Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Penis Kırılması


Penis kırılmasıda mı olurmuş yahu içinde kemik mi varkine diye düşünebilirsiniz benim gibi ama oluyormuş. Allah korusun

Hani porno filmi izleyip heyecanla yeni keşfettiğiniz pozisyonu kısacası "davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir" hesabı hemen denemeye kalkmayın şekilden şekle girerken penisinizin şekilden şekle girdiğini görüverirsiniz mazallah :))

Bu girişgahtan sonra nedir bu penis kırılması okuyalım, öğrenelim, bilgilenelim hep beraber konu mynet'ten alıntılanmıştır.


Penis kırılmaları bilinçsiz cinsel ilişki, penis sert halde iken yatakta aniden dönme, mastürbasyon esnasında anormal bükülme, ereksiyonu sonlandırmak için penisin bükülmesi gibi sebeplerle ortaya çıkmaktadır. Hattat Hastanesi Üroloji Bölüm Başkanı Cerrahpaşa Tıp Fak. Androloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halim Hattat,derki;

Bu durum ürolojik bir acil durumdur. Penis bir kemik olmadığı için aslında olay kırılma değil, ereksiyonu sağlayan dokuları çevreleyen kılıfın(tunika albuginea) yırtılmasıdır.

Özellikle zorlamalı cinsel ilişki, anal ilişkiler, değişik cinsel pozisyonların denenmesi, mastürbasyonda kontrolsüz manipülasyonlar sırasında penisin ereksiyon halindeyken bükülerek bu kılıfın yırtılmasıyla oluşur. Ereksiyonu sağlayan kavernöz dokuların içini doldurmuş olan kan, kılıfın yırtılmasıyla cilt altına doğru hızla yayılarak penisin morarmasına ve deformiteye(şekil bozukluğuna) yol açar. 



Tam da bu yırtılma esnasında, bir ses hissedilir. Cilt altına doğru olan bu kanama bazen tüm penisi, skrotuma(torbayı) ve genital bölge civarına yayılır. Penis patlıcan vari bir renge bürünür ve ödem nedeniyle de şişer. Penis kırılmaları penis ereksiyon halindeyken olur, normal durumunda kırılma olması beklenmez. Hastaların kendi ifadeleri bile tanıyı olguların çoğunda koymaya yeterlidir. Tanı hastanın öyküsü ve fizik muayenesi ile konulur. Muayenede kırılma olan tarafta kan birikmesi ve peniste karşı tarafa doğru eğilme, şişlik, morarma saptanır. Şiddetli kırılmalarda ise idrar yolu kanaması ve yumurtalıklarda kan birikmesi görülebilir. Tanıda kuşku olursa ultrasonografi, kavernosografi MR gibi görüntüleme yöntemlerinden yararlanılabilir. 

Penis kırılmasının tedavisinde dünyada genellikle kabul edilen görüş, en kısa sürede acil ameliyat ve yırtılan dokunun onarımıdır. Sonrasında da antibiotik ve anti enflamatuar ilaçlar uygulanmasıdır Daha az olmakla birlikte ameliyatı savunmayan uzmanlar da bulunmaktadır.  

Penis kırığı tedavi edilmezse peniste şekil bozukluğu, ağrılı sertleşme, cinsel ilişkide zorluk, sertleşme problemi, idrar yolunda bölgesel genişleme, kanama bölgesinde Peyroni hastalığı adı verilen sert şişlikler oluşabilir.
Penis kırılmalarından korunmak için cinsel ilişki sırasında ani ve ters hareketlerden kaçınılması, penis sertleşme halindeyken kıvrılmaması gerekir.
 (Kaynak)
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

8 yorum:

  1. töbe tööbe! sabah sabah nerden aklına geliyor böyle şeyler? penis eski kabilelerde bereket demekmiş; bugün pek bi bereketli geçecek sanırsam? bu olay başına gelipte utancından hastaneye gidemeyen varmıdır acaba? neyse tahtaya vuralım!

    YanıtlaSil
  2. Şekil A : şaşırmış bir ifadeyi andırdı bana :D

    YanıtlaSil
  3. @karakedi; valla feci bir sızı ve penisin aldığı şekilden bahsedildiğine göre o an utanma hissi en son gelecek şeydir sanırım akla

    @frozennfire; :))

    YanıtlaSil
  4. Gece rüyama kadar soktun yani nerden okudum bunu yav :D bloğun da çok hoş,sürükleyici bir çırpıda okudum herşeyi hihi.

    YanıtlaSil
  5. benim kırık lan :D mutsuzum neyse

    YanıtlaSil
  6. çok meşhur blogger lardan birinin pipisi kırıııııııııııııııııık! :D

    YanıtlaSil
  7. lol penis kırıklığı ayrı şey eğri penis ayrı şey sen eğrilikle karıştırmış olmayasın sakın :P

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın