Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Netten İlk Buluşma




          İnternet ve eşcinsellik serilerinde bahsettiğim gibi internetin keşfiyle yeniden keşfettiğim eşcinselliğimi daha da ileri götürüp kendim gibi biri ile buluşma kararına vardım. Kendim gibi diyorum evet bir eşcinsel erkek ile ilk defa karşılaşıcam. Ama ne karar 10 kere düşünüp 1 kere hareket etmişimdir. Korku, heyecan, neyle karşılaşacağını bilememe vs. Zira küçük bir şehirde yaşıyorsunuz neyle karşılaşacağınızı bilmiyorsunuz internet ve mantar gibi internet cafeler yeni yeni türüyor 99 veya 2000 olması lazım yılını da tam hatırlayamıyorum açıkçası.

          Chat ortamında yazışılmaya başlandı yine rumuz içerisinde il bilgisi, yaş bilgisi, arayış hepsi mevcut lol tabi msn olayı olmadığından mütevellit cam ini aç bilemedin fotonu yolla falan yok kadere kısmet :)

          Velhasıl; burada üniversite okuyan birisi ile yazışmaya başladım. Özellikle seçtim ki üniversite okuyan olsun. Sebebi ise uyuşmaz isek okulu bitince nasılsa gidecek beni görse veya yolda tekrar karşılaşsak bile sorun olmayacak falan diyorum kendimce neyse buluşma kararı aldık tabi ben kezban (halen kezban lol) heyecandan ne yapacağımı bilemedim lakin yine de bir planım vardı.

          Büyük bir alış- veriş merkezinde buluşacaktık :) Müzik CD leri satan reyonun önünde lol saati kararlaştırdık falan neyse ben halen gidip gitmeme konusunda kararsızım en nihayetinde bi cesaret düştüm yola minibüse atladım ve buluşma yerine doğru ilerlemeye başladık. Tabi ben buluşma saatinden tahmini 30 dk önce orada oldum özellikle erken gittim ki kendimce planladığım planım işlesin :) Biraz etrafı dolaşıp arada CD reyonunu kesiyorum yanaşanlar var mı diye arada gelip gidenler oluyor ama amaçları CD almak olanlar direk belli yani işini gören çekiliyor oradan. Bekle bekle bakın bakın yok kimse. Bir ara ben de CD reyonun önüne gittim bakındım falan sonra aklıma” ya O’da beni izliyorsa” falan geliyor. Böyle böyle derken CD reyonunun önüne birisi yanaştı CD’lerden çok etrafa, gelen geçene bakıyor falan. Benim gözlerde O’na bakıyor. Geriden izlemeye ve süzmeye başladım. Sen misin oraya giden…

to be continued…

Devamı için... 
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

3 yorum:

  1. "hayyydii ellerrrrrr! 118 ötüz ücc yeaani 118 ötüzz ücc" araya reklam alır insan! ne var yaani hepsini bi çırpıda anlatsan?

    YanıtlaSil
  2. haha; hoş o reklamında ipini gereksiz çektiler hoş adamın tipine gıcık oluyordum (tiplemesine diil)

    bu arada iş yerimden yazdığım için kısa kestim artı uzun yazıları okurken bi an konudan kopabiliyorum aklım ne zaman sonu geleceğe kayıyor falan ben de 2 ye böldümdü.

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın