Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Otobüs Tekerleği ile Derin Muhabbetler? (vol.2)




evet xcoach' ın benimle yapmış olduğu röportajın 2. bölümünü de burada yayınlıyor ve bu yayınıda tarihin tozlu sayfalarına yolluyorum :)

ilk bölüm için tıkla


Yaşadığın şehirdeki durumlar nasıl? Çarka çıktığınız belli yerler var mı mesela?

Şimdi eşcinsel yaşantının sadece İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyükşehirlerden ibaret olduğunu sanıyoruz ama buralar gibi küçük şehirlerde de eşcinsel yaşam bir şekilde yürüyor. Büyükşehirlerin avantajı ise daha rahat görünür olmak ve eşcinsel ortamlara daha kolay ulaşabiliyor olmak, cafe, bar vs gibi. Küçük şehirlerde ise hornet, manjam, grindr ve benzeri uygulama ve siteler ile başka bir eşcinsele ulaşabiliyorsun. Ya da oluşturulan eşcinsel ortamına dahil edilerek. Gidilecek fazla yer olmayınca bu tarz küçük şehirlerdeki eşcinsellerimiz kendi aralarında toplaşıp birşeyler yapmaya çalışıyorlar eh ortama yeni katılan biriside diğerleri ile tanışmış oluyor falan. Bazı illere ait çark alanları duymuş olsam bile burada yok sanırım ya da ben bilmiyorum. Kaplıcalar var zaten o yetiyor isteyene :D 

Hoşlandığın insan tipi nasıl mesela?

http://ogaybende.tumblr.com adresine yönlendireyim seni :D

Genelde fotoları seçerek yayınlarım lakin hep kaslı, taş gibi erkekler olsun istiyoruz önce geç bi aynaya bak dimi :P lol 

Ayrıca tip benim için önemli değil önemli olan iç güzelliği olayı da koca bir yalan. Nasrettin hocanın kürkü misali, insanlar dış görünüşleri ile karşılanır, kişilikleri ile uğurlanırlar. Hepimiz dış görünüşe bakarız lakin içi çürük yumurta olan çok fazla. O yüzden bunu bildiğimiz halde bir -tip- takıntımız vardır :/

Hımm benimkisi kumral renkli gözlü olsun yanına da bir yayık ayranı olursa iyi olur :D 


Ne zaman yazmaya başladın?

ilkokul 1. ahahaha :D (senden ilk ne zaman çektin ya da en son ne zaman çektin diye sorular bekliyordum lol) (buradaki çekme eylemi kopya çekmek -yerseniz :D) söz konusu blog ise 09.12.2010

Seni en çok kimler takip ediyor?

Geçenlerde bir anket yapmıştım zaten, genelde eşcinsel erkekler ;) Buyrun buda o ve diğer  anket sonuçları

Biz eşcinseller, neden hepimiz farklı beden tiplerinden hoşlanıyoruz?

İnsan olduğumuz için olmasın :)) her şeyde farklılık gösteriyoruz tipte neden olmasın ;)

Kafama takılan bir soru var. Birileriyle dalga geçmek için sanki onu ötekileştiriyor yada aşağılıyormuş gibi davranıyorum. Kadın ayol, pasifff gibi. Bunu niye yapıyorum? Sen de yapıyor musun?

Bu konuyu geçen seferki mim de ele almıştık. Bazen isteyerek ya da istemeyerek homofobik olabiliyoruz. (kadınsılar yazmasın, ben erkeğim erkek arıyorum vs gibi gibi) Kendimi ele alacak olursam bazı bazı -tipe bak yea- deidğim oluyordur ://

Geçtiğimiz günlerde blogunun 4. yılını kutladın. Az çok biliyorsundur artık, insanlar senin blogunda neyi okumayı seviyorlar?

Beni okuyorlar başka ne okuyacaklar  :D tabii içerik olarak algılarsak soruyu; genelde cinsellik ve cinsel konular hit oluyor. 

Haftada kaç tane okur mektubu alıyorsun?

Eskiden çok fazla alıyordum, artık geç cevap vermeye başladığım için gelen mailler azaldı. En son biraz önce geldi bir tane bakalım onu geciktirmemeye çalışıcam. Aynı şekilde tumblr üzerinden gelen sorularda bekledikten sonra keyfim yerinde ise cevap buluyor maalesef :// acele etmek istemiyorum açıkcası, yazmak veya cevap vermek için değil gerçekten ciddiye alıp sohbet eder gibi yazmak için geciktiriyorum aslında ;)

Başka nerelerde yazıyorsun?

Bir kaç yerden teklif geldi açıkcası lakin ben sadece blogta yazıyorum. Zira çoğu zaman yazmak istemiyorum artık sıkıldım yani, işte estiği zamanlar da yazımı blog için yazıyorum o kadar :)

Gerçek hayattaki ilişkilerin nasıl? Kaplıcalar diyarında, hiç yüzyüze görüştüğün bir eşcinsel arkadaş çevren var mı?

Aramıyorum, aranmıyorum :D evet görüştüğüm kişiler var.



Blog dünyasında en çok trafiği sence ne çeker?

Hamamda ışıklar aniden söndü, kulağıma gelen seslerden irkilmiştim. Diğer kurnalardan gelen tas ve dökülen su sesleri 2-3 sefer daha devam etti ve ortalık neredeyse sessizliğe büründü, hafif hafif gelen uğultu seslerini bana doğru yaklaştığını düşündüğüm bir biri ile ritim halinde yürüdüklerini anımsatan takunya sesleri bölüyordu. Sesler iyice yakınlaşmıştıki ortalık yine sessizliğe büründü. Sanki dibimde birileri vardı, hissettmemle birlikte ürpermeme fırsat kalmadan bir el ağzımı kapatmıştı (o.o) töbe böyle bir konulu hikaye yazsam okuma, izlenme ve yorum rekoru kırarım mesela ahahaha (devamını isteyenler yorum yazsın lol :D)

en çok trafiği işte bu çeker :D

Ticarete atılmak istesen, yapacağın iş ne olurdu?
Cafe işletmek,

Oldu ki eline bir fırsat geçti, tarihi değiştireceksin. Nereden başlardın?
1990

Nasıl daha mutlu ve kendimizle barışık yaşayabiliriz?

Kendimizi sevmekle işe başlayabiliriz, o beni beğenmiyor burnum niye böyle ağzım neden şöyle gözlerim neden renksiz vs gibi. Seninde bazı bazı "neden küçük xCoach bamya olmak zorundaydı :((" diye gizliden gizliye ağladığını bilirim ama onunla pek işin yok ki öyle düşün yani kendini motive et falan :D ahaha demem o ki "kendinizi sevmekle işe başlayın" ;)

İlk kez bir erkekle seks yaptığın günün ertesi sabahı uyandığında hissettiklerini anlatabilir misin anımsıyorsan?

Anımsıyorsan ne demek yahu ben senin gibi kevaşemiyim :D Hissetme olayına gelince tıpkı mastürbasyon deneyimlerimizde -pişmanlık duyup- yine mastürbasyona sarılmak gibi seks sonrası da bu duygular olabilir tabiisi ;) Kiminle yattığınızdan tutunda nerede ne şekil yattığınıza göre büyük bir yelpazede değişir bu duygular diyeyim -bilemem- :)

Ait olduğun yer neresi?

Derken?

Mesela bir şehir, bir kişi yada yaşamayı hayal ettiğin bir yer... Ne bileyim. Gözünü kapattığında kendini nerede görmek istiyorsun?

Fransa, Almanya veya İspanya ülkelerinden her hangi birinde yaşamak isterdim, Yanımda da sevgilim olunca değme keyfime :D (Avrupa)

Bir kişiye ait olabilir misin?

Evet.

Gecenin geç bir vakti sokağa çıktığında neler hissediyorsun?

Öyle kafam esip gece vakti dışarı çıkmak gibi bir huyum yoktur. :P

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? Çirkef, ucuz, paçoz, sıradan, ikinci kalite, dördüncü sınıf, aşağılık, sıradan, müptezel ve daha pek çok kötü sıfatı taşıyabilirim. Fakat, karşıdan sana nasıl görünüyorum?

Seni reelde tanımıyorum ama kelimeleri iyi kullanıyorsun, hoşuna giden kelimeleri tekrar tekrar kullanman da hoşuna gidiyor, maziye ait anılarını çok rahat ve detaylı anımsıyorsun ayrıca bir çirkeflik ve keaveşelik yanında var.

-the end-
Ogaybende Blog Yazarı

3 yorum:

  1. Hamamlı, seksli hikâyeler çok okuyucu çeker, doğru bir tespit. Özellikle blogların en çok okunanlar sıralamasına bakınca bu durum göze çarpıyor. Yalnız merak ettim: O mini hikâyeyi soru sorulunca mı yazıverdin? Öyleyse hayal gücüne hayran kaldım. Ben olsam bir cümleyle cevap verebilirdim. Belki de Ogay olmak bunu gerektiriyordur, değil mi? Bir de neden 1990? Çok şey mi değiştirmek istiyorsun hayatında yoksa o yılları yeni baştan yaşamak mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha evet sorduğnu an yazıvermiştim belli değil mi zaten anlamak için 2 kere okumak lazım :D tabii devamında neler oldu kimse bilmeyecek :DDD 1990 dan tekrardan başalarsam oldukça şey değişecektir hayatımda...

      Sil
    2. Neden 1990 o sene ve sonrasinda hayatinda cok onemli seyler mi oldu yoksa felaketler mi yasadin? Yani neden bu yil tabi ozel olmazsa :)

      Sil

Yaz yaz için de kalmasın