Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

"io mi tocco", Aman Nazar Değmesin :)


Geçenlerde karakedi'nin mim'ini yanıtlarken uygun bir resim arayışına girişmiştim. Daha sonra kendi penisini avuçlayan bir herif ve yine aynı hareketi yapan Silvio Berlusconi' nin resmini görünce ne iş len bu diyip araştırmıştım. O zaman bahsetmeyi unuttum.

Efendim; olay şundan ibaret miş;

Batıl inanç sahibi İtalyan erkekleri felaketlerden veya ciddi sorunlardan söz ederken pantolonlarının üzerinden erkeklik organlarını avuçlayarak kendilerince nazara karşı önlem almayı amaçlıyorlardı.

Karar, Como yakınlarındaki bir kasabada uluorta penisini avuçlayan 42 yaşında bir adama yönelik şikayet üzerine alındı. Mahkemede 200 Euro para cezasına çarptırılan adamın, bu hareketin nazara karşı refleks olduğu savunması kabul edilmedi ve eylem suç sayıldı.

Aynı hareketi başbakanlığı sırasında Silvio Berlusconi de bir geçit töreninde yapmış ve büyük eleştiriler almıştı. Berlusconi kendisini, "Irak’taki askerlerimizin başına bir şey gelmesin diye temennide bulunmuştum" şeklinde savunmuştu.

O' da şu oluyor;


Keşke bizde de böyle birşey olsa idi. Soyunma odasında abuk subuk şeylerden bahsedip sonra olacakları izlemek hoş olurdu haha.
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

5 yorum:

  1. oha o nasıl bi harekettir adettir öle:))

    YanıtlaSil
  2. harbi herif ne güzel dileklerini sunmuş :D:D başlarına bişey gelmesin :D :D

    YanıtlaSil
  3. haha; evet güzel adet ve dilek sunma... :)

    YanıtlaSil
  4. Aahaha :D
    Ve burada ben hayat ile bağlantımı kesip sesli bir kahkaha patlattım : "Keşke bizde de böyle birşey olsa idi. Soyunma odasında abuk subuk şeylerden bahsedip sonra olacakları izlemek hoş olurdu haha.
    " :D :D

    YanıtlaSil
  5. :)) dedim ama beden derslerinden de nefret ederdim.

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın