Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Hepimiz Pipimiz İçin (MiM)


Yeni bir MİM olayı patlak verdi ve bilindiği gibi virüs gibi birçok bloga yayılmaya da devam ediyor :) her zaman dediğimiz gibi bu MİM ler; bloglar arası kaynaşmayı artıyor ve ilgili bloglara verilen linklerle de o blogların varlıkları okuyuculara duyurulmuş oluyor sonuç olarak MİM olayı iyidir - hoştur - eğlencelidir :)

Fazla sık yazmasa da yazdığı zaman döktüren kendine has tarzı olan ve S bedenden M bedene terfi etmeye çalışıp son durumu hakkında bilgim olmayan Sevgili marjinalkezban içini her şeyden habersiz bloguna dökerken bunu fırsat bilen Bi'gay o yazıyı MİM haline çevirmiş iyi de etmiş.

Efendim ben cevapladım yetti mi yetmedi diyen bloglarımızdan Sevgili evoğlanı ve yeni bloggerlarımızdan Sevgili Canka Kuir bir de sen cevaplayıver diyip MİM'i bana paslamışlar kendilerine teşekkür ediyorum hatırladıkları içün :kalp: :) Adettendir diyip kuralları copy-paste yöntemiyle çorlayalım;


Kurallar:

1. Kuralları üşenmeyip yazan Kezban' a MiM yaratıp sizi eğlendirdiğim için bana, paslayarak başınızı belaya sokan kişiye teşekkür edersiniz zaten, söylemeye ne hacet. (hallettik)

2. Mim çok basit, maddeler hakkında ki yorumlarınızı yazın, yaparım yapmam diye belirtin, en sonunda da  bu maddelerin ya tamamını ya da7/8 ni, 6/8ni yapıyorum gibi istatistik çıkarın ki açıkça oranı bilelim. (halledicez)

3. Bu sekiz madde dışında bence şunu da yapıyoruz diye kendi maddenizi de ekleyebilirsiniz. Özgün olmak adına önemli. (yeterli gibi aklımıza gelirse yazarık)

4. En fazla 3 kişiye paslayabilirsiniz. Pasladığınız kişinin yazması için baskı uygulamalısınız. Sizin de bu bulogta bir ağırlığınız olsun di mi? (şahsen MİM'in var diyip uyarmıyorum pasladıklarımı, beni okuyorsa haberi olur olmuyorsa beni okumuyordur o zaman vay haline lol canı sağolsun) 

5. MiM başlığı sabittir herkes bu başlıkla yazar. Dişi bulogırlar "Hepimiz Kukumuz İçin" diye değiştirebilir tabii ki  hahaha (hallettik)

Gelelim kezbanın içini döktüğü şıklara bakalım ne kadar haklı ne kadar değil;

1- Hangimiz tanışıp hoşlandığı insanı hemen çıplak hayal etmiyo? Karşı tarafla ''pokemonlar'' konusunu konuşsanız bile o an çoktan içimizden ''seni seçtim sikaçu oyş'' diyip, türlü fantezilere dalıp gidiyosun. Kimse bana ''ayy kezban uydurma'' falan demesin!

demiş :) ve kendi hayallerini millete yamamaya çalışmış ahaha, tanışıp hoşlandığımız kişiyi çıplak hayal etmekten ziyade; *burada hayal ve çıplaktan kasıt "similyası ne kadar acaba" , "vicudu diri duruyo kıl dağılımı ne şekil kine" , "koltuk altı kıllarını kestimi ki" kastedilmiştir* :D böyle düşünmekten ziyade "ulan pekte tatlı hoşlandım da ya beni sevmezse, ya aldatırsa aman boşver sabahlar olmasın lem şu pozisyonda nassı dururuz acaba" gibi düşüncelere dalarım sanırsam ahahaha pek bi itiraf vari oldu bu MİM olayları pek sakıncalı olmaya başladı son zamanlarda :) sonuç olarak 1 de 1 diyorum :)

2 - Hangimiz biriyle buluşmaya giderken en sevdiği veya yeni aldığı kıyafeti giymiyo? Evet evet daha etiketini bile sökmeye kıyamadığın şeyi o an ''amaaan senelerdir var bu bende'' yüzsüzlüğüyle giyiyosun. Halbuki evde klorak lekeli pijamanla oturuyosun.

demiş, iyi de tespit etmiş :) buluşmaya giderken daha bir özen gösteririm giyimime falan eğer yeni aldığım bir kıyafet varsa O' nu giyerim :) sonuç olarak 2 de 2 diyorum

3- Hangimiz sevgilisinin evinde titizlikten ölücekmiş gibi davranmıyo? Normalde evde taşaklarını avuçlayıp sonra bişey olmamış gibi mouseu tutan insan. Sevgilisinin evinde veya otelde her nerdeyse...hemen bi Ayşe Teyze'ye bağlıyo. Yok sürekli koltuk altını kontrol etmeler, tuvalete gidip dişlerinin arasında bişey var mı diye bakmalar. Ohooooo

demiş, genel olarak titiz biriyimdir, insan durduk yere evde neden taşaklarını avuçlasın ahahah ola ki avuçlandı ellerimi yıkarım (o.O) rahatsız olurum yanisi o yüzden sevgiliye has ekstra titizlik olaylarına girmem ama insan ister istemez kasılıp daha dikkatli davrana biliyo mesela ? mesela yellenmek gibi gegirmek gibi olaylar lol ahahah bu madde için 3 de 2 diyorum :/

4- Hangimiz dışarda yemek yerken içinden hesabı düşünmüyo? Bi kere zaten ''kim ödeyecek?'' kısmına girmiyorum bile. Ama şu hesap olayları çok rezil bişey. Hadi bunu ilk tanıştığın kişiye göre yorma. Mesela uzun ilişkilerde de çok tehlikeli bi konu bu. Ya bi taraf daha çok öder, ya ikisi ortak öder veya bi taraf hiç ödemez. Bunu cinsellikte oynadığı role bağlayanlar da var. ''Ben ödeyemem o ödesin, sonuçta aktif o'' diyenlere az çok şahit oldum. ''Eee sen karın tokluğuna mı sikişiyosun tatlum :D:D?'' diye sorduğumda da çok terbiyeli cevaplar alamamışlığım var.

demiş, yataktaki rollere göre hesap ödemek ne demek yahu, sen erkeksin ben kadınım demek gibi bir şey ki oldukça saçma aktifse = erkek, kadınsa = pasif olayları homofobiklerin söylemleri o yüzden ortaya çıkmadı mı bu "full aktifler", lol konuya dönersek hesap olaylarında fazla kasılmam zira karşımdaki sevgilim, O da öküz değildir herhalde "canım bu sefer de ben ödeyeyim" diyecektir di mi :D olmadı ben yüzsüzlük yaparım "hesaplar senden" diye sonuç olarak "sevgili" olayı olduktan sonra düşünülmemesi gereken mesele zaten bir birbirinizi bildiğinizden dolayı nereler "kol" gibi girer nereler "hissettirmez" bilirsiniz ona göre de yer içersiniz :D en güzeli bi O bi ben diyerek olayı dengelemek olsa gerek :D sonuç olarak 4 de 2 diyorum aslında kararsız da kaldım desem yeridir yani (o.O)

5 - Hangimiz zaman zaman Yıldız Tilbe dinlemedik ki? Müzik konusuna baktığımızda herkes Yann Tiersen'in 2.şubesi nerdeyse. Öyle kaliteli, öyle süper marjinal kişilikleriz ki sıçtığımız boklar bile biblo gibi. Hay Allah'ım ben bi kere çok darlanmışım, canım sıkkın. Msnde de ne dinlediğimiz gözüküyo haliyle. Açmışım bi tane Gülden Karaböcek dertlenmişim. Hemen birisi aşağıdan ''Ya şaka mı:)?'' diye bana yazmış. O sıkıntıyla ben bunu görünce 2-3 aydır konuşup anlaşmama rağmen azına yüzüne sıçıp yollamışım. Geçen hatırlattı, tanıttı kendini yinee artık arabeskçi olmuş ehehehe..Neyse

demiş :) ama o kişiye yazık etmiş :D MSN de konuşmak isteyipte karşılıklı bekleşen 2 kişi "lan ne desem de yazsam" diye düşünürken senin dinlediğin şarkıyı görünce kendince yavşamış ama baltayı taşa vurmuş :D her neyse, müzik konusunda yelpazem çok geniştir her türlü şarkıyı - türküyü dinlerim sonuç olarak Yıldızı da dinlerim İbrahimi de, Müzeyyeni de Bülenti de :) Madonna, Rihanna, Adele ve Dolores (kalp)' i de sonuç olarak dinlerim 5 te 3 olduk böylecene :)

6 - Hangimiz evde annemizle saç baş kavga ederken bi anda çalan telefona ''Alo ifindiiim ivit napiiim ivdi oturuyorum işte'' diye sakin sakin cevaplar vermedik ki? Aslında bunu da çok yapıyoruz. Ailemizde olan sorunları kesinlikle kimseye anlatmıyoruz. Özellikle sevgilimize daha bi anlatmıyoruz. O bizim ailemizi pür neşe, sevimlilik şelalesi, neşe zoptiriği, şirinler köyü olarak gördükçe kendi ailesinin bokluğundan bahsetmek istemiyo. Eee al işte sana karşılıklı ayakta sikmece. Bilmiyorum ya bence insan ''ben dün anneme kafa attım biliyo musun?'' demeli.(ehehehe yani kafa atmamalı tabi) Bazı şeyler biraz daha samimi olmalı...

demiş :) iyi de demiş bazen olmadık maskeler takabiliyoruz karşımızdakilerine ama takmalıyız da bence zira Aile gibi kendi özelimizi herkese açmak doğru değil sevgili aday adayı, adayı, sevgili, aşkoomm modlarından hangisinde açmak gerekli sevgili ayarındayken zaten yavaş yavaş karşılıklı damlamalar başlar gidişata göre, diğer taraftan moralim bozuk ise ses tonumdan karşımdaki ne kadar "iyidir ivitt ah canım" desem de anlar canımın sıkkınlığını o an pat diye boşalabilirim telefondaki kişiye ahahah yani içimi dökebilirim bilemem ruh halime bağlı ama genel olarak düşünürsem sanırım buna da kabul dicem :P 6 da 4 oldu :)

7 - Hangimiz daha sevgili olmadığımız halde o kişiye ''BENİMSİN'' tavrıyla yaklaşmamıştır ki?  Aslında en yarak gibi olanı bu bence. Aranda daha ne olup bittiğini bilmiyosun o kişiyle ve gidip trip atıyosun. Bence birini kıskanmaya hakkın olmadığını düşündüğün an kapı kolundan bi farkın kalmıyo. O çok göt bi durum...çok çok hem de.. Sevgili desen değilsin, arkadaş desen hiç değil, nesin amk sen? Kuzen misin enişte misin la bioksin beyinli!!!

demiş güzel de demiş :D haklı yani insan ister istemez karşındakini sahipleniyor sonra kendi kendine triplere falan giriyo noluyoruz yahu adamın belki senin düşüncelerinden bile haberi yok :P dinlediğimiz şarkıda kendimizi bulacaz melankoli takılıcaz ya :)) doğru demişsin kezbancım ah ah 7 de 5

8 - Veee hangimiz özlediğimiz kişiyi düşünürken bir başkası tarafından da biz özlenmedik ki? Bu çok doğru kordineli gidiyo maalesef bu hayatta. Senin özlediğin başkasını özlüyo, başkası da başkasını özlüyo, sonra o en başkası gelip seni özlüyo... Belki bilmeden bi elazığ burma bilezik halkası yaratıyoruz bazen ama hayatta böyle nevrotik.

demiş kelebek etkisi stayl :) en güzel cevaı atasözlerimiz ve deyimlerimiz vermiş sanırsam nedir; 

- "deveye diken insana siken"
"kaçan kovalanır" 
- "benim sevdiğim beni sevmez, beni seveni gönlüm istemez" 
- "alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste"
- "yüz verdik deliye geldi sıçtı halıya" (o.O) ahaha pardon bunun olayla alakası yok kaptırıp gitmişim :)

sonuç olarak bu da mı gol değil hakim bey diyerekten bu da doğru kezbanım diyor ve 8-6 lık bir oranla oturumu kapatıyorum

ben yandım sen de yan diyerek 3 kişi seçiyorum; Black Kedi , Homo Fili , xcoach


O Gay; Ben de... Blog Yazarı

20 yorum:

  1. hep düşünmüştüm "yarak kafalı" nedek diye. teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. ''Eee sen karın tokluğuna mı sikişiyosun tatlum :D:D?''. Buna çok güldüm.

    YanıtlaSil
  3. hahaha :)) itiraf ediyorum bu mim senin kendinden bilgiler vermen için çok yararlı olmuş, sana ilaç gibi gelmiş inan :))

    xcoach'ı mimilemen oldukça manidar geldi gözüme ama sevindim bir yandan da hahaha :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet son zamanlar da mimler tehlikeli olmaya başladı :)

      xcoach' ı mimlemem neden manidar geldi ki? kendisi MİM olayını pek sever

      Sil
    2. yani bir önceki mimde kendisi sana bayağı bir carlamıştı mimlemedin diye. bu sefer bu hışımdan korkmuşsun belli ki hahaha :D

      Sil
  4. 7 de 7 benim çok sıradan hissettim kendimi :/

    YanıtlaSil
  5. blogunuzu bugün farkettim ve 3 saattir okuyorum çok güzel anlaşılır ve sade bir diliniz var :) ama ne yazık ki aradığımı bulamadım yazılarınızda çok uzatmak istemiyorum direk bir soru soruyorum size :)ben bir kadınım ve bir kadınla öpüştüm ama hiç bir şey hissetmedim çok heycanlandım ondan mı yoksa tam bir hetero muyum sizce? (tam bir hetero olmak istemiyorum :()

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) herkes biseksüeldir merak etme heyecan olayına gelince ilk kez deneyince heyecanlanmış olabilirsin önemli olan arzulamak bu olayı tekrar ne kadar arzuluyorsun tekrar ve tekrar ise lezbiyen arada erkek arada kız ise biseksüel amaan heyecandı geldi geçti ise hetero :D

      Sil
  6. enee cok hos yaa :D (kiskandim!, kimse beni sevmiyo ! kimse mimlememis beni !)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şaşkın cadı yoksun kaç vakittir ortalarda.. ortalarda olmayan kişiyi kimse mimlemez. neden yazmıyorsun bakalım sen, ne yaptın koca tatil boyunca. özledik seni..

      bu arada mimin kurucusu olarak seni buradan mimledim.. çabuk koş yaz bakim.. hemen göreceğim :)

      Sil
    2. bir dahaki MİM de ilk sıradasın :))

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. :)) senin MiM i de bekliyoruz bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya

      Sil
  8. ayh... alıyım bağri.
    yazıcam gün içinde.
    şimdi senin 3. kalite miminden daha önemli işlerim var.
    (sıcak bi duş, amerika'dan getirttiğim chopper'cının masajı ve akşama doğru da kocayla buluşma)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alışın kuvvetli diye duyduk bilemem ahahaha madiliqueee

      Sil
  9. Bu yazidaki aktif pasif durumu varyaya bende ole dusunuyordum.. Aktifse erkek , pasifse gay diye utandim simdi.. Ama o zmn biseksueller nasil olacak adam hem kadinlarla hem erkeklerle ama hep aktif nolacak .. Cok da yakisikli yemede yaninda yat uhuhu tresor..

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın