Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Arkadaşıma Ondan Hoşlandığımı Söyledim!



Selam;

Ne zamandır Güzin Abla kıvamında (lol) bir yazı yazmıyordum. Bildiğiniz ya da bilmediğiniz üzere tumblr hesabımdan gelen soruları ara ara cevaplıyorum. ahanda bunlar. Yine bu tarz takipçilerimden bir soru almış bulunmaktayım. Sorunun içeriğine bakınca bunu tumblr'dan cevaplamak yerine diğer blogumda konu olarak ele alayım ki daha faydalı olsun dedim. 

(şu zamanda "gençler şu tarihte şu saatte parti var kim kime dum duma aman sabahlar olmasın gelin duvardan duvara" içerikli bir yazı yazsam daha hoşunuza gider daha bir reyting alırdı ya neyyse. Yozlaşan ve yıpranan gay life hızla çürümeye doğru yol alıyor vesselam.

Başlığa bakınca "sanki benim başımdan geçmiş" gibi dursa da değil efenim. Gelelim soruya;



Maalesef biz eşcinsellerin en büyük paradokslarından birisi yakın arkadaşlarımıza aşık olmak oluyor. Genelde okul çağlarımız; eşcinsel duygularımızın ortaya yeni yeni çıktığı, kendimizi keşfettiğimiz, kızdığımız, korktuğumuz, bastırdığımız, utandığımız "lan noluyoruz" dediğimiz zamanlar. Zira bu duyguların hepsini "okuldan bir arkadaşımızdan hem de hemcinsimizden hoşlanarak" yaşıyoruz. Sonrası ise platonik.

Sana gelecek olursak en yakın arkadaşına ondan hoşlandığını söyleyebildiğin için seni tebrik ediyorum. Ayrıca o arkadaşını da tebrik etmek gerekir ki hala dost olarak kalabileceğini söylemiş.

Buradan şöyle bir çıkarım yapmasınlar özellikle heterolar; eşcinsel bir erkek her erkekten HOŞLANMAZ. Eşcinsel bir arkadaşınız var ise o illa size karşı bir şeyler besliyor demek DEĞİLDİR: Hani "bana yaklaşmasın da ne yaparsa yapsın" kafası ile yaşamanıza gerek yok. Zaten beden dilini okuyabiliyorsanız o kişinin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını dakkasında anlarsınız. Her eşcinsel arkadaşınız sizden hoşlanıyor diyemeyeceğimiz gibi hoşlanmaz da diyemeyiz. Tamamen aranızdaki elektriğe bağlı bir durum. Sonrasında dost kalırsınız yollarınızı ayırırsınız o sizlerin bileceği iş.

Soruya dönecek olursak; her ne kadar arkadaşın dost kalmak istemiş olsa bile sen içindeki duygularını bastıramayıp onunla bir şeyler yaşamak istediğini bile ima etmişsin. (o.O) 




Şaka bir yana bu sefer araya mesafe koymak zorunda kalmış ve ara ara da görüşmeye devam etmiş. En sonunda da yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı onu kendinden sen uzaklaştırmışsın ki böyle yapman daha iyi olmuş yoksa her an için acı çekecektin bir nevi platonik aşk gözünün önünde senin yanında ama aslında yanında değil falan.

Böyle bir arkadaşı kaybettiğin için üzülebilirsin ama tekrar görüşürsen içindeki köz tekrar alevlenecektir. Tamamen kopup başka bir sevgili bulduğun zaman sevgilin ile birlikte onu arayabilirsin bence. Merak etme platonik aşklar bile ölüyor zamanla yıllar sonra karşılaşınca tatlı bir tebessüm kalıyor yüzünde eskiye dair kendi içinde :)


Ogaybende Blog Yazarı

6 yorum:

  1. Halkı bilinçlerdirme proje ortağım yine iş başında. Hangimizin başına gelmedi ki böyle şeyler. bir süre sonra geçiyor, merak etmeyin.

    seviliyorsun pıtırcık :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. werthercım; hâlk çok nankör ama biz aradabir de olsa elimizi uzatıyoruz işte

      öpüyorum müsait olan yerlerinden :* :)

      Sil
  2. Merhaba O Gay Ben De sen den yardım istiyorum.Halkı bilinçlendirmek lazım.Eşcinseller kendi cinsinden hoşlanmasını ne hastalık ne de aklını kaçırdığı için değildir.Eşcinseller de normal bir insan gibi aklı başında kişilerdir.Ben bunları anlattıkca beni hep haksız gördüler.Ne kadar çok kişi halkı eşcinseller hakkında bilinçlerdirirse o kadar rahat olurlar.Kendimizi şöyle hissediyoruz "heteroseksüelin gözünden anlatırsak";Bir heteroseksüelin karşı cinsle hiç görüşmemesi,bu çok kötü birşey olduğunu ve milletin onları dışlaması düşüncesiyle dünyaya nasıl bakarsa biz de o şekilde dünyaya bakıyoruz.Biz sevdiğimiz şeyleri yapamıyoruz.Millet ne isterse o oluyor.Fakat o mille sanki çok mu masum.Hey gidi heyyy!Neyseeeee.
    Eskisi gibi güzel hoş yazılarını bekliyoruz.Seni seviyorum o gay ben de"bir abi gibi".Biz eşcinseller yinede herkese açılmayalım.(Artık heteroseksueller eşcinselleri deşifre etmek için uğraşıyorlar ne geçecekse ellerine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur" demiş Einstein ve gerçekte de böyle anlamak isteyen zaten anlıyor anlamak istemeyene de ağzınla kuş tutsan nafile.

      Sil
  3. Özleniyorsun Sinan'ım daha çok yaz lütfen askerden önce ki yazıların gibi öperim omuzlarından..

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın