Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Aşkın Halleri



Selam;

Ne zamandır mail kutumda yayınlanmayı bekleyen bir yazı vardı. Arkadaşımız yaşanan platonik aşklara karşı yazmış ve uygun bulursan yayınla demiş ki kendisinin bir kaç yazısını daha yayınlamıştım öncesinde, neden yayınlamayayım ;)

diye yazımı yazmaya başladım ve sonradan aşağıdaki cümleler döküldü kafamdan baya bir uzun olunca da "Kuklacı ve Kukla" başlığı ile yayınlayacağım arkadaştan gelen yazıyı bir sonraki yazımda paylaşayım dedim ve başlığı "Aşkın Halleri" olarak değiştirdim :) napalım bununla idare edin bu seferlik ;)




Aşk 3 harften ibaret; yaptıkları ve yaptıracakları ise bir ömre bedel. Dağları deldiren de O, yollara düşüren de, mutlu eden de O, isyan ettiren de. Tüm şarkıların çıkış sebebi. Mevlâna' yı bile döndüren O, Mesneviyi yazdıran da. Velhasılı kelam ne ondan kaçabilirsiniz ne de onsuz olabilirsiniz. ;)

İnsanın sevdiğinin olması ne güzel bir şeydir değil mi ey sevgili; sabah günaydın mesajı ile uyandırılmak, gece ise iyi geceler ile uyutulmak. Gün içerisinde "acaba şu an ne yapıyor" diye merak etmek, aklına gelince gülümsemek kendi kendine, çevrendekilerine aldırış etmeden hem de. Daha bir düzenli olmak daha bir bakımlı. Onunla sabahlara kadar uyumamak "önce sen uyu" demek hatta.Kıskanmak hatta delice kıskanmak.

İnsanın sevdiğinin olması ne güzel bir şeydir değil mi ey sevgili; dinlediğin tüm şarkıların sizin için yazıldığını hissetmek, O' nu anımsatan parçanın çalması ile gülümsemek O an akan hayatı durdurmak, mutlu olmak, "iyi ki varsın" demek 

işte bunlar Aşkın güzel yanları ya sonrası, 

Yine tüm şarkılarda O' nu bulmak ama hasret, ayrılık, isyan kokan şarkılar da. Yine O' nu anımsamak yine hayatı durdurmak ama tek farkla O' ânı geriye sarmak gülümsemenin yerine ağlamak. Sabah ve gece gelen mesaj sesini özlemek. gelen mesaj sesi ile telefona sarılmak ve O' ndan olmadığını görünce mesajı bile okumadan telefonu fırlatıp atmak. Yine sabahlara kadar uyumamak tek farkla O'nu düşünmekten uyuyamamak. Kendine kızmak, Aşk'a kızmak ama O'na kızamamak. 

Bunlar karşılık bulup sonradan kıymetini bilmeyenler için ayrılık sonrası sanrıları ya Karşılıksız olanları napıcaz ;)

Yukarıdakilerin hepsini yaşarsın hem de tek taraflı en zoru da budur zaten en zor yaşananı...

İşte AŞK ve Halleri bu.

Sonuç olarak bir sevdiğiniz varsa sahip çıkın gidenin kıymetini gitmeden bilin ;)




Paylaşacağım yazı platonikle alakalı olunca böyle coştum durduramadım da kendimi :D neyse artık, Geçen "Aşkın en zor olanıdır imkansız olanı" demiştim tumblr' dan gelen bir soru için cevap olarak. Üstünden 1-2 dk geçti geçmedi telefonum çalmaya başladı ve isminin telefon açılış şifresinden tutun da nette kullandığım tüm şifrelerde geçtiği kişinin adını ekranda görmemle dona kaldım :) Evren ne çabuk cevap verdin bana.

2 veya 3 bilemicem yıla yakındır görüşmüyoruzdur. Evlendi ne ben aradım sonrasında ne o falan zaten üniversite de kalmıştı O'da. Onunla tanışma hikayemi de bir ara anlatırım "asla yapamam bir daha" dediğim bir şeyi yapmıştım bilenler bilir :) Velhasılı içimde hiç bir şey kalmamış sanırım platonik olanlar gerçekte olanlardan daha kolay unutuluyor...

Varsa sizin de eklemek istedikleriniz alalım ;)


Ogaybende Blog Yazarı

26 yorum:

  1. hetero birine aşık olmak iğrenç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kime aşık olup olamayacağımızı ne zamandır kalbimize söyler olduk?

      Sil
  2. ben biliyorum,aramasınada sevindim :)kendine kızıp herşeye kızıp sadece ona kızamıyorsun cümlesi ne kadarda doğru.ben platoniğimin yanına giderken kalbim küt küt atıyor bazen onu düşünmek bile yetiyor heyecanlanman için.10 aralık 2012 de tanışmıştım günleri bile sayarım.2 günden beride benim kendisine aşık olduğumu bilmekte kendisi.bir arkadaşıma söylettim benim haberim yokmuş gibi ve o bana hiçbirşey bilmiyormuş gibi iyi davranıyor.şuan için çok mutluyum bozulmamasını diliyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım her şey dilediğin gibi olur ne diyelim ;)

      Sil
  3. Bu gif'leri nerden buluyosun ya, çok tatlılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi video yada filmden alındığını söyleme imkanın varmı acaba :-/

      Sil
    2. http://www.imdb.com/title/tt1808454/

      Sil
  4. Ben şu an yıkıldım ya :S

    Perişan ettin beni gece gece :S

    Canı çıksın aşkın :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sıradangaycim olan bu değil mi kaçamayız ki :/

      Sil
  5. bi çocuk var , hetero kendisi. Onu düşünmekten, ona bakmaktan kendimi alıkoymıyorum. GEçen hafta sırf biraz daha yanında olabiliyim diye bindiği otobüse binip yanına oturdum. hal bu ya bizimki iniverdi, ben de indim tabi. Her şey, sevmek vs. güzel de gerisin geri yürüyerek döndüm be canım :) Platonik kolay unutulur ya da unutulmaz bilemem ama, şu varki bir heteroya karşı ise çok sancılıdır (ayaklarım tüm gün sızladı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet en sancılısı olanı karşılıksız aşktır, hetero olsun olmasın karşılık bulunamayan aşk...

      Sil
  6. Aşk hiç bitmiyor aşık olan için amaaa
    Maşuk gitmek isterse ne yaparsın, elini bırakmak kolay mıdır?
    Maşuk üzülmesin diye yaşını içine akıtır, yüzüne gülümsersin.. Yeter ki o üzülmesin ;)
    Hani sahip çıkın demişsin ya, sordum kendime hangisine sahip çıkamadım diye..
    Bulamadım cevabı..

    YanıtlaSil
  7. imkansızın eşsiz olduğuna inanıyorum. eşsizlerinde tarifsiz sıkıntıları olduğuna.

    imkansız namümkün mümkün olmayan eşsiz benzeri olmayan en önemlisi asla unutulmayan. uçan bi at görsek hangimiz unutur ki ya da zümrüd ü ankayla tanışsak o bizi kendi ışıltısından farketmese bile biz unutabilirmiyiz ki o eşsizi imkansızı

    unutmak nimet ama varlığı kör eden bir olguyu unutmak imkansız işte ve nimetten mahrum kalmak hem ki yanı başındayken deryalarda susuzluktan ölmek gibi azabın çok katmanlısı

    YanıtlaSil
  8. Platoni. Lanet olsun ona :)
    Yüzüne bakıp seni seviyorum diyememek her bir dertten beter.
    Platonikdaşlara gitsin lann http://www.youtube.com/watch?v=aS8MsnvbfH8

    Yazı çok güzel olmuş yaramı deştin. Başka hata aradım bulamadım lol :D

    YanıtlaSil
  9. gifler çoook tatlı ya nerden buldun hangi filmden bunlar

    YanıtlaSil
  10. Giftler çook tatlıı ^_^ yazıda herzaman ki gibi mükemmel seviyorum bu blogu yaa

    YanıtlaSil
  11. Gifler süper ya :D gerçek olsa keşke

    YanıtlaSil
  12. Güzel bir yazı bir kez daha emeğinize sağlık birde gif midir nedir her neyse işte, onlar bir filmden mi alıntı? eğer öyleyse o filmin ismini öğrenebilir miyim? Yada giflerde kilerin ismini bilen var mı? Parçadan bütüne gitmek için başka yol gelmedi alıma.

    YanıtlaSil
  13. giflerin ait olduğu filmin imdb linkini yukarıdaki yorumlarda vermiştim googledan Sala samobójców yazarak aratırsanız da filme ulaşırsınız. Ayrıca Türkçe altyazısı da mevcut. Ben de izleyeyim bari :D

    YanıtlaSil
  14. Bir çocuğa bir yıla yakındır platobiğim ve dün bir kız arkadaşı olduğunu öğrendim. O kadar mutsuzum ki.. Ben onu hep benim gibi diye hissederdim halbu ki.

    YanıtlaSil
  15. Bir çocuğa bir yıla yakındır platobiğim ve dün bir kız arkadaşı olduğunu öğrendim. O kadar mutsuzum ki.. Ben onu hep benim gibi diye hissederdim halbu ki.

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın