Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Penis Boyu




Bir erkek penis boyumu hiç merak etmedim o yüzden de hiç ölçmedim diyorsa kesin yalan söylüyordur inanmayın. Özellikle lise yıllarında argo deyimle “kamışa su yürüdüğü” zamanlar penise olan ilgi alaka hat safhaya ulaşıyor. Lisedeki beden derslerinin soyunma odalarında en uzağa kim attıracak yarışmalarının yapıldığına az şahit olmadım. Aynı zamanda sik ölçülerinin yarıştırıldıklarına da :) Elbette bu tür faaliyetlere ne katıldım ne izledim :P sadece kapının dışarıdan kilitlenmesi ile “içerde neler oluyore” sorusuna aldığım cevap karşılığında şahit oldum.
           
           Penisini kaldırıp; elini ıvır zıvırla doldurduktan sonra, ya kanka elim dolu cebimden anahtarlığımı alır mısın bahanesiyle elin cebe sokulması ile birlikte sik ile elin karşılaşması sonucu "hahaha eline verdim olm” gibi cıvık esprilerin ve hareketlerin havada uçuştuğu yıllarda; penis boyunu merak edip ölçmek için, içinde 0.5 veya 0.7 bilemedin 0.9 kalem ucu bulunan ve max. 10 cm olan cetveli kullanmayan yoktur (!) hayır kendimden biliyorum hahahahah öhüm konu neydi evet bakalım uzmanlar bu konuda ne demişler.(tek seferde ölçemiyorduk tabi :P :cool: )

Penis Boyu;

           Penis Latincede kuyruk anlamına gelmektedir. Penis içinde uzunlamasına süngerimsi dokular içeren ve içinde idrar ve meninin (sperm-ersuyu) geçtiği kanalı içeren bir erkeklik organıdır. Cinsel heyecan ile beyin bu organın içindeki süngerimsi dokulara kan pompalar ve penis sertleşerek birleşmeye hazır hale gelir. Penis sertleşme halindeyken boyuna ve enine büyür.

Ergenliğe ulaşmış bir erkeğin penisinin ortalama uzunluğu gevşek halde 5 ile 9 cm arasında, sertleşme halindeyken ortalama 16 cm boyunda olur. Bununla birlikte penisin büyüklüğü kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Yaygın olarak bilinenlerin tersine penisin büyüklüğü, deri rengi ile ilgili değildir, yani kısa boylu birinin penisi uzun boylu birininkinden daha büyük veya bir zencininki bir beyazdan daha küçük olabilir. Penis boyu ortalama 16 cm olmakla beraber 11-18 cm arası penisler normal boyutlardadır.

Ayrıca penisin normal durumu ile sertleşme durumu arasında büyük farklar olabilir. Yani sönükken çok iri gözüken bir penis sertleştiğinde daha büyük bir hal almayabilir.

Bütün erkekler penislerinin büyüklüğü ile yakından ilgilidirler. Bu bir erkeklik gücü daha doğrusu bir güç sembolü haline gelmiştir. Erkekler cinsel organlarıyla gurur duyar, övünürler. Erkeğin cinsel organına verilen güç soyunmayla beraber korkunç bir yarışa girer. Boyut, gücü simgeleyen bu organın yegâne güvencesidir. Gören kadının kıyaslama imkânına kavuşması cinsel organı iri boyutlarda olmayan bir erkek için sonun başlangıcıdır. Erkekler arasında da penis boyutunda odaklanan rekabetin bir trajediye dönüşmesi cinsel kimliğin yalnızca bu organa indirgenmesinden kaynaklanır.

Ama peniste veya sexte önemli olan penisin boyu değil, işlevidir. Yani, sizin penisinizle yapabildikleriniz bunu da duygularınızla birleştirmeniz en önemli olanıdır. İri bir penise sahip olacağınıza (ki 18 cm üstü penisler genelde ilişki sırasında kadına zevk yerine acı vermektedir) sertliğini uzun süre tutabilen daha küçük bir penise sahip olmak daha avantajlıdır. Her ikisi de bir arada olursa hiçbir zararı yoktur.

Tabiî ki ebat olarak normalin altındaki penislerde hem cinsel ilişki sırasında sorun yaratabilecek hem de psikolojik yönden erkekte sorun yaratacaktır. Normalin altındaki penislere ne yapılabilir; bugün yeni ameliyat teknikleri sayesinde penis boyları uzatılabilmekte, ince penisler çeşitli yöntemlerle kalınlaştırılabilmektedir. Çok başarılı sonuçların yanı sıra pek sonuç alınamayan ameliyatlarda olmaktadır. Bu hastadan hastaya göre değişmektedir. Ülkemizde de bu tip ameliyatlar yapılmaktadır. Ama bu tip ameliyatların her isteyene yapılamayacağı sadece ve sadece çok gerekli vakalara yapılması gerektiğini bildirmek isterim.
             
           Bu arada en çok sorulan sorulardan olan piyasada satılan penis büyüttüğü iddia edilen vakum pompaları veya şu ve bu gibi metotlar gerçek dışıdır, kandırmacadır, hiç bir faydaları yoktur. Bu penis büyüttüğü ileri sürülen vakum pompaları büyütmek bir yana penis sertleştiğinde içindeki kanı tutan kapakçıklara ters basınç yolu ile zarar vermekte ve sertleşme problemleri yaratmaktadır. Bu yüzden kullanılması zararlıdır. Normal standartlardaki boylar için Penis boyunuz ne ise odur, yapabileceğiniz tek şey performansınızı geliştirmek veya boşalma sürenizi uzatmaya çalışmaktır. (Kaynak)

Penis boyutu ile ilgili konuyu özetlemek istersek bir Türkçe deyimimiz olacaktır:

'' ne uzunu, ne kalını en makbul olanı içinde en çok kalanı ''
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

14 yorum:

  1. '' ne uzunu, ne kalını en makbul olanı içinde en çok kalanı ''




    Huuuuuuuuuhhuuuu buna katılıyorum. Harika bir yazı olmuş. Allahtan bizim soyunma odalarında sperm yarıştıran yok ya da ölçen hahaha :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende şaşırdım onu okuyunca Allahtan bizde de yok :D

      Sil
  2. ahahahahahahaha :) çok eğlendim yaaa. :) güzel bi yazı olmuş. :)

    YanıtlaSil
  3. @Frozenn; oluyordu öyle şeyler malum "penis" erkeklik göstergesinin yegane aracı diil mi oradan kanıtlanıyordu "erkeklikleri" arkadaşların kendilerince lol

    @aynadaki aksim; teşekkürler; yeni açılacak olan sayfanda da başarılar :)

    YanıtlaSil
  4. yemin ederim ben hiç ölçmedim ve yalan değil bu :)

    YanıtlaSil
  5. haha :)) evet nes inanabiliyorum yemin etmene dahi gerek yoktu yani :)

    YanıtlaSil
  6. büyük olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :P ahahahah :D

    YanıtlaSil
  7. penis her daim ilgi çeken bir konu bak benim de yazasım tuttu birden :)) bir fıkra geldi aklıma
    zaten penis olur da fıkra olmazsa olmaz
    zıbık nedir bilir misiniz ? gerci artık herşeyi bilen google dayı var yazıp öğrenirsiniz ama ön bilgi vereyim bir tür yapma penis taa o zamanlarda bile varmış yanii

    Bir kadın, ustaya zıbık sipariş etmiş , usta nasıl olsun diye sorunca Kadın, Tul-i Arabî, kutr-i Kürdî, letafet-üt Türkî.yani (Arap gibi uzun Kürdünki gibi kalın ve Türkün olduğu gibi hoş )olsun diyince, usta, hanım, hanım bana baksana demiş, öylesini bulsam kendi götüme sokarım... :)) penis boyu ırkı cinsi denince aklıma geldi ben fıkranın yalancısıyım... herkese hayali kadar penis boyu diliyorum :P
    ii sabahlar...

    YanıtlaSil
  8. @iyibiri; hoşgeldin haha evet o fıkrayı ben de okumuştum bir yerde :)

    YanıtlaSil
  9. teşekkür ederim evsahibi ;)

    YanıtlaSil
  10. cok ilginc bir tespitim vardir bu konuda anal iliski sirasinda kucun (yada ince diyim) penisler kalin penizlerden daha cok acitiyor beni ama tamamen subjektif bir olay bu baskalarinda nasil olur bilemem :S

    YanıtlaSil
  11. Öncelikle yazı güzel olmuş :) Ama aklıma takılan bir soru var.

    Dostum sen nerede büyüdün hangi lisede okudun ?

    ömrüm hayatımda bi senden duydum pardon okudum "en uzağa kim attırır " hiç denk gelmedim yahu denk gelsem bilirim :))) ( denemedim değil hemde herseferinde dikizler bakardım ) :D


    '' ne uzunu, ne kalını en makbul olanı içinde en çok kalanı ''

    işte bak bu söz süpper olmuş tüm yazıyı özetlemiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) gerçekten de vardı öyle bir şey yahu

      Sil
    2. ahaha ömürsünüz valla :D

      Sil

Yaz yaz için de kalmasın