Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

CiwCiw



Ciwciw diyince hemen Fenerbahçe ile ilgili bir post beklediniz di mi ama alakası yok +ben Galatasaraylıyım zaten Her ne kadar oyuncularını say deseniz sayamasam da bir takım tutmadan olmaz.

ciwciw.com sevgili watcher nickli arkadaşımızın hayata geçirmiş olduğu bir site. İçeriği ise Eşcinsel İçerikli Filmler. 2006 yılından beridir faal. Ben de orada moderatörüm zaten. Bir çok Eşcinsel içerikli filmi Türk eşcinsellerine kazandırmış olmanın yanında bir çok çeviriye de ön ayak olmuş bir site olarak Türkiye'de tek diyebiliriz. Zira bir çok filmin içeriğine, linklerine ve izleyici yorumlarına erişebilirsiniz. QAF nin altyazı çevirilerinin temelini de burada attık zaten. Yıllardır çevirilmeyi bekleyen dizinin ite kaka ilk sezonunu çevirtmiştik arkadaşlara. Daha sonra 2. sezon çevirileri başladı burada bisexsie'e de katılmıştı çevirilere daha sonra black_lola nickli şahıs bir gazla tüm sezonu bitirdi de QAF bizlere kazandırılmış oldu.

Halen adını duymayan arkadaşlarımız olduğundan dolayı burada da bahsetmek istedim. 

Eşcinsel içerikli ilk izediğim film ise ABD Yapımı Latter Days idi. Bende o zamanlar çok büyük etkiler bırakmıştı halende sevdiğim filmler arasında sıralarım.


Yine beğenerek izlediğim filmlerden bir diğeri ise; Fransız yapımı Just a Question of Love;




filmi izledikten sonraki düşüncelerimi ise şöyle dile getirmişim;

Latter Days tan sonra beni en çok etkileyen filmlerden biriside bu oldu, Filmi izlerken kendimizden birşeyler bulmamak içten bile değil, yine biryerere alıp götürdü, özellikle ailelerin eşcinselliğe bakış açısı, out olma durumu, aile tarafından verilebilecek tepkiler....

Ailenize Out olmayı düşünüyorsanız mutlaka izlemelisiniz, ne kadar gerekli veya gereksiz bir durum kendi içinizde hesaplaşın artık....

Filmi çok beğendim, benden tam not yine sevgili watcher a çok teşekkür ediyorum bana bu filme ulaşma şansı verdiği için.... 


bir başka film ise tabii ki ABD yapımı Shelter;


daha var ama beni en çok etkileyenleri sizlere tavsiye ediyorum ki izlemedi iseniz mutlaka izleyin Son olarak ise yine ABD yapımı Prayers for Bobby; (mutlaka izleyin izletin)




buyrun bu da adı geçen forum sitesi;


http://forum.ciwciw.com
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

21 yorum:

  1. bu siteyi biliyorum...ve çok güzel film paylaşımları var lakin son zamanlarda güncellenmedi diye biliyorum.umarım yanılıyorumdur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında var 1-2 ekleyeceğim film de fırsat bulamıyorum

      Sil
  2. emeğinize sağlık tatlıım! son üçü daha iyi bence... ayrıca Contracorriente (2009) filminin linkini bana bulunuz lütfaaan! ^.^

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler karakedi :) ayrıca adı geçen filmin linkleri zaten mevcut

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. linkler uçmuş diye hatırlıyordum; aslında online halde birkaç yerde filmi buldum ama başka bir film ile karışmış sanırım anlamadım?

      Sil
  4. Ben de bir filmkolik olarak takip ediyorum ve yeni filmleri sabırsızlıkla bekliyorum:))

    YanıtlaSil
  5. ilk 3 film beni de çoook etkiledi sıkıldıkca kendimi yalnız hissettikçe izliyorum.Peki eşcinsel temalı kitapları bulabileceğimiz bir site bilen var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. e-book olarak diyorsun sanırım benim bildiğim yok bilen varsa yazsın

      Sil
  6. Eskisi kadar sık güncellenmese de çok sevdiğim bir sitedir.
    Bir dönem özellikle kısa filmler bölümünde izlemediğim film kalmamıştı.
    Nedense kısa filmlerdeki duygu yoğunluğu her zaman daha çarpıcı gelmiştir bana.
    Pek çok gay'in aksine bu dünyada yalnız olmadığımı, benim gibi birileri daha olduğunu romeo gibi sitelerden ya da pornografik sitlerden değil, ciwvciw.com'daki filmlerden öğrenmiştim :)

    Orada moderatör olduğunu öğrenince şaşırdım, emekleriniz ve paylaşımlarınız için teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında sık güncellenmemesinin sebebi eşcinsel içerikli çoğu filmin hali hazırda eklenmiş olması +bir çok ingilizce altyazılı ve altyazısız film çevrilmemiş durumda. +neden şaşırdın ki ? :)

      Sil
  7. bisieisisxisxsiieieieeeee.

    YanıtlaSil
  8. Yanıtlar
    1. yok ben çevirmedim tabii ki :)) o kadar ingilizce ne arar çevirebilse idim sitede Türkçe Altyazısı olmayan film kalmazdı inan :)

      Sil
  9. Bu siteye benimde bir kaç film yüklemişliğim vardır.Benimde ilk izlediğim eşcinsel filmi "Hamam"dı.Françesko'ya aşık olup gecelerce 31 çekmiştim.

    YanıtlaSil
  10. Yalvarıyorum size .Divine filmlerinden beşi elimde bunlardan sadece bir tanesinin alt yazısı yok.Mümkünse Lust in the Dust (1985) isimli filmede bir el atsanız yaaa.Nooooolur.

    YanıtlaSil
  11. bence en iyisi hangi filmi istiyorsan onun için bir başlık açıp talepte bulunmak, Divine filmleri ile aram hiç iyi olmadı nedense beni bir türlü sarmadı idi ://

    YanıtlaSil
  12. Eşcinsel olmadığım halde sizin gibi kimliğini gizlese de cesurca yazabilen insanları görünce gerçekten mutlu oluyorum. Bir yerlerde toplum baskısına rağmen -bir şekilde- yaşayabilen insanlar var diye...

    YanıtlaSil
  13. teşekkürler saçmalayan kız :) ahah şimdi bu acaip oldu şöle diim

    teşekkürler şaçmaladığını sanıp saçmalayan kız :))

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın