Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Kendinizi Test Edin :)



Eğer;
 
* Dışarda hem kızlar hem de erkekler sana bakıyorsa süper yakışıklısındır. (erkeklerin çoğu hasetlerinden  bakar lol) (hemen gay sanmayın) 

** Dışarda sadece kızlar bakıyorsa yakışıklısındır.  

*** Dışarda bazı kızlar bakıyor, bazıları (sizi ilerden farkettikleri için büyük ihtimal çoktan notunuzu vermiştir) umursamaz şekilde geçip gidiyorsa eh yine de gideriniz vardır. 

**** Dışarda giderken bu olanların hiç biri olmuyor ise sizin için iş bitmiştir üzgünüm : ((

ahahah hemen bozulmayın bunlar giyime, kuşama ve tipe önem verenler güruhudur siz onlardan değilsiniz rahat olun :cool: (yersen)

__________________

Aslında;

* Üzerinizde kocaman bir leke olabilir, fermuarınız açık olabilir hemen süper yakışıklıyım sanmayın kendinizi ondan bakıyor hem kızlar hem de erkekler ahahah.

** Yeni bir arayış içindedirler ondan bakıyorlar yani hemen yakışıklıyım diye sevinme lol : )  

*** Burada da ** kural geçerli. Bakmayanların sevgilisi vardır ondandır yani : )) (yersen)


**** Valla bu durum için yapcak bişi yok hakkettende durum kötü : )))))))
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

7 yorum:

  1. kızlar da bakıyo erkekler de; ama bence süper yakışıklı da değilim. buna ne dicen bakalım :P

    YanıtlaSil
  2. ya zaten bunu tumblr için yazmıştım yolladım sonra buraya da aldım, can sıkıntısı tespitlerde sallama zaten :)) hem Eğer de yazılanın aslında! neden dolayı olduğu aşağıda yazıyo bir birini çürütüyo idi falan :PP

    YanıtlaSil
  3. çok güldüm aynı şeyi ben de kadınlara uygulayarak düşünüyorum gerçekten doğru bazen kimse bakmayınca moralimin bozulduğu bile oluyor:)bu arada bu blogu yeni keşfettim her insandan olduğu gibi birazcık önyargım varsa bundan arınmak için yargılamadan yazılarını okuyup anlamaya çalışacağım:)ben de bloguma beklerim:)

    YanıtlaSil
  4. aynen banada bakıyolar ama süper yakışıklı değilim. bazen durup nerem açıkki bakıyolar diyolar diyorum :D hatta bununla ilgili çok anım var ama sonra anlatırım :)))

    YanıtlaSil
  5. @ekimoza; hoşgeldin teşekkür ederim. +cidden doğru; yolda bakıyorlar mı bakmıyorlar mı diye hepimiz test ediyoruz kendimizi :)))

    @serhat; anlat anlat :)

    YanıtlaSil
  6. ahahaha okurken eğlenebildiğim bir yazı olmuş öncelikle tebrikler =) herkesin başına gelen şeyler üstüne bişimi dökmüş fermuarımı açık bilmeden çıkanlar yolda ona bakıldıgını anladığında iyice kasılıyolar ya =) bi özgüven geliyo ya onlara acaip komik oluyolar ... ama şimdi allahı var bazılarıda harbiden çok yakışıklı dibim düşüyo be abii ağzım açık yanından geçiyorum resmen =)

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın