Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Dizide Oynuyorum Oleyyy -MİM-


Evet ne vakittir yazmıyorum bir şeyler yazayım bari derken "dur lem bi mim yapayım üzerine ölü toprağı serpilmiş bloglar da canlansın hem eğlenceli de olur" diyip bir MİM yapmaya karar verdim.

Heh hepinizde inandınız dimi buna YALAN derdim milletin içinde yatan hislerine parmak basmak dökülün bakalım içerikli MİM in kurallarını koyuyorum tabii ki MİM oluşturucu olaraktan

1. MİM i pasladığımız blogger bu kurallara uyacak ve MİM inin girişinde de belirtecek +benim yukarda yaptığım gibi MİM i görünce ne düşündüğünü de yazıcak (örn. tee allam nelerle uğraşıyoruz gibi)

2. MİM sadece 3 blogger'a yollanabilecek, daha fazla bloga ulaşması için de ne yapıyoruz okuduğumuz bloglarda bu mim in yollandığını gördüğümüz bloggerlara tekrar yollamıyoruz !

3. Adettendir diyip girişte blogu paslayana teşekkür ediyoruz (dudak hafif bükülür emeennn diye de seslendirmesi yapılır teşekkür esasında da :))

4. Yazılanlar mutlaka -yerli oyuncu- olacak ve illa bir dizi de oynamış olacak dizi adı da yazarsanız pek makbule geçer.

5. ayh ben hepsiyle de yatmak istiyorum amaağğğ diyip kural ihlali yapıp 3 ü aşmıyoruz +2 si ile sadece öpüşme rollerine izin veriliyor olacak sadece 1 si ile sevişme sahnesi çekebileceksiniz (ipnelik diil mi ahahahah)

6. MİM sonunda belirtiyoruz adı geçen ve resmi yayınlanan oyunculara hiç bir şekilde cinsel yönelimi eşcinseldir yaftası yapıştırılmamıştır amaç sadece saf duygulardır :)))

7. MİM sonunda da bir blogger a -SEVİŞME- sahnesinde oynamasını istediğiniz 1 oyuncu hedaye ediyorsunuz.

8. ve en önemlisi bu mimi yazarken hangi MODE da olduğunuz :))

9. YUH artık diyorsunuz ama bu madde isteğe bağlı DİZİNİN ADI ve KONUSU nasıl olurdu :))

eh başlayabiliriz, maddelerin içinden çıkabildi iseniz -lol-

3 ten geriye gidiyoruz :))

Efendim dizi ayağına (hayır feriha bile dizi ayağına kıvanç tatlıtuğ, çağatay ulusoy vs öpüştü yani hıh) beğendiğim oyuncuları ve içimdeki fesat duyguları döküyorum efendim. :))

- Ergen Stayl Mode ON
- Halamın Bıyığı Olsa Amcam Olurdu Mode ON
- Dizi bahane oyuncular şahane Mode ON

3. sü;

Dizinin Adı: KARABASAN (o.O)


Diziin Konusu: İçinde yaşadığı buhranlardan kurtulamayan ve eşcinselliğini bir türlü kabul edemeyen oyuncumuz hastane asansöründe aynı hastanede çalışan Doktor (bu ben oluyorum) ahahaha ile asansörde devamlı karşılaşmaktadırlar. Bir gün öyle bir an yaşanır ki asansörde istem dışı bir öpüşme gerçekleşir :O lol tabii doktor bu durumdan memnundur ama oyuncumuz değildir içindeki karabasanları dışına saçmaya başlar ve tehlikeli bir homofobik olur (bol keseden yaz yavrum atış serbest) ve ilk hedefide doktordur (töbe o.O)

Oyuncumuz: Serkan ŞENALP (Hayat Devam Ediyor adlı dizide oynuyor ilk bölümünü izledim sonrada izlemedim kendisi sakat ne hikmetse; oysa akraba evliliği yaptığı kadının çocuklarından biri sakat olmalı idi İzmir li kumadan olan serkan diil o yüzden sinir oldum du hatta)


2. si;

Dizinin Adı: YOLLU YOLUNDA GEREK (ahahahaha)


Dizinin Konusu: Adındanda anlaşılacağı üzere burada "yollu" oyuncumuz oluyor o bar senin bu bar benim gezen egoları tavan yapmış her sabah kalktığında yanında yatanın kim olduğunu hatırlamayan bir tip. Zaman böyle akıp giderken bir gün benle karşılaşıyor (buyur burdan yak) ben ise barın birinde barmen olarak çalışmaya girmişim anadolunun saf delikanlısı yeni düşmüş yani (yersen) tabii bu hızlı çapkın arkadaş bizi de götürmeye çalışma esnasında arkadaş oluyoruz ama ben "göster ama elletme" modundayım. (heh ben de yedim biraz sonra yayınlayacağım oyuncu gibi biri olacak ve gösterip elletmicem olduuuuu yan cebime koy) ehem ne diyorduk :D evet en nihayetinde ben deli gibi aşık olsam da "bunun gittiği yol yol değil" diyip son sahnede "öpüşüyoruz" ve ben köyüme geri dönüyorum :((( 

sadece 1 kişi ile sevişme sahnesi çekebileceğimizden mütevellit bu arkadaşta sadece öpüşme rolüne kurban gitti :((

Oyuncumuz: Seçkin ÖZDEMİR (kendisini ilk Neo rolüyle Muhteşem Yüzyılda görmüştüm şimdi ise Al Yazmalım da oynuyor)

Kendisini 1. sıraya mı koysam 2. sıraya mı koysam diye bir ara cebelleştim kendi içimde;


vee sona geldik hem öpüşürüm hem sevişirim araya yastık neyinde istemez (onlar bayılıyordu tabi sana ahaha) neyyysee;

1. si;

Dizi Adı: Aşklar Tesadüfleri Sever (lol)

Dizi Konusu: Adını Feriha Koydumu al bu diziye yapıştır işte ahahahaha

Oyuncumuz: Eh o kadar kopya dan sonra adını yazmaya bile gerek yok :D))) özellikle mimikleri çok hoşuma gidiyor kendisi Francisco Lachowski ye benzerliği ile de öne çıkıyor (mimik göz yapısı vs)

Çağatay ULUSOY


sıra geldi hangi blogger'a hangi oyuncu ile oynama şansı veriyorum'a :))

ev oğlanı

oyuncusu ise;


ahahahaha :))


- Ergen Stayl Mode OFF (bırak ergeni ilkokul talebesi gibi hissettim kendimi)
- Halamın Bıyığı Olsa Amcam Olurdu Mode OFF
- Dizi bahane oyuncular şahane Mode OFF

UYARI: Yukarıda adı geçen oyuncuların cinsel yönelimleri bilinmediği gibi ne beni ne de başkasını alakadar etmez. Burada adlarının geçmiş olması onların Cinsel Yönelimlerinin eşcinsellik olduğu anlamına da gelmez. 


top sizde; ev oğlanı, bi gay, marjinal kezban :))

O Gay; Ben de... Blog Yazarı

21 yorum:

  1. 3 kere okudum ama o kadar detaya girmişin ki bi şey anlamadım. oynamıyom ben. :s

    YanıtlaSil
  2. pardon kızım senin anlayacağın dilden yazmayı unutmuşum;

    3 oyuncu bul sonra bu 3 ü arasında sadece 2 si ile öpüşebilcn 1 si ile yatak döşek sevişebilcen ona göre ayırımını yap 3 kişiye yolla en sonda da bir blogger a bir oyuncu hedaye et bu kadar basit

    YanıtlaSil
  3. ay benim bunu yazmam için ilk önce 45 sefer filan olumam gerekiyor şu saatte. yazıcam ama.
    xoxo

    YanıtlaSil
  4. hahaha sana bir koca bulalım biz; onunla olan maceralarını anlat bize, daha doğrusu xcoach bulsun ikimize de, bak hayat ne güzel boş eğlen durma sen de coş... ;)

    YanıtlaSil
  5. üstüme iyilik sağlık (o.O) neyini anlamadınız bilemem hıh mahfolun +ben mimi ortaya koyar giderim isteyen alır kullanır istemeyen almaz (dilber hala stayl)

    YanıtlaSil
  6. İnanamıyorum, bu kadar detaylı bir mim beklemiyordum.. şimdi biraz tv izleyip erkek seçeyim bari.. off başımıza ne bela açtın sen böyle :P

    Bu arada ev oğlanına layık gördüğün adam da beni öldürdü inan.. O çocuğun saçma hareketleri yüzünden o diziyi 5 dk dan fazla izleyemiyorum.. Ev oğlanı ne kadersizsin :( heaheaheah

    YanıtlaSil
  7. ahahah en neşeli olanı da zaten en sonra oyuncu hediye etmek :)) evet biraz noku çıkmış olabilir mim in o.O siz anladığınız gibi yapın işte alın 3 oyuncu sıralayın sonrada paslayın gitsin :))) en sonundaki hediye olayını unutmayın ama :P

    YanıtlaSil
  8. karakedi:
    ahzhahahaohaoahzohaozhaohzaoh
    zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    dibim düştü manyaklar xD

    YanıtlaSil
  9. bak tek anlamayan ben diilmişim. bi de o kadar çemkirdin bana. :(
    UTAN UTAN!
    ama yazcam ben bunu.

    YanıtlaSil
  10. bu arada ben ilk yorumumu yazdığımda diğer yazılmış yorumları okumamıştım. tamam biraz komplex ama tüm kurallarıyla güzel bir mim olmuş bence.. şimdi cevaplıyorum bende :))

    YanıtlaSil
  11. Neden bende bööle site tasarımı yapamıyorum yaaaaa.nekadar yeteneksiz bir motorum ben pufffff...

    YanıtlaSil
  12. @bigay; esnetme hakkını tanıdım artık mim sizindir ne yaparsanız yapın :P

    @lubunik; seninki de güzel (blogun yani :D) blog tasarımın sade, zemini siyah tonlarda olup üzerine beyazla yazıldığı zaman ya da koyu tonlu zeminler üzerindeki yazıları okumakta zorluk çekiyorum +gözler de aşırı yoruluyo başka yere bakınca falan o yüzden okunması kolay en azından

    YanıtlaSil
  13. Geçenlerde düzüştüğüm biri tarafından Çağatay hakkında neler duydum neler.Niiiise bende kalsın.Hihihihih :))

    YanıtlaSil
  14. evet bence de sende kalsın :)) kimseyi zan altında bırakmayalım hem kimseyi de ilgilendirmez zaten özel hayatı burada yayınlamak söylemek yanlış olur :)) (senden mail bekliyorum ama ahahahaha)

    YanıtlaSil
  15. ben bunu anlayana kadar ayda sevişir onun postunu yayınlarsın:)))):):):)

    YanıtlaSil
  16. bir anda aklımda şimşekler çaktı ve buraya bağlandım; sene 1980'lerin sonu ya da 90'ların başı... ilkokul çağları, o zamanlar trt'den başka bir kanal yok pembe dizi olarakta "köle isaura" var... sen bu diziyi evin kadınları ile izle sonrasında okula gidince sınıftaki diğer oğlan ile bu diziyi sınıfta ulu orta canlandır... kötü adam o olurdu (bir ara beni öpmek istemesine anlam verememiştim?) ben de başroldeki güzel hatunu canlandırıyordum, ama o zamanlar bunu sanat için ve arkadaşları güldürmek için yapıyorduk ^.^... o beni kovalıyor ben kaçıyorum, o beni kovalıyor ben kaçıyorum; yakalayınca tokatı basıyor ben havalarda uçuyorum falan... ayy ne güzel günlerdiiii ^.^

    buna rağmen ipne olmamı keşfetmem niye bu kadar kafama dank etti anlamış değilim... dizi dedin de ordan aklıma geldi :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende sınıflar arası tiyatro müsabakasında lisede ki erkek yatılı lisede okuduğumdan sınıfta hiç kız yoktu kız kılığına giriyodum hep ama tehlikeli tmm sanat fln ama sonu kötü oluyo :)

      Sil
  17. ay lubunik.
    o avatarın sahibi seni bulursa bi düzüştürür bi düzüştürürrrr.
    o gey ben de; amcana soruver.
    :D
    +
    bu mimi yanıtlamıyorum.
    çünkü hala anlamadım.
    :D

    YanıtlaSil
  18. neyini anlamadınız yahu neyse gerektiği kadar yanıtlandı zaten hıh

    YanıtlaSil
  19. ne yani.
    gerektiği kadar kişi yanıtladı diye biz yanıtlamayalım mı,
    onu mu diyosun?
    kavga sebebi ayol.

    YanıtlaSil
  20. Yanıtladım ve sana güzel bir hediyem var. http://arnavutkaldirimi.blogspot.com/2012/02/mim-heh-bir-dizide-oynamadgm-kalmst.html :)

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın