Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

İzleyiciler Gadget' in Düzeltilmesi


Bir zaman ki büyük ihtimalle blogspot.com un sonuna TR uzantısı gelince izleyiciler gadget'i bozuldu. Bir çok yerde ve blogda bu durumun nasıl düzeltileceği anlatılmış olsa da blog sahipleri sağolsun araştırma zahmetine girmemişler bir türlü :) İzlediğim bir çok blogda halen bu kısım arızalı gözüküyor. İzlediğim çoğu blogda; 

"Bu gadget hatalı olarak yapılandırıldı. Web yöneticileri için ipucu: Lütfen "Friend Cornect Ayarları - Ana Sayfa URL' si'nin bu sitenin URL'siyle eşleştiğinden emin olun"

 uyarısı mevcut. Blogunuzu seviyor iseniz lol bu kısmı düzeltin hem görüntü kirliliği yapıyor hem de kişinin bloguna özen göstermediği izlenimi bırakıyor (yersen) veya sizi takip etmek isteyecek olan blog takipçileri bu gadget arızalı olunca takip edemiyor ki böyle bir durumda;

Kumanda panelindeki - Okuma Lisetsi altında EKLE kısmı var takip etmek istediğiniz blogları buradan da ekleyebilirsiniz tabi uğraşmak isteyen olursa. Gelelim bu arızanın nasıl giderileceğine;

Bir kez daha tekrarlamak gerekirse;

Kumanda Panelinden Blogunuzun ismine tıklayarak blog ayarları kısmına giriyorsunuz hani blogunuza gelen yorumlara, istatistiklere baktığımız ya da blog tasarımını değiştirdiğimiz kısım var ya heh orası işte.


üşenmedim ekran görüntüsü aldım. Bu kısımda Ayarlar kısmına tıklıyoruz ve sağ tarafta blogumuzun adresinin yazılı olduğu kısım geliyor karşınıza;


evet burayı da bulduk di mi üşenmedik şimdi bir 5 dk falan ekrana bakıyoruz bön bön ahaha zamanla ekran flu olacak heh işte düzeldi gözler de moku yedi :P Bu kısımda Düzenle ye tıklıyoruz ben full pasifim tıklayamam şekerim diyorsanız da bir kere den bir şey olmaz.

blog adresini değiştiriyorsunuz. Şöyle bişi yani;

ogaybende31.blogspot.com
ogaybende69.blogspot.com
ogaybendefuckmelis.blogspot.com

artık size kalmış :P bence fazla abartmayın blog adresinin sonuna 1 yazıverin. ogaybende1

tabii oraya gidipte kendi blog adresinizi silip ogaybende1. blogspot.com falan yazmayın yani ahahahaha (melis bu uyarı senin için di yavrum)

sonra aynı yere girip eski adresinizi tekrar yazıyorsunuz. Sonra blogspot dan çıkıp tekrar girin ne olur ne olmaz ve gidip blogunuzu kontrol edin ve gadgetinize kavuştuğunuzu göreceksiniz. (bana neyse artık)


Ogaybende Blog Yazarı

15 yorum:

  1. Ekran görüntüsünde bende çıkmışım, Zeki Mürende bizi görecek mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. reklam ödemeleri için muhasebe servisi tarafından bekleniyorsunuz efenim :)) (muhasebeyi boş ver sen direk yanıma gel :D)

      Sil
  2. Teşekkür ederimmm o gay ,inan o kadar ugraştım yapamadım,senin talimatlarını bir bir yaptım ve oldu canımm:)sagol teşekkür ettim ve sevgilerimi sundum en bolundan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne demek asi yapıncak sorun çözüldü ise ne mutlu bana :kalp:

      Sil
  3. Düzelttik efendim teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil
  4. melis yavrum arkama geç bakayım şöyle.

    *ellerini beline koyar*

    HERİİİF HERİF! MELİS'İMİN ADINI AĞZINA ALIRKEN 2 KERE, HATTA 22 KERE DÜŞÜN; YOLMAYAYIM.

    ay zaten en sevdiğim gadget kutluay ahassgfjklş (bizde bir problem görükmüyor anlayacağın)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ablacım yaşına hürmeten susuyorum artık >_< ..... :D

      Sil
    2. gadget kutluay



      <3

      eso beso da mı diskodan ay?

      Sil
    3. bilmem bu soruya kendisi yanıt versin :)

      Sil
  5. Ben de tüm gün uğraştım gibi bi şey. Meğerse OGBD her derde çare olduğu gibi buna da çare olmuş :D (Çok tembelim blog akışında aşağı inip yazını bulmak bile saatlerimi aldı :D ahahah )

    YanıtlaSil
  6. O gadgetin bozulduğunu gördüğüm an ben bunu sonsuza kadar düzeltemem deyip kaldırmıştım :D Ayh biraz önce düzelttim sayende. Bi de hep yazılar okunup geriye düştükten sonra geliyorum farkındayım ama yavaş okuyom napıyım lol :D :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçte olsa doğru yolu bulman sevindirici Can'cım :)))

      Sil
  7. Ekran resminde de varım! Alışın her yerdeyim hahhahha

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın