Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Öyle Bir Esti... (son)



<<< öncesi
en başı >>>

olayı yazı dizisine çevirdim resmen lol artık öyle bir beklenti oluştu ki "lan verdin mi vermedin mi onu bi açıklığa kavuştur yeter" noktasına geldi olay ahaha LOST dizisi gibi dandik bir sonla mı bitirsem yoksa olmayanı olmuş gibi hayalimi devam etsem bilemedim yok yok devam ediyorum ;)

evet deli cesaretimi desem deli mi dürttü desem bilemedim ama masasına kadar gitmiştim ve oturabilir miyim demiştim bile ok yaydan çıkmıştı yani :) hoş sonradan düşününce o kadar neden kastım ki diyorum alt tarafı boş bir masa tamam devamlı baktığın ve senin de farkında olduğunu bildiğin! halde gidip oturabilirsin ne olacak lol ama öyle değil işte o an her şey durdu ben - O - masa - oturmam ve bu eylemimin gerekçesini açıklama olayı ile baş başa kalmıştım. Giderken hangi kafayla gittim kafamda ne kurdum hepsi uçmuştu :D sap gibi (bu yumuşatılmış hali :D) kaldım bir anlık :)

- ders çalışıyorsun sanırım? (önünde bir sürü ders notu kantindeki ben dahil hepimiz sınav notlarımıza bakıyoruz ve benden gelen soru bu :/)

- hımm evet malum sınavlar var, sen de çalışıyorsun sanırım yanındaki kim?

- (o_O) (laan demek benim de orada olduğumun farkındaydı nasıl olmasın kene gibi yapıştı mı yapışıyorsun ahahah) aa evet arkadaşım çay almaya gitti O'da (o.O)

*** artık olaya girse modunda ***

- şey bir kaç defa durakta karşılaştık sanırım yakın yerlere gidiyoruz haftasonları giderken beraber gidelim dicektim yol arkadaşı olarak :O (oha yeminlen böyle bir şey dedim :D)

- o_O hımm o.O (bumuydu lan derdin bakışı) olur tabi neden olmasın 

- ben: ^_^ peki ben yerime geçeyim sen de rahat rahat ders çalış oldu görüşürüz :mihi:

ve olayı bitirmiştim, kendimce ilk adımı atmıştım ama saçma ama değil bir şekilde iletişime geçmiştim :) gerisi kolay olacaktı. Aynı mekanda bulunuyor olmamız bile bana yetiyor iken artık yan yana oturabilecek - sohbet edebilecek gerekirse dokunabilecektim :) bu bile bonus idi bana yeterde artardı hetero bile olsa ! (malum kalbin aklına, aklın aklı ermiyor işte :P)

böylece hedefime ulaşmış bir şekilde bir dönemi daha bitirmiştim :) ara tatil aylar sürmüştü sanki ama bitmişti ve okula gitmiştim tekrardan. Sanırım 1 hafta falan hiç karşılaşamamıştık bir gün kantine girdiğimde onu gördüm tenis oynuyordu sanırım, geçip izledim bir birimize selam sabah vermeden hemde :/ yazının başında ne demiştim flashback;

"ben ki takip ederse takip ederim ilk o yazsın ben sonra yazarım vari takılan neden bir sevgilim yok acaba sorusu karşısında bir sevgili yapmak için kılımı kıpırdatmadığım halde yakınan beni okuyanların ise "bu her şeyi yalamış yutmuş lan" diye lanse edebilecekleri ama yalayıp yutmayan lool :D blog yazılarımla eşcinsel varlığımı sürdüren ogay'im."

bunun üzerinden 1-2 gün daha geçti ve kantindeyim duvar kenarına yaslanmışım öyle bakınıyorum bu girdi içeri benim tarafa doğru geliyor :) iyice yaklaştı ve ben duramadım yine :D

- selam
- aa selam naber?
- iyidir, hiç selam sabah verdiğin yok (bendeki pişkinliğe bakar mısınız ahahah)
- görmedim ya gel sana bir çay ısmarlayayım
- (o.O) tamam

ve masaya geçtik gidip çay aldı geldi biraz içtik "benim dersim var dersten sonra buralarda ol görüşelim" diyip derse gitti ben buralarda ol demene de gerek yoktu ama olsun modunda :D kendi kendine gülümser halde çayımı içtim :))

işte böyle tanışmış olduk okuyucu. Size ufak bir tanışma hikayesi gibi gelebilir ama bunu yaşayan - yaşatanlar beni çok iyi anlayacaktır ;)




sonrası malum okuldaki en iyi ve en çok zaman harcadığı arkadaşı haline gelmiştim :) zira benden yana sıkıntısı yoktu bir plan yapsa ona itiraz edecek birisi de; zira öyle bir durumda sizin ne istediğiniz değil onun ne istediği önemli oluyor :) bu durum arkadaşlarımında dikkatini çekmiş olacak ki "artık bizimle eskisi gibi takılmıyorsun" lu serzenişlerin gelmesi geç olmadı çoğu planlarında ben yoktum artık :/ benim için sorunmuydu değil :D

evinde yemek bile hazırlamıştı benim için :) yine bir gün kafede oturuyoruz bir fotoğrafını çekmiştim aldığım tepki aynen şöyle idi;

- yuh şimdiye kadar çekindiklerimin en iyisi çok güzel çekmişsin sinan :)
- ben: ^_^

bilmiyor ki O'nu nasıl gördüğümü; artık O bakışımı objektife nasıl yansıttıysam aklımdakini gözümle objektife aktarmışım işte :)

yine bir gün film izleme günü 5-6 arkadaşız evdeyiz ve yan yana dizilmişiz kimimiz uzanmış halde kimisi yarı oturur halde :) benim yerim tabi onun yanı o yarı oturur pozisyonda ben ise uzandım ve kafamı dizlerine koydum filmi izliyorum sorsanız ne izliyorsun diye anlatamam :D konu film değil zaten benim fiziki olarak temas halinde olmam bir müddet sonra odanın karanlığı ve izlediğim filmin loş ışığından faydalanarak elimi yanlışlıkla :O diye devam edeceğimi sandınız ama değil ahahah :// film bitti ogün o evde kaldım ve malum öğrenci evi stayl balık istifi sıralanmıştık yan yana :) Normal de mümkün değil yatamam rahat edemem bu durum farklı sağ tarafıma doğru o yatıcak ya yan yana yatıcaz ya :D tabi millet sızdı ben ne yaptım sabaha kadar uyuyamadım nefesi enseme - yüzüme geliyordu ve çok güzel uyuyordu :( 



üşüdüğüm halde pozisyonumu değiştirmedim - üstümü örtmek için bile kımıldamadım sabahında ise ruh gibi millet okula gitti ben eve :D uyumaya hahaha o gün O'na en çok yakınlaştığım zamandı :) 

malum en samimi arkadaş olunca ne eksik olmaz ??? dersleri :) derdi neydi tabii ki bir kız bir gün yine yan yana uzandık sohbet ediyoruz bir kız var dedi ve teklif ettim ama başka görüştüğüm var demiş falan öyle bişi bana anlatıyor gözlerinin içine baktım ve;

- boşver o ne kaybettiğinin farkında değil ;) O an bir müddet bakıştıktan sonra yapışmamak için zor tuttum kendimi :D ogün bugündür aseksüelim ahahaha :D 

böyle; şimdi mi aklımın ucunda bile kalmadı iyi bir dost olduk arada telefonlaşıyor yaşadığımız şehirlere gidersek görüşüyoruz... Aklım vakti geldi ve kalbimin sesine bir dur demişti zira ;)

Sonuç olarak; (KTOG stayl :D)

*** Bir heteroya aşık olmayın,

*** Olursanız da platonik platonik takılmayın onunla arkadaş olmaya çalışın

*** Arkadaş olun ki zamanla ve tanıdıkça içinizdeki sevgi arkadaşlığa ve dostluğa doğru kayıyor isteseniz de farklı düşünemiyorsunuz

*** Tanışmak için ortak alanlar yaratın ve fırsatını yakaladığınız zaman adım atmaktan çekinmeyin

*** ARTI herkes biseksüel doğar gönül bir tarafa kayar eğer kendinize güveniyorsanız herkes sizin için birer sevgili potansiyelindedir :D (*bu da golden boy stayl olsun :D)

son olarak; gereksiz uzattım belki ama yazarken ben mutlu oldun umarım sizde okurken mutlu olmuşsunuzdur...

+++ Kulaklarımı çınlatanlar hepinizi >öpüyorum< :D 
Ogaybende Blog Yazarı

47 yorum:

  1. En heyecanlandigim ve kendimden bişeyler buldugum o uykusuz gece :)) sırf o an icin bile deger bence :))

    YanıtlaSil
  2. Çok güzeldiiii ya bayılıyorum ben böyle anıları dinlemeye! Ancak sonu mutlu etmedi tabi kii, napalım.. Güzel sonluları da anlatırsın umarım, sevgiler. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Sonu mutlu" olan anılar bu kadar heyecanlı anlatılmaz herhalde...

      Sil
    2. @in flames; teşekkür ederim umarım ;)

      @BiDi; içinde gerçek duyguların olduğu her şey heyecanlı ve güzeldir bence ;)

      Sil
  3. Beklenen son nihayetinde. Hergunde aynılarını okuyup ezberler yaptık nerdeyse. Ama final guzel olmuş valla çok sevindim en sonunda yakın arkadaş oldunuz bundan daha iyisi var mı ki sevgili olamazken. :)

    Aslında bu hikayelerimiz kurgulanıp bir film olsa gişeleri patlatırız :) Çok güzel ve özel şeyler yaşıyoruz nede olsa.

    Ellerine sağlık Sinan Abi. Her şey çok güzeldi akıp gitti gözlerimizden :)

    Yavuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, her gün aynılarını okumak derken :yolarım: :D temcit pilavı değilim ben bana saksı muamelesi yapamazsınız öhüm ne diyordum kaptırdım yine :P evet aslında ne hikayeler çıkar bizlerden de işte pink TV gibi bir kanalımız yok ki dizi yapalım Dizi olsa oynarmıydık! orası da meçhul. Sanat için oynadım - öpüştüm - yapttım mihi (yerseniz :D)

      Sil
  4. ağlarım amaa :( çok tatlı hihihi

    YanıtlaSil
  5. Yaaaaaaaaaa! valla kıskandım. Ne güzel...:( Onu görebiliyorsun. Ne yaptığını biliyorsun ve arkadaşın. Sanırım ben de bunu isterdim. Senin adına sevindim..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim can; senin de böyle bir şeyler var ki yorumundan onu anlıyoruz anlat bakalım :)

      Sil
  6. Ben olsam kesin ellerim kucağında uzanırken :D ya da uyuyor numarası yapıp elimi yanlışlıkla biyerine götürüdüm ( ve tabiki de bu tarz şeyleri çok yaptım :D) en azından kötü sonla bitmedi sevindim :D
    Bisexualleri hiç sevmiyorum! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahaha ama tespitim doğruymuş dimi yukarda :DD sen olsan bırak yanlışlıkla elinin bir taraflara gitmesini yanlışlıkla! olayların yatakta nasıl sonlandığını anlamazdı zavallım ahahah

      Sil
    2. Hayır anlayacaksın yakında bisexuel fobimi :D Kesinlikle çocuğu ayak üstü götürürdüm :D

      Sil
  7. Dün Öyle Bir Esti serisini okuduktan sonra rüyamda 19'luk Leo'yu gördüm. Bunun için teşekkür ederim Sinan. Sayende güzel vakit geçirdik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahah rica ederim ne demek :D söyleseydin benim rüyama da bir uğrayıvereydi 5 dk lık :D

      Sil
    2. Matt Bomer: Gay

      Ricky Martin: Gay

      Leonardo D'Caprio: Yedirmeyiz

      Sil
  8. ayh... melis git bi limonata filan getir içimiz ferahlasın, zira bu ısmık herifin kasım kasım kasıntı macerasını okudukça 5 kilo tuzlu balık yemiş gibi oldum.

    zor annem, zor gülüm senin işin. bu kafaynen zor. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aman efendim kimleri görüyorum meliscim geç şöyle hanımının da elinden tut mazallah takılır düşer incinmesin mendebur karının bi tarafı malum SSK dan yeni tamir ettirdi kendini lol

      neden zormuş benim işim aaaaa hıh

      Sil
  9. ben olsam sarhoş edip sevişirdim lol :D bu arada gerçekten çok güzel bir yazı dizisiydi okudukça kendimden birşeyler buldum ve devamını heyecanla bekledim

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel bir olay ya :) Senin manyakça anlatımınla dahada sweet olmuş .
    flashback yaşamadım desem yalan olur :D Hayatımız stres ya :P bıktım bu mal heterolardan <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heterolardan bıkmayalım heteroları sevelim :D

      Sil
  11. Öylesine esti... Giriş kısmı süperdi. Gelişme heyecan verici. Sonuç kısmı ise tatmin etmedi etmemekle kalmadı üzdü. Bu aşk platonik kalmamalı - öylece başka birşeye dönüşmemeliydi sanki... Ama işte anlatılan kurgu değilde yaşanmışlık olunca hayatın gerçeği sertçe çarpıveriyor. Hüzünlü (en azından ben hüzünlendim) ve güzeldi emeğinize sağlık.

    Mrs. Jackson

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gerçekler acı oluyor maalesef teşekkürler Jackson :)

      Sil
  12. size nasil ulasabilirim bir sey danismak istiyorum

    YanıtlaSil
  13. Yazı dizisi müthişti! Yani öyle sapan saçma bi muhabbetten arkadaş mı oldunuz yanii :D İyi hoş yazmışsın da, severken en yakın arkadaşlarından biri olup, her gün yanında olmak ama onun seni asla öyle görmeyeceğini bilmek... Bu daha mı iyi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) yani o zaman için en mantıklısı bu idi uzaktan sevmektense yakından sevmek böylece onu sevgili - aşk ekseninden arkadaş eksenine kaydırmak daha kolay oluyor ;)

      Sil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. Ya bi tane blogger vardı OGBD hatırlayamadım adını ama sayfasında bi tane Twitter kuşu vardı o kuş yüzünden okuyamıyoduk hani asdfg. Sen de kuşu boğazlamama az kaldı yazmıştın ben halen gülerim ona hatırladıkça. Bak az önce yazdığım yorumu değiştircektim sağ tıklayınca "amacın ney qülüm?" yazısını göre göre travma geçirdim artık. gün içinde kendime amacın ney ktog falan demeye başladım :D Sen en azından sarılıp uyumuşsuuuun! Nefesine gıdına gıdına çekmişsiiin! (Ay o ne demek bilmiyorum kendimden tiksindim beni bloklayabilirsin çekinme) Siminya'nın tabiriyle: Hetero aşklarım gerçeklerinin önünde secde etsin asdfg. Bu arada YeşilGay'le dert ortağısınız bu konuda ha. Ben mesela aşık olduğum adamı sevgili ekseninden ancak manevi-amca eksenine falan kaydırabilirim (Foster-care stayla!), siz gene kanx oluyosunuz.
    Öpüyorum Bozkırdan <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha ktogcum evet biraz o kuş meselesine dönmüş ama blogum bire bir çalındığından dolayı öyle bir engel koymuştum ama bu işi bilenler bi tarafları ile gülebilir bu engele lakin amatör olanlar için caydırıcı nitelikte :)

      bir ara senin bozkırın hangi kısmından olduğun konusunda fikir yürüttük bloggelar arasında :D

      Sil
    2. Aslında bikaç yazıda kullandığım ifadeler oldukça net özetliyo nerden olduğumu :D

      Sil
  16. Vavv tek solukta okudum hepsini :) Bir heteroya aşık olmak çok zor. İkincisimi onuda bana sor. İnsan hiç mi akıllanmaz arkadaş :D

    YanıtlaSil
  17. yaşadım ben bunun bir kısmını, resmen aynı şekilde! bir şekilde platonik aşkının yanında uyumak, daha doğrusu uyuyamamak. upuzun kirpiklerini izlemiştim ben de bütün gece... ve sonra arkadaş olduk aynen böyle. tüm hikayeyi yüzümde bir gülümsemeyle okudum, inan bana çok iyi anladım seni. blog harika, bu saate kadar uyumama nedenlerimden biri oldu aslında bu gece. hep böyle sevgiyle kal. seven, sevebilen insandan kime ne zarar gelebilir ki?

    YanıtlaSil
  18. Şu an hissettiklerimi kelimelere dökemiyorum. Bazen hüzün kapladı içimi bazen de mutluluk. Bir solukta okudum hikayeni. İnan bana bu duyguları kendime bile anlatamıyordum. Sana teşekkür ederim. Biraz da olsa bana özgüven verdin...

    YanıtlaSil
  19. keşke daha uzun yazsaydın adını da nihayet öğrenmiş oldum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) darısı tekrar böyle yaşanılası bir anıya diyelim artık napalım

      Sil
  20. Ah bendede ne hikayeler varr...

    YanıtlaSil
  21. Yanıtlar
    1. bana diye kime gönderdin kimbilir :D gelen giden yok :D

      Sil
  22. Pardon yanlis gonderdimisim simdi gelmis olmasi lazim :D

    YanıtlaSil
  23. Hikaye işte başlıklı sonunda uyarı olan bir mesaj var o beni işte :D 17 kasım da gönderdim 3 gün oldu :( tekrar atıyorum sağ tarafta profil resminiz var ama gelmis olmasi lazim yav

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın