Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Homofobi Üzerine...


Bilindiği gibi dün yani 17 Mayıs; Uluslararası Homofobi Karşıtlığı Günü idi. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) 17 mayıs 1990'da eşcinselliği hastalık kategorisinden çıkardı.

Homofobi; eşcinsellere ve eşcinselliğe karşı duyulan nefret, korku ve ayrımcılık olarak tanımlanabilir. Homofobi yüzünden Dünya'^da halen eşcinseller öldürülmekte. Bu yüzdendir ki; heteroseksüellerin özgürlükleri eşcinsellerin özgürlüğünden geçer sözü çok yerinde olacaktır.

Homofobinin en tehlikelisi eşcinseller arasından çıkanlar bana göre. Genelde duyuyoruz

"bana ilişki teklif etti öldürdüm"
"ben zikiyordum ben de zikecem dedi öldürdüm"
vs vs zırvalıkları.

Hem eşcinsel olup hem de her masturbasyon sonrası pişmanlık duyan gerzekler gibi yaşadığı ilişki sonrası pişmanlık duyan şahıslar homofobik tavırlar takınıp karşısındakini öldürmeye kadar gidebiliyorlar.

Hepimizin homofobik insanlardan uzak durması temennisiyle bir video paylaşmak istiyorum :)) gülüyorum çünkü ropörtajın başındaki GAY Süpermenimiz döktürüyor...

NTV Muhabirlerinden Ayça AYDOĞDU sokağa sordu;



Baştaki "kapat kamerayı kapat" diyen ihtiyarlardan sonra çıkan süpermene dikkat :)) sanki sunucu "sen gay misin?" diye soruyor. Bi panik bi aklanma telaşesi eşcinselliğin ne olduğunu bilmiyorum ayağına yatıp "haa gey mi" diye söze girip eller sekiz çize çize saçmalamasına kahkaha atabilirsiniz :)

Sonrasında mantıklı konuşanda var oldukça gereksiz ve mantıksız konuşan da yorum sizin :)
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

6 yorum:

  1. güzel bir paylaşım olmuş... sürekli değişmekte olan bir toplumuz ve bu paylaşımınız bize yapılacak daha çok şey olduğunu söylüyor...

    YanıtlaSil
  2. süperman komikti ama :D "iğrenç" diyince gözlerindeki şaşkınlık o kadar belliki :D "acaba anladımı lan" diye sorucak dedim birden :D ntv nin güzel bir röportajı olmuş az kişi konuşmuş çoğu red etmiş. ama unutmamak gerek. cinselliği bile daha yenini tabusunu kıran bir ülkede yaşıyoruz. daha yeni yeni emekleniyor. birden kalkıp koşması beklenemez.

    YanıtlaSil
  3. Superman bomba olmuş :) Bu konu hakkında bir fikrimiz olmadığı da kanıtlanmış böylelikle :)

    YanıtlaSil
  4. süperman dehşet iyi oynamış rolünü. jübilesini yapmış. bravo ona! başı göğe ermiştir umarım.

    YanıtlaSil
  5. Gay süperman mal hakkaten ya sinirimi bozdu ezik:D

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın