Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Bunlarda Benimkisiler (vol 1)


Elime bir konu geçmeye görsün sündürür dururum artık. (Bknz. ap,a,p sorunsalı etiketli yazılar) şimdi de fetişlere takmış idim. Eh fetiş neymiş yazmaya çalıştık mevcut bir kaç fetişi de sıraladık sıra geldi benim fetişlerime. (çokta lazımdı)

Aslında Fetiş olayına daldık mı çıkmak mümkün değil hangisi fetiş hangisi sapıklık insan çözmekte zorlanıyor. İkisi arasında ince bir çizgi var. Hepsinin temelinde ise cinsel doyum var. Fetiş olayını açıklarken de demiştim. Fetiş diyince aklıma deri, cop, göte şaplak, tırnak, osturmalı sıçmalı şeyler geliyor idi haliyle. Fakat fetiş kelimesinin içeriğini araştırdığımda şu noktası dikkati mi çekti; "tahrik edici olarak algılanma" demek ki bana tahrik edici olarak gelen şeyler de benim fetişim dedim.

Mevcut bazı fetişleri sıralarken ise yorumlarda sağolsunlar bazı noktalara takipçi arkadaşlar parmak bastılar. O zaman şöyle demek çok doğru olacak ya da fetiş olayını yeniden yorumlayacak olur isem kendi penceremden (lan sanki üniversite bitirme tezi yazıyorum bitir artık konuyu da fetişlerini sırala);

"Fetiş; tahrik edici olarak algılanan, yapan ve yapılanın yani iki tarafın da rızası içerisinde cereyan eden (bunun altını özellikle çiziyorum ki sapıklık ile arasındaki ince çizgiyi belirtsin) cinsel aktivite ya da bedenin, ruhun, gerek bedenen gerekse duygusal olarak haz alması doyuma ulaşması."

Bunun yanında o işemeli zıçmalı dayaklı tırmıklı kısa adı BDSM denilen imiş (sado - mazo vs) tarzı şeyler benden uzak sevenine yakın olsun :))

Efenim bana da kot pantolon giymiş birisi tahrik edici geliyor. Ama her giyen değil tabi :) giydiği kotun içini dolduracak. Yolda giderken önüme denk geldi ise ve poposu kot pantolonu güzel kavradı ise bakarım dik dik artık önümden kaybolana kadar ya da benim yoldan ayrılma zamanım gelene kadar :))) Aynı şekilde karşımdan gelen kotlu da da tatlı bir kabarıklık o_O (kendimi sapık gibi gördüm bi anda) varsa ona da bakarım çaktırmadan ki bazen ovlan önüne bakar yanımdan geçerken acaba bişi mi var die o kadar öküz olduğum durumlar nadir de olsa olur hıh

Sonracıma baksır altındaki kabarıklık fetişim vardır. (o nası oluyore yahu diyenler içün fotolar gelecek) öyle ereksiyon olmuş eliyle tutmuş şow yapanlar diil tatlı kabarıklık diyoruz :D lol (ikinci sapık hissetme duygusu mod on) (kaptırdın artık devam et)

Birde renkli göz fetişi efenim renkli göz olsun 1- 0 önde başlar yani :))) Bi de kumral ya da sarışınsa 2 - 0 :))

Gelelim örneklere (çok lazımdı da)

devamını okumak için tıkla
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

4 yorum:

  1. kot pantolonu dolduran erkek beni de çok tahrik eder. bir de ses çok tahrik edici geliyor bana.

    YanıtlaSil
  2. fete fete bihal oldun ha. siparişi de verdin, hadi hayırlısı. -sarı saç renkli göz deyü- uygun bi oğlan çıkar bahtına umarum. :D

    YanıtlaSil
  3. Ay işemeli sıçmalı tarikata denk geldim galiba bende diye düşündüm bi anda :D
    Fetişler sokağı :D

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın