Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Yazdım da Geldim; -2-



Eveet yeni bir yazdımda geldim ile karşı karşıyayız. O neydiki diyenler için (Şuydu). Arama anahtaralarında yine bir birinden şahane arama kelimeleri ile blogumuza gugıldan düşen arkadaşlar var. Bakalım bu arkadaşlar hangi anahtar kelimelerle yani google'a ne yazarak blogumuza gelmişler;

___


gay tarafindan el oksanmasi

ahahah şimdi; okşanan arkadaş tedirgin olmuş, muhtemelen okşayanın da gay olduğunu biliyor. Arkadaşı  yanından uzaklaştıktan sonra hemen google'a sarılıyor ve soruyor. Bir gay elimi okşadı acaba ben de gay olurmuyum  :)))) 


işerken gay oldum

aahaha buyur burdan yak; bu arkadaşta muhtemelen umumi bir wc'de pisuara yanaştı ve olanlar oldu yanındaki elemanın "elamanını" :)) görünce film koptu ahahahah içinde kopan fırtınaları anlamlandırmak için google'a sordu; "işerken gay oldum" :))))) ne yapmalıyım :D

liseli penis 

evet bu arkadaş muhtemelen liseli ve penisinin boyunu, şeklini falan merak ediyor. Acaba belli bir boyu veya kalıbı var mı benim ki dünya standartlarının neresinde onu geçtim Türkiye standartlarına göre ne durumdayım derdi ile google'a sordu. :)) (bu iyi olanı) diğeri de sapık bir pedefolinin arama sonucu olabilir bilinmez.

gay penis boyları

daha önceki yazdımda geldimde de vardı ama orada sadece gay penisi idi şimdi boyları da işin içine girmiş. Merak etmeyin bir erkekte olması gereken standartlardan ne eksik ne fazla :)) gay olmakla bir şey değişmiyor :))

gay kırk yaş penis resmi

liseli penisin tersi bir durum var ortada :) ya eleman 40 yaşına geldi penisinden memnun değil yaşla birlikte şekli şemali de değişen penisinin son durumu hakkında bilgi araştırıyor :))) ya da genç bir gay kendinden büyüklerden hoşlanıyor diyebiliriz. (daddy gay mi deniyordu öyle bişi olması lazım ://)


istimna

efenim bu da dini literatürde mastürbasyon yapmak anlamına geliyor.

ve diğerleri;

gay olan ürologlarin başindan geçen hikayeler
ankaralı gay resim ve telefonlari
büyük penisli aktif gaylar

:)) çoğumuz google'a bir şey ararken o an kafamızdan ne geçiyor ise yazıyoruz zaten bu yüzden yukarıdaki anahtar kelimelerde de bir tuhaflık yok. Tuhaf olan anahtar kelimelerin içeriği oluyor sadece :)) bunlar dikkatimi çekenler hepsini taşımadım tabiiki buraya. Biraz gülümseyelim dedim...
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

2 yorum:

  1. ve bunlar senin bloguna mı gelmişler :D

    YanıtlaSil
  2. evet; zaten yukarıda da dediğim gibi hepimiz google'a o an aklımıza gelenleri yazıyoruz :) yazmıyorum diyen yalan söyler, bana komik geldi paylaşım yoksa gelenle gelemyenle bi derdimiz yok :)

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın