Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Eşcinselliğin Algılanma Şekilleri ve Yapılan Yakıştırmalar



Geçen paylaştığım "Arkadaşınızın Gay Olduğunu Nasıl Anlarsınız" konusu ile paralel aslında orada da eşcinselleri belirli kalıplara sokuyorlardı işte şöyleyse veya böyleyse kesin eşcinseldir diye. Bu seferde kesin yargılar içinde bahsedilmiş. Bakalım ne kadarına hak vericez ne kadarına gülüp geçicez :)


amaç, dışardaki gözler eşcinselliği ne sanıyorlar onlara göre nedir nasıl kalıplar içinde algılıyorlar bizlere neyi yakıştırıyorlar vs.


---


Erkekler için her durumda iyi bir şey.

a) eşcinsel ya da biseksüelseniz: iyidir! çok yakışıklı bi partner adayı bulmuşsunuzdur.
b) heteroseksüelseniz: iyidir! çok yakışıklı rakipler azalmıştır.
(itü sözlükten, rahatsız)



hahaha bu iyiymiş buradan "Her eşcinsel yakışıklıdır" önermesini çıkarabiliriz ama inanmayın :D


---


yakışıklı erkek göze kestirildikten sonra sorulması gereken sorular:
-işin var mı?
+evet
-yeterli para kazanabiliyormusun?
+evet
-bekar mısın?
+evet
ve işte korkulan o cevap!!
-eşcinsel misin?
+evet

şeklinde gidiyordu bir filmde. zaten son cevabı hayır olan erkek çoktan kapılmıştır diye düşündürüyor insanı.
(itü sözlükten, ağustos) 



---


Arkadaşın gay olduğundan kuşkulanmak başlığı altında yayınlanan bir yorum buyrun;


Bu tarzda bir kuşkuyla asla aynı eve çıkmamak gerekir. zira bir arkadaşımın başından geçen bir olaydır bu. kendisi gay olduğundan şüphelendiği ev arkadaşının msn loglarını incelerken gay olduğunu anlar. tabi çocuğun yüzüne karşı söyleyemez. içi içini yerken sonraları yastık altında bıçak saklamaya kadar vardırmış olayı.. oha dedik.. olayı ciddi ciddi anlatırken "olm götünde yumurta kırdım derse inanma sakın hahaohaohaohoahohoho" gibisinden t.şağımıza geçtik elbet.


Alın size tam bir moron yorumu. Arkadaşında ne kadar göt korkusu varmış öyle yastık altında bıçak saklamalar falan. 


---

Eşcinsel = kadın


Bu da yine eşcinselliğin genel olarak algılanış şekillerinden biridir. Hoş eşcinsel arkadaşlarımız arasında da bu yanılgıya düşüp "kadınca" durumlara bürünenler mevcut olabiliyor. (buradan evoğlanına selam ediyorum)


---


Şimdi de bir tatil beldesinde 20 tane tekilayı kafaya shot yaptıktan sonra yaşanan olayı itiraf eden bir arkadaşın itirafını ve ona gelen yorumlara bakalım;


Tatilimin ilk günü 20 bardak tekilayı shot yapıp, en yakın erkek arkadaşıma tuvalette oral seks yaparken sızan; sabahı ise otel görevlileri tarafından tuvalette baygın bulunan kişi benim.


*şimdi yeme beni o itirafın sonuna tam bir "yersen" yakışır yani ahahaha gelelim yorumlara;


kinizde erkek... Sana ayıp etmiş. Hak ettiğin bu değildi. (lol)

Abi üfleme testi trafikde yaa..;) (ahahahahah)


Yahu çocuklar, biz de o yaşlarda olduk, biz de fondipler yaptık, biz de... Neyse... Ama, bu kadar rezalet bir durumda "figüran" olmadık... Azıcık hakim olun lütfen kendinize... Nedir bu yaaa... 10. bardaktan sonra "sayabildiyseniz", ağzınıza aldığınızın "biberon emziği" olmadığını da anlayabilecek durumda olduğunuzu düşünüyorummm...


Bir de "Bu toplum gaylere niye karşı" deniyor. Rezaletin daniskası bu. (olayla bu yorumun bağlantısını kuramadım kurabilen varsa beri gelsin)


Sen 20 bardak tekila içtin, ama sonra tuvalette yediğin haltı hatırlıyorsun ve beynin de hala itiraf yazabilecek kadar sağlam, en önemlisi hala hayattasın. Vay be...


sanki memleket cok temiz, bir tek gay olanlar kaldi degil mi derdimiz? itirafci kendisi etmis kendisi bulmus sonucta kendi yasantisi. 3 yasindaki cocuklardan tutun, neredeyse memlekete adim atan turisti tenhada yakaladim mi tecavuz edenler; gerdek gecesi kan gelmedi diye kiz bozuk cikti deyip cinayet isleyenler; her yilbasi taksimde taciz, ahlaksizlik ne varsa yapanlar dururken bunlar bitti rahatsiz olacagimiz bir tek gayler mi kaldi?  (işte budur)


 İzmirli 25 yaşındaki bir bayanın itirafı;


İşe Bak ya!
Eşcinsel bir arkadaşım var, çok da samimiyiz. Zaten tanısanız eşcinsel olduğunu hayatta anlamazsınız.Görünümde aslan gibi delikanlı. Akıllı, kültürlü, komik...vs. Eşcinsel olduğunu da saklamıyor hiç. Her ortamda söyler ama herkes anlayışlı değil tabi. Bazen laf sokanlar, belden aşağı şakalar yapanlar oluyor. Hep korur, kollardım onu. Laf söyletmezdim. Ta ki sevgilisini benimle tanıştırana kadar. Adama tek kelimeyle bittim! O nasıl bir yakışıklılıktır yarabbim! Ben daha böylesini bulamamışken, o Tom Cruse gibi herifi kapmış. Bundan sonra var ya yanımda tekme tokat dövseler dönüp bakmam. Ne halin varsa gör. (hadi kıskandın hasetinden çatladın falan da görünümde aslan gibi delikanlı, akıllı, kültürlü, komik vs ne oluyor? Eşcinsel olunca bunların hepsinden de yoksun mu oluyor nedir durum ablacım?) 



---


Eşcinsellik ile türbanlı olmayı, zenci olmayı, yahudi yada hristiyan olmayı nasıl kıyaslayabiliyorsunuz. Eşcinsellik sapıklıktır. Türbanlı olmak kişisel tercihtir, yahudi olmak doğuştan gelen bir olgudur, hristiyan olmak da kişisel tercihdir.  (Cahillik akıyor akıyor resmen)


---


Bir erkeğin makatında başka bir erkeğin penisinin girmesini istemesinin ve bunu bir cinsel tercih olarak görmesinin neresi sağlıklı bana söyler misiniz? Seks gibi son derece güzel, son derece ulvi, son derece estetik bir eylemi, vücuttaki pisliklerin atıldığı kalınbağırsağa boşalmak seviyesine indirgeyen* bir cinsel tercihin toplum tarafından alkışlanmasını nasıl bekliyorsunuz? Eşcinsellerin zaten hayatlarını yaşadıklarını ve bu tür davranışları rahatca sergileyebildikleri bir sürü yer ve mekan var. Bunun ötesine geçip mazlum rolü oynamak normal insanlardan** daha duygulu olduklarını söyleyen eşcinsellere yakışmıyor.


(oldukça ulvi bir yorum yaptığını sanıyor zat lakin olayı sik - göt - vajina üçgenine indirgeyecek kadar da gerizekalı. Cinselliği am-sik arasına sıkıştırarak asıl ulvi ve estetik olan cinselliği sığlaştırmış oluyor bu kendini normal sanan anormal olan şahıs.)


neyse bu günlük sinir zıplatması yeterli eserse devam ederim :)






ahahah
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

10 yorum:

  1. gerçekten özellikle son yorum sinirimi zıplattı!!

    YanıtlaSil
  2. ayol ne mana kadın filan? ne kadanlağama gördööön sorarım taam maaa?! *bu sırada eller bilekten kırılarak dışa doğru yelpaze gibi hızlıca sallanır*

    son gife de bittim yalnız. harika! :D

    YanıtlaSil
  3. Aslında yapılacak çok yorum, yazılacak çok söz var, ama bu kadar sığ düşünceli insanlara hiç bir şey anlatamazsınız..

    Benim bu yukarıda yazılanları okuduktan sonra yapabileceğim tek yorum:
    Aziz Nesin kesinlikle haklıymış!..

    YanıtlaSil
  4. anlamadığım sen nerelerden buluyorsun böyle konuşan insanların olduğu forumları... yoksa bu insanlar her yerde mı? ayrıca millet neden başkasının cinselliği üzerine yorum yapar ki... sana mi giriyor ağbi diye sormazlar mı adama... neyse güldüm geçtim vallahi.. gif zaten aldı götürdü beni :D

    YanıtlaSil
  5. Niye garipsiyoruz onu anlamadım ben? Bu insanların böyle düşündüğünü hepimiz biliyoruz. Gerçekten de çok kısa zamanda bizi kabulleneceklerini mi düşündünüz? Yapmayın etmeyin, daha çok zaman var. Bir süre daha böyle olmak zorunda.

    YanıtlaSil
  6. Aslında bir garipseme yok kaldırımcım, yukarıda da gördüğümüz gibi dost görünenlerin altında bile homofobik düşünceler yatabiliyor, haa bir özeleştiri de yapmak lazım bu tarz durumlarda olan eşcinsellerimiz yok mu var sonuçta hepimiz insanız herkes her boku yiyor yeri gelince ne eşcinsellere has bir şey ne heterolara.

    Sonuç olarak tek derdimiz kimseyi ya da bir topluluğu belli kalıplar içinde değerlendirmemelerini istememiz.

    YanıtlaSil
  7. En son yorumu yapan salağa sövdüm. Kulakları çınlamasın g*tüne kaçsın.

    YanıtlaSil
  8. Bu tür insanları ve yorumlarını gördükçe feminenliğin dibine vurup "Ay hetero gördüm sanki ablaaaa" şeklinde sandalye tepesinde haykırasım geliyor. Ki gözümde bir fareden farkları olmadığını anlayabilsinler.

    YanıtlaSil
  9. iş yerinde gayet kültürlü (!) gay friendly (!) modern (!) olduğunu ileri süren bi maalesef ki iş arkadaşım geçenlerde
    "işte oğlum gay demek götveren demek "
    demek gafletinde bulundu. :s
    ona saaatlerce zulmedeceğimi bilseydi gene de sölermiydi bilmiyorum ama konuyu onun insan olmadığına saygısız bi hayvan olduğuna getirecek kadar ileri götürmemden umarım birşeyler anlamıştır.
    göttttt ( burda vurgu var )

    YanıtlaSil
  10. hadi biz eşcinel olmayı seçmedik de bunlar cahil olmayı kendileri mi seçti acaba?

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın