Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Can BONOMO ve Kafatasçılık



EUROVİSİON YARIŞMASINDA BU GÖSTERİYİ İZLEYEN DÜNYA İNSANLARI ,TÜRKİYE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜR?
DÜNYA İNSANLARINI BU DÜŞÜNCEYE İTEN VATAN HAİNLERİNE HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ.


---


demiş ne idüğü belirsiz birileri ve bunu diğerleri takip etmiş. Paylaşmış falan. Facebook'tan bunu görünce sinirlendim resmen; sonradan düşündüm "Empati yeteğinden yoksun iki yüzlü anlayışa sahip kişiler değil miyiz çoğumuz" şu yukarıdaki baştan aşağı ırkçılık kokan, şovanizm kokan cümleleri ele alalım;


- İngilizce Şarkısı - 


* Bu garibanlar hayatlarında hiç İngilizce şarkı dinlemiyorlar zaten di mi, "varsa yoksa Türkçe" o da yersen tabi hem Sertap ERENER de Eurovision'a Eski Türkçe ile katılmıştı lool :D


- Yahudi Şapkası - Haç - 


* Velevki o dinleri yansıtıyor ne olacak ? Olmayan müslümanlığından mı utandın ? Senin yaşadığın ülkede hep müslümanlar mı yaşıyor? Şehrin 4 tarafı bomboş camiilerle doluyken Cuma dan Cumaya kadar mıdır müslümanlık? 


* karına kızına kız kardeşine örtünün diyip dışarda millete yalananlar mı tam müslüman? Kız kardeşini erkek arkadaşı ile görüştü diye tokatlayıp evden çıkarak kız arkadaşının yanına giden mi yoksa ?


* ehehe dinim bana 4 karı al dedi diyip birini alıp birini bırakan hepsinden de çocuk peydahlayıp çevreye saçan mı daha müslüman yoksa ?


* o fener senin bu fener benim yardım çığlıkları ile milletin dinini sömürenler mi daha müslüman yoksa ?


-Dünya insanları ne düşünecek? -

Ne düşünecek, AİHM de başı çekiyoruz, yerli turiste ayrı yabancı turiste ayrı muamele çekiyoruz yabancı kızları potansiyel orospu olarak görüyoruz


sen - siz kimsiniz ki ülke adına bu kadar rahat ahkam kesebiliyor sunuz? 


Acemin araba, arabın da aceme bir üstünlüğü yoktur ile başlayan hadis-i şerifi hiç mi duymadınız? Yoksa "sizin dininiz size, benim dinim banadır" diyen Kafirun Suresinden de mi haberiniz yok?


Bir de Empati kuralım bakalım;


Avrupa' daki bir film yönetmenimize ya da doktorumuza "Bu Türk bizi temsil etmiyor bizden değil beni muayene edemez bunların filmleri izlenmez bunların hiç bir şeyi yenilmez de se?" ne olur "dünyayı ayağa kaldırırız" dersiniz di mi? ahahahahytttt


Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına da yapma ki farkın olsun, insan ol, saygı gör...


Kaldı ki bunlar eşcinselliği anlayacaklar PEH!




* gerçekten sağ duyu sahibi, mantıklı düşünen, pozitif bakabilen, müslümanım diyip cidden gerektirdiği gibi yaşayan hoşgörü sahibi insanlar müstesna...
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

8 yorum:

  1. Takma bu kadar ben taktım ne oldu kafayı yedim :)) ama bu moronlara da sinirlenmemek elde değil yani... Türkiye'mde koyunda moronda çok o yüzden ben umursamıyorum artık internette Yunanlarla falan dalaşmayı bıraktım. Değmez yani bu kompleksleşmeye çalışan canlıları savunuyoruz. Zaten o moronların bizi anlamasını beklemek saçma olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insan ister istemez sinir oluyor işte, hep varlar ve varolacaklar maalesef...

      Sil
  2. Sayfanı açtığımda resmi gördükten sonra, altındaki büyük harflerle yazan cümleleri okuyunca kanım dondu, bunlar senin düşüncelerin olamaz diye düşündüm..
    Sonra yazının devamını okuyunca durumu anlayıp, Kendimi yılın sazanı ödülüne layık gördüm :)))

    Klibi izleseler arka plandaki görüntülerin haç değil, denizciliğin en bilinen sembollerinden gemi çapası olduğunu çok net görecekler. Ama beyinleri farklı çalıştığı için görememeleri de gayet normal..
    Muhtemelen tek kelime ingilizce bilmedikleri için de şarkı sözleriyle arka plandaki uyumun farkına varamamaları da gayet normal..

    Yarışmanın hemen ardından twitter'a yazdığı ikinci cümlede "Tek beden, tek ses olduk. Her şeyden önemlisi birbirimizi kazandık. Bu akşam eve dönüyoruz" diyen bir insanı nasıl ayrıştırıp da "bizden değil" diyebiliriz ki?
    Bu hastalıklı beyinlere sahip insanlar "tek beden, tek ses" olmanın anlamını bilirler mi?
    Can bonomo'nun "eve dönüyoruz" cümlesinde bahsettiği "ev"in 2 oda 1 salon dört duvardan ibaret bir bina mı olduğunu düşünüyorlar?

    Bu hasta ruhlu insanlar için daha fazla bir şey söylemek istemiyorum.
    Söyleyebileceğim tek şey, Allah şifa versin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) iyi ki ne saçmalamış bu diyip kapatmadın ekranı da devamını okudun :D

      Sil
  3. Ben olsam dikkate bile almazdım.. sen oturup cevap bile yazmışsın.. Allah gönüllerine şifa versin.. beyinleri biraz rahatlasın.. Müslümanlığı öğrensinler, biraz Türkçe Kuran okusunlar.. hoş görü nedir, sabır nedir, insana değer vermek nedir, yaratılanı sevmek nedir.. Sonra helal etmesinler varsa hakları...

    YanıtlaSil
  4. Sana aşık oldum.

    kür tabii.

    yazdıklarına aslında.
    bu görseli bi ara çalabilirim; haberin olsun.


    xoxo

    YanıtlaSil
  5. @coach; kür olduğunu biliyorum sen anca neoplana, man'a 0403 e aşık olursun lol ahahaha

    YanıtlaSil
  6. Bence yinede haklı oldukları yanlar var. Bizim de bir kültürümüz var ve bunu uluslararası bir alanda daha iyi temsil edilebilirdi bence. Bazı yobaz fikirlerle çok çatışmaya girdiğin için biraz dolmuşsun sanırım ve aşırı tepki vermişsin.

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın