Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Hunting Season (2012 - 2015) - Dizi




2012 Amerikan yapımı Mini Dizi

Ben BAUR' un başrolünü oynadığı bu dizi - ki kendisi oldukça sempatik :P NewYork' taki eşcinsel yaşamına ışık tutuyor desek yanlış olmaz. 

Benim gibi bir blog yazarı olan Alex'in kendisi ve arkadaşları ile yaşadıkları maceraları izlerken keyif alacağınızı garanti edebilirim. Benim gibi derken sadece blogunun olması benim gibi yoksa nerdeeeeee değil eline su dökmek önünden bile geçemem :D

Başrıol oyuncusu dahil tüm oyuncuları bir kaç bölümde mutlaka anadan üryan - :P - görüyorsunuz. Bu sebeple dizi için +18 uyarısı yapiiim. Ailenizle izlemeyin yani (eşcinsel olduğunuzu söylediniz de olay dizi - film izlemeye kaldı zaten)

8 bölümü 1. sezon 4 bölümü 2. sezon olmak üzere toplam 12 bölümcük komedi tarzındaki diziyi neden yarıda kestiler ve devam ettirmediler bilemiyorum ama umarım devam ettirirler. Zira İlk sezonu 2012 de çekildiğine ve 2. sezonu da 2015 yılında çekildiğine göre 3. sezon adı altındaki çekimleri 2018 de yapmaları gerekir :D.

Diziye ait bir kaç görsel paylaşayım ki "heee biz bunu görmüştük sağda solda demek bunlar bu diziye mi aitmiş bak sen ben porno filmden alıntılanmış sanıyoğğğğdum" diyebilirsiniz.

Ayrıca bu mini dizi serisini biz eşcinsellere kazandırdığım için de mutluyum umarım çevirim tatmin edicidir. ;)





devam edelim...







Dizinin imdb puanı 6.6 benim puanım ise 10 efenim (açık saçık olunca 10 puanı kaptı lol yerseniz)

Tek gecelik, duygusuz, ânı yaşamaya ve her daim bir arayış içerisinde olmaya bir gönderme niteliğindeki bu diziyi izleyiniz efenim.

Ogaybende Blog Yazarı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaz yaz için de kalmasın