Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Gittim, Yedim, İçtim, Geldim



Gittim ama yeme içme işi sadece boğaz ile kaldı yani bu işten karlı çıkan bir tek midem oldu diyebilirim lol başka yenen içilen bişi yok hıh

Şimdi bu yukardaki resimde ne alaka demeyin kumsaldaki durum aynen böyle oluyor aahahah fakat günde 1 kere aman aman bakılası birisi gelirse o gün şanslısınız yani. Fit vicut anlamında hoş ben de spora başlama kararı aldım ayna karşısında ne kadar farkında olunmasa da başka bir vücutta görünce olayı kafaya dank ediyor :)) acilen fitleşmek lazım.

Tabi bugün iş başı yapıldı millet bronlaşma yöntemini sordu nasıl böyle yandın o_O diye krem adı sürülen şeylerin adı tadı derken ben sadece güneşin tehlikeli ışınlarından korunmak için krem kullandım desem de çikolata yağından girip havuş suyundan çıktılar sağolsunlar.

Yollar perişan hem trafik hem yer yer tek şerit falan. Öyle dibim düşüp peşine takılasım gelen 2 kişi oldu hepi topu :)) o da geldi geçti sadece baktım. Tabi arkadaşlar iş yerinde dakka bir gol bir hesabı "karı kız bolmuydudan" girip "ruslardan çıktılar" straight milleti lol :)

Velhasılı güzel bir dinlence idi. Darısı halen gitmeyenlerin başına...

Bu arada Ramazan Ayı da geldi. Oruç tutan Gaylerimizin oruçları kabul olsun inş. Ben mi ben de oruçluyum tabisi :))
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

2 yorum:

  1. Oh oh hoşgelmişin, özledim.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim blogdaşlarım,

    tatil maceraları fazla! maceralı olmayınca bknz. diğer bloglardaki emişmeler ahahah fazla da yazasım yok açıkcası :)

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın