Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Mutlu Bayramlar


Efenim Ramazan bayramımı mı yoksa şeker bayramımı polemiğine girmeden büyükler için ramazan küçükler için şeker bayramı diyip işin içinden sıyrılıyorum :) 

Geçen sene Çifte Bayram adı altında yayınlamıştım postumu malumunuz veçhile Zafer Bayramına denk gelmişti aynı zaman da. Hemen oradan copy-paste yapıyorum aynı duyguları yaşıyorum zira lol (üşendim tekrar yazmaktan ayrıca kısa bir kutlama şeysi de olmasın dedim)

Facebook, twitter..vs gibi yerlerde Bayram mesajları havada uçuşuyor ama kaymağı yiyen bu işin en çok yaradığı kişiler tabii ki de şekerciler... Değil !! :)) bildiğin telefon operatörleri. Bizim ülkemiz kadar bayramlarda, seyranlarda, kandillerde telefona sarılıp sms atan yoktur sanırsam hani alfabe baştan sona taranır ve yılda 1 kere de olsa hatırlamış olmanın verdiği keyifle ! gelen mesajlardan çorlanan mesajlar tekrar listedekilerine dağıtılır. :D Bu döngü bayram ve kandil bitene kadar sürer. Hayır sabah oturup ben de aynısı yapıcam ondan biliyorum yani :))

Efenim nerdeeeee o eski bayramlar diye lafa girmicem çünkü bayram hep aynı ama biz eski biz değiliz :)) büyüdükçe her şey rutinleşiyor ve eski anlamını yitiriyor haliyle. Eh küçükkene giysilerimizi baş ucumuza koyar sabah kalkar bi heves giyer anne baba abi el öpülür -babayı buldun öpmesi kaldıydı zaten- telefonla hallediliyor bu işler babaynan :) sonra harçlıklar alınır sokağa çıkılır ve deliye her gün bayram hesabı hoplanır zıplanıp bayramlıktan eser kalmaz bi şekilde eve gelinirdi. Şimdi öyle mi büyüdük artık milletin yeğeni çoluğu çocuğu senin elini öpüyo (o_O) 

Bu vesile ile takip eden etmeyen seven sevmeyen heterosu homosu ama homofobik olmayan! herkesin Bayramını Kutluyorum. Deli olup da "bize hergün bayram" oğğlum diyenlere de bu Bayramlar hürmetine Allah akıl fikir ihsan etsin diyorum haha

Bir süreliğine; güneş - kumsal - çakıl - şezlong - güneş kremi - parmak arası terliği - birden atla yahu aniden dal içine öyle yavaş yavaş alışamazsınlı bir dinlenme eylemine girişicem en kısa süre de sağ salim görüşmek üzere...


- bye bye -
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

24 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. seni direk arıcam lem ne mesajı :D

      Sil
    2. müsait olursam açarım.

      Sil
    3. (sanki büyük olan benim asgadahg)

      Sil
    4. vallahi bu petrik ne burcu acaba kök söktürüyor hepimize :D

      Sil
    5. aslan burcuyum canım :*
      13 ağustos.
      Ama 7 aylık doğmuşum. 9 aylık doğsaydım ne burcu olacaktım bilmiyorum.

      cCc Petrik Öper cCc

      Sil
  2. Çocukken avucumuza sıkıştırılan harçlıklar ve nereye saklanırsa saklansın bulunup yenilen şeker ve çikolataların yaşattığı heyeyecanı hiç yitirmeyeceğimiz nice mutlu bayramlar diliyorum..

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı bayramlar OGBD... Sevgi ve sempatilerimi yolluyorum sana.

    YanıtlaSil
  4. mutlu bayramlar :)

    YanıtlaSil
  5. sana da isim de pek güzelmiş :))

    YanıtlaSil
  6. Hahhah, teşekkürler. Nasıl da yaratıcıyım LOL

    Bi de yeni farkettim, iyi bayramlar bile yazamamışım doğru düzgün:)

    YanıtlaSil
  7. iyi bayramlar... şekerim nerde peki? ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler kara kedicimmm :) şimdi güzel bir madilique için pas vermişsin ama yapmıcam ahah

      Sil
  8. O gay sana çok teşekkür ediyorum. Şimdi diyeceksin kimsin neye bu teşekkür. Hemen açıklayayım ; yaklaşık bi hafta önce googleda bi konu araştırıyordum(ne olduğunu hatırlamıyorum.) ve bloguna rastladım. Google'ın beni attigi sayfadan basladım ve tüm yazılarıni okudum bi gecede. Yetmedi yorumlardan diger arkadaslarin( patrick, cikolataligay, acemi, w'ile baslayan hatirlayamadigim sahsiyet ve hatirlayamadigim bir ton bloggger) yazilarini buyuk keyifle sabah saat 8lere kadar okudum. Hayatimin en keyifli, kendimi kesfedici haftasi oldu. Hepsi senin blogunla basladi. Tesekkürüm bunadır. Sizin kadar sansli ya da dogrsu cesaretli degilim yasayamiyorum hayatimi sizi okumak rahatlatti beni hepinize cok tesekkurler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde sana teşekkür ediyoruz o zaman bu samimi yorumun için, şans faktörü göreceli bir kavram bu arada :)

      Sil

Yaz yaz için de kalmasın