Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Cinsiyet kimliğinizi nasıl tanımlarsınız?





O Gay; Ben de... Blog Yazarı

15 yorum:

  1. ohaaa ya cok guzel boyle seyler ama en cok uzuldugum konudur ki insanlar gercekten birseyler icin ugrasiyorlar ve ben sadece gizli kalabilmek adina sadece izleyip begenmekle yetinmek zorunda kaliyorum :(

    YanıtlaSil
  2. açıkçası sadece kadınım ya da erkeğim demeleri yeterli... trans sadece insanların onlara yaftaladığı bir şey... bu tür belgesellerin yayılması için benim çocuğum belgeseline de destek olabiliriz aslında... evde oturmak ve kendini herkese açıklamak dışında bir şeylerde yapmış oluruz değil mi?

    http://www.listagfilm.com/intro.php?lang=TR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Tebrik ediyoruuuzzz ;) muhteşemsin... hemen bizde bağış da bulunarak bu adımı büyütmeye çalışacağız.. ben sadece fikir olarak söylemiştim, daha uygulamamıştım, ama senin sayende uygulamaya geçiyoruzz :)

      Sil
    3. yalniz suan bir moralim bozulmadi degil umarim kredi karti isminden adimi yazmazlar yazarlarsa cok kizarim

      Sil
    4. çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum yazsalar bile.. ama sanırım girişte yazdığın isim üstünden yazarlar.. kredi kartının üstünde ki isim babana da ait olabilir onu yazacaklarını sanmıyorum..

      Sil
    5. offff babama biri boyle bir bagis yaptigini soylese varya eger yakinda izmirde pasli civili kirbacla babasi tarafindan dovulen cocuk sonrada camasir suyuna batirilip ustune tuz ruhu dokulerek olduruldu diye bi haber okursani o benim iste :)

      Sil
  3. cok buyuk bir mebla olmasada yaptim gitti

    YanıtlaSil
  4. güzel paylaşım olmuş :) teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  5. İnsanlara bu sorunun sorulması bile saçma ve anlamsız bir şey bence..
    Neden mutlaka bir kalıba ya da kategoriye girmek zorunda insanlar?
    Kimi, neden ilgilendiriyor verilecek cevaplar?

    Hep insanların cinsiyetlerinin ve cinsel yönelimlerinin sorgulanmadığı, önemsenmediği bir dünya hayal ediyorum.. Ama sanırım en azından ülkemiz için uzak bir gelecek gibi görünüyor bu hayalim..
    Aslında bizler de bu duruma bazen kayıtsız kalarak, bazen de en homofobik insandan bile daha homofobik davranarak -farkında olmadan da olsa- destek veriyoruz..
    Filmlerde ve dizilerde eşcinselliğin hep komedi unsuru olarak kullanılmasına ve eşcinselliğin dalga geçilerek aşağılanmasına hep birlikte kayıtsız bir şekilde seyirci kalmıyor muyuz?
    Arkadaş ortamlarında eşcinsellerden bahsedilirken, sanki iğrenç yaratıklardan bahsediliyormuş gibi hakarete varan sözcükler kullanılırken, 'aman eşcinsel olduğum anlaşılmasın' diye en ağır hakaretleri destekleyip daha da aşağılamıyor muyuz?

    Bu toplumun değişebilmesi ve gerçekleri görebilmesi için en önemli görevin bizlere düştüğünü ne yazık ki göremiyoruz..
    Kendi adıma konuşmam gerekirse, içinde bulunduğum toplumdan soyutlanma ve dışlanma korkusunu ben de yaşıyorum ama, eşcinsel olduğum anlaşılmasın diye de hiç bir ortamda eşcinselliğin ya da eşcinsellerin aşağılanmasına çanak tutmuyorum. En sert homofobik söylemlerin geçtiği, mantıklı hiç bir açıklamayı anlayamyacak seviyedeki insanların arasındayken bile, en azından "Allah o insanları da öyle yaratmış, hor görmemek lazım" gibi sözlerle konunun uzamasını engellemeye çalışıyorum.
    Lütfen sizler de cinsel kimliğinizi ya da yöneliminizi açıklamasanız bile bu tür homofobik söylemlere destek vermeyin, sessiz kalmayın..
    Bu toplumu başka türlü değiştiremeyiz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten da yaratıcı bir cevapla hem eşcinsel insanları hor görmemeyi, hem de kendimizi gizlemeyi başarabiliriz.. katılıyorum.. haklısın.. her zaman ki gibi :)

      Sil
  6. bir gay güzel bir noktaya parmak basmışsın bazen hepimiz 2 yüzlülük yapabiliyoruz maalesef ://

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama en azından biz yapmamalıyız... bir gay haklı..

      Sil

Yaz yaz için de kalmasın