Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Muck! Erotik Bakış ve Duruş


Muck yani öptüm ya da mucuk mcx mucuxxx öpt. diye de yazılıyor ama bu Muck bildiğimiz muck değil şu show tv de yayına başlayan yeni diziden bahsediyorum; hoş ilk bölümünü izledim sonra devamını getirmedim zaten :P trailerları ilk dönmeye başladığında "aha Glee nin çakması" demişliğim vardır.

Malumunuz Gossip Girl (Küçük Sırlar), Desperate Houseeives (Küçük Ev Kadınları) vs gibi yabancı dizi çakmaları çok dönüyor bizim TV kanallarımızda. Muck trailerini izleyince ve bu glee çakması ise diyip "hangısı eşcinsel" diye bir tahmin yürütüp en uygun şu (Sercan Dikmen) olur demiştim.


ahaha tabii ki sarışın kumral renkli gözlü temama uyduğu ve beğendiğim içni değil (yersen :D) hoş Haluk Piyes dururken (hemen hatırlayalım)


zaten Sercan Dikmen' in değişik bir iticiliği var çözemedim hım konu bu diil tabii ki konu kanalın bu dizi yüzünden 391 Bin lira ceza alması (o.O)

Önce ceza aldıran bölümü izleyelim sonrada hangi gerekçelerle bu ceza alınmış bir bakalım;



gerekçe: “gençlerin sahneye çıkarak, ‘haydi liliyar’ şarkısı eşliğinde bir dans gösterisi sundukları dans sırasında, arka sesin, ‘müzik umutları, cesaret kanatlarıydı’, ‘yazıldığı gibi okunmayan dizi muck çok yakında show tv’de’ dediği, fragmanda yayınlanan gençlerin dansının, erotik, müstehcenlik çağrıştıran figürlerden oluştuğunun görüldüğü, kızların sahneye şort, mayo, külotlu çorap, tayt gibi dans kostümleriyle çıktıkları, (oysa dans kostümü olarak biz haşema** giymeye başlamıştık ne vakittir bilememişler) büyük ölçüde cinsel hareketlerin tasvir edildiği dansla şortlu kızın yerde yaptığı erotik hareket, kızla erkeğin karşılıklı gelerek yaptığı birbirlerine doğru sallanma hareketiyle, (sallanma hareketi ahahahaah) tüm grubun arka arkaya sıralanarak yaptığı ileri geri sallanma hareketinin en dikkat çekicisi olarak belirlendiği, söz konusu dansın çiftlerin erotik bakış ve duruşlarıyla son bulmuş olduğu, (erotik bakış ve duruş derken) çocuk ve gençlerin ahlaki gelişimini zedeleyecek nitelikte olduğu düşünülen bu görüntülerin, uyarıcı sembol kullanılmaksızın ve 24.00’ten erken yayınlandığı belirlenmiştir.” 

miş.

** burada haşema giyenlere veya haşema adlı giysiye bir gönderme veya aşağılama ya da o tarz şeyleri ötekileştirme yoktur. Orada kullanmamın sebebi "dans kostümü olarak açık giysilerin giyildiği görülmüştür" manasındaki cümleye karşılık kullanılabilecek ve "ceza verenlerin gözünde ve zihinlerinde yatan aslında nasıl olmaları gerektiğinin"  daha anlaşılır olabilmesi sebebiyledir.

O Gay; Ben de... Blog Yazarı

9 yorum:

  1. ötekileştirmeye çok takılıyorsun.Tamam ötekileştirmek güzel değildir kusura bakma fakat sen de biraz vur ensesine al ekmeğini enayiliği görüyorum.Gerekli yerde insan sınırlarını belirlemeli.Aydın kesim bile "Öteleştirmeme" adı altında haşemaya evet derse çarşafa evet derse ona evet derse buna evet derse asimile olunur.Bu durumda avrupa toplumları batı giyimi dışındakileri ötekileştiriyor?
    AB ülkelerinde toplum kılığına aykırı dolaşmak ötekileştirmek?
    Hapisanedekilere suçlu ya da mahkum denmesi ötekileştirmek?
    Bazı normlar vardı ötekileştirmenin geçerli olmadığı.Bunu aklımızdan çıkarıyoruz bazen.Bu ülke festen çarşaftan bu bu günlere geçti.O zaman ötekileştirme(!) olmasaydı sen de şalvarla o bilgisayarın karşısına otururdun.Bazen fazla modern görüşlü olmak da hoş değildir.
    En ötekileştirmeyen toplumlar bile sınıra geldiğinde "hayır olamaz bu" der.Sanırım onlardan farkımız bu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neden illa bir ayırım olması gerekiyor ki? Çevremizde haşemalı veya çarşaflı insanlar yok mu var ben hangi hakla sen bunları giyemezsin derim kim veriyor bana bu hakkı? O zaman onun da bir başkasına sen de kot giyme etek giyme şort giyme deme hakkı yok mu? böyle kutuplaşmak mı iyi yoksa saygı duymak mı? Bu lke hep bu kutuplaşmadan kaybetmedi mi zaten gerici aydın sol sağ alevi sünni kürt türk vırt zırt...

      Sil
  2. bu dizi gerçekten ceza mı almış, ben de daha hiç izlemedim ama fragmanlarından eğlenceli bir diziye benziyor. bu arada ceza almasına da üzüldüm.. ayrıca haşema ile yaptığın espiri o kadar ince ki açıklamana gerek olmadığını düşünüyorum. ama yine de sen açıklamak istediysen de diyecek bir şey yok.. haklısınız..

    bu arada yorumlara abone olunamıyor artık :( anlamadım..

    YanıtlaSil
  3. aşağıda E-posta yolu ile abone ol linki aktif duruyor sanırım sen de bir sorun var :/

    YanıtlaSil
  4. Sanırım Kurt karakterini temizlik takıntısı olan bir karaktere dönüştürmüşler

    YanıtlaSil
  5. en sağ sol alevi sünni için demiyorum ötekileştirmeyi.Tabii ki olmamalı.Benim savım dini kıyafetlere.
    Avrupada yasak, çok çekmişler dimi bölünmeden?Hatta parça pincik olmuş(!) Fransa bak..Neden sokağa türbanla çıkmak bile yasak diye.Cumhuriyetlerine zarar verecek her özgürlüğe karşılar.Bu yüzden paramparça(!) olmuşlar.Bak Suudi Arabistana; tek parça ver güçten çatlıyor.Neden? Cumhuriyete zarar veren her değer var..

    sen hangi hakla dersin biliyor musun? Sanırım bilmiyorsun...Atatürk'ün kurduğu kurucu meclisin çıkardığı kurucu anayasadan sonra çıkan medeni ibareler barındıran anayasadan beri var olan kanuna dayanarak.Halkın refah seviyesini bozacak olan her türlü kılık ve kıyafetle kamuya açık alanlarda dolaşmak yasaktır.(Çarşaf, cübbe, sarık, türban, haşema..) Mesleki değerleri belirten kıyafetlerle kamu alanına çıkmak da yasaktır.(Doktor beyaz önlüğüyle avukat cübbesiyle, imam takkesiyle çıkamaz sokağa.) Heeeh ötekileştirmenin alasını Atatürk yapmış değil mi :) O kadar özgürlüğe önem veren adam bile düşünememiş bunu, siz düşündünüz..Vay anasını yahu!

    Bazı sınırları çekmeyi bilmeliyiz.Herkes her şeyi yapacak kadar özgür değildir.Ben çocuğumu imam nikahı kıydırıp kuran kursunda okutucam.MEB'e göndermeyeceğim.Sonrada ülkemin başına geçirip seni yönettireceğim.O da diyecek ki; Bunlar nasıl olsa özgür, benim yaptığım hiç bişeye karışmaz, ben en iyisi çarşafı giyilebilir, takkeyi, cübbeyi toplum kıyafeti sayayım.Özgür bunlar özgür..Belediye otobüslerine dualar astırayım, özgürler bir şey demezler, kızla erkek aynı koltukta oturmasın kafede, özgürler ya bunu da savunurlar, " ee tabii kızın erkeğin yanında oturmama özgürlüğü var yoksa beraber ötekileşirler bla bla bla.." İnterneti yasaklarım, ne gerek var herkes her şeyi öğrensin? İnternette herkesin bi sitesi var, evet herkes öteki.Yasaklansın herkes ötekileştirmeden uzak olsun.Dün Okan Bayülgen'i seyrettiysen Zenne ekibi vardı konuk olarak.Onlar bile ötekileştirmeden bahsederken, "Bazen sınırları koymada gerekli bir şeydir." dedi.Ama sence değil.Çünkü fazla özgürlükçü gözüküyosun ya ondan :)

    O ödün verdikleriniz, özgürleştirdiğiniz de sistemin bir parçası.Keşke sadece giynişleri farklı olsa...Ama senin içinde bulunduğun sistemin zikrini belirtiyorlar.Bunu anlamanıza daha çok var, çoook!
    Şu örneği düşün.Bir krallığın var.Özgür yaşayan millet var içinde.Herkese her özgürlüğü veriyorsun.Bir zaman sonra biz krallık istemiyoruz diyorlar. Kralın sözü geçmeyecek artık diyorlar.Özgürler ya, ister uygularlar ister uygulamazlar diyorsun.Sonra bir bakıyorsun ki sonun gelmiş.Neden böyle oldu ki? diye düşünüyorsun.
    İnsanlara sınırsız özgürlük verilmesi tehlikelidir.Bkz. Amerika.Dünyayı kasıp kavurdu savaşlarla.Özgürce istediğini yaptı.Herkesin sınırlı özgürlüğü vardır.Ötekileştirilemeyenlerin bile.

    YanıtlaSil
  6. bence şarkıdanda olabilir:):):):)
    çünkü rtük kararları penisinin kalkma derecesine göre veriyor bence bu haftada kliplere el attı !!!!!!! hiç birşey diyemiyorum artık sonra bu kadar cinselliği efendim çıplaklığı sakla neden bu kadar sapık var insan göz önünde olan şeye alışır ama gizli saklı oolan şey her zaman cezbedicidir.

    YanıtlaSil
  7. bence herkese kendini anlatabilmeye,anlaşılabilir olmaya çalışma bu kadar yetişemezsin:))) ya bir de türk dizilerinde zaten gay karakter yok ama olanlar da birkaç bölüm sonra hetero oluyor yani nasıl bir mesaj var anlayın:))

    YanıtlaSil
  8. rtük, binasının önünde (bilkent-beytepe b kapısı) mesafesinden, konumundan ve kuş uçmaz kervan geçmezliğinden ötürü hemen karsısındaki otopark'ında kampüsün en taş hetero(?)sunu götüren bisexie'yi görmedi mi acaba kameralarından?

    aşırı sexie ve gelme gitme ve gitme gelme hareketlerimiz tahrik etmiş olmalı ki 1saatten fazla hiç bi sorun vs yasamadık. kimse yanımıza gelmedi.

    işin tuhafı bilindik kadın erkek ilişkisi de değildi.

    arka koltukta 2erkek ve sallanıp hoplayan bi araba.

    erotik duruş ve bakış derken,
    tüm varlığım bundan ibaret be yavrum.

    ayrıca 4büyük kanaldan birinde öğleden sonra tv ye cıkmıslıgım da var platin saclarım ve sexstar rockstar bckhrsy harflerinin soyutlanmıs bi versionuyla.
    bu zihniyetin sexstar diye algılayacağı cinsten.

    yanımda da gruptan gruba koştuğumuz
    benle her boku yemiş kanka/fuckbuddie cakması biri vardı bi de.

    sunucunun bacaklarını fln da kesmiştim canlı yayında.

    hay allah(?).

    recm cezasına felan carptırılmam umarım.

    programa benden ötürü hiçbişe olmamıstı diye biliyorum..

    cezam nedir toplamda sayb'cım?
    beni de aydınlat cnm bu konuda

    operim.

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın