer giymiş ya da kot pantolon giymiş bir erkek resmi daha çok hoşuma gidiyordu; boxer ve kot pantolon altındaki kabarıklık ya da dar kot veya boxer içindeki popo (kızarma smileysi) yani. Sonra renkli göz, kumral ve sarışın fetişlerim takip etti gerisini :)

Daha önceden bahsettiğim gibi chat odaları ile tanışmam sonucu her gün kesin ziyaret ediliyordum chat odalarını. Mirc programı; karşındakini görmüyordun yazılanlardan kişilik analizi yapıyordun ha bir de yaşı yaşına denk olacaktı o zamanlar :) niyeyse; ya da yaşlar arasında uçurum olmayacaktı falan.

Chat sardı ise bi noktadan sonra sanal muhabbet yerini sanal sexe de bırakıyordu zaman zaman.

...
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

6 yorum:

  1. a-aaa çok ayıp :)
    ben hiç mirce felan girmedim; yani girdim millet ne yapıyor diye, baktım bana göre değil sarmayınca çıktım

    YanıtlaSil
  2. :)) daha dur bakalım mirc maceralarım bitmedi :))

    YanıtlaSil
  3. mirc olayı hariç diğer hepsi benim için de geçerli. kendim gibi kızıl insanlarda hoşuma gidiyor hani

    YanıtlaSil
  4. netten görüştüğüm 3 kişiden 2 si yıllar önce mircdendi, yuzunu görmez sesini anca bir zaman sonra guvenildikten sonra eğer tel alıs verişi olmussa anca duyardın, işlk bulusmaya kadar da herşey bilinmezdi... ama daha önce de yazdığım gibi kesinlikle daha güvenilirdi....

    YanıtlaSil
  5. mirc ne ki daha ondan sonra bi camfrog furyasi patladi

    YanıtlaSil
  6. Lan benimde boxer ve dar kot fetisim var

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın