Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

"içimde oLan bişey naapıyım ?"


Geçenlerde "Efsane Türk Gay'leşemez" başlığı altında Ayşe ARMAN ın yazısını paylaşmıştım bu yazı bir başka forumda da paylaşılmış ve gelen 5 adet yorumdan 4 ünü buraya alıyorum buyrun güler misiniz ağlar mısınız bilemem :)

Cevap 1


senin kadar iğrenç olmasalar gerek yağğğ, bir de ensest ilişkiyi araya sıkıştırmaz mı bu doğuştan cahil arkadaş

Cevap 2


sağolsun sayesinde konu başlığımı da bulmuş oldum lol yalnız bardak olayına bittim bu önermeyi hayatının akışında kullanıyorsa eğer yandı demektir bunun için renk yoktur siyah / beyaz vardır :( üzüldüm ama şimdi

Cevap 3


bu 2 şahane! yorum aynı kişiye ait olduğu için birleştirdim, ağzı kulaklarında yalnız hani fırsatını bulsa hayır demez.

Neyse ara ara cevabımı verdim ama hepsine toptan bir cevap vermek istiyorum buyrun;


ahahahahahaha :)

İlgili forum sitesi Linki; Kaynak

Bu çok namuslu! iki yüzlü insanlar Mardin'de yaşananları çabuk unutmuş olsa gerek;

---

Her meslekten, her yaştan, az önce hepsi başı bağlı, şişman bir kadına bir miktar para ödediler ve kadın onlara tembih etti:

- Kız 13 yaşında, bekaretini henüz kaybetmedi, kaybetmesi bizim başımızı belaya sokar, ona göre muamele edin.

Her meslekten, her yaştan erkek kalabalığı bu sözler üstüne başını sallıyor.
Onlar ne yapacaklarını bilirler. Onlar erkek!
Teker teker, birbirlerinin sırasını gözeterek odaya giriyorlar.
Ve odaya giren erkekler tekek teker küçük kız çocuğuna, bekareti zarar görmesin diye !!!

---

Doktorlar daha sonraları küçük kız oturabilsin diye tam dört ameliyat yapmak zorunda kalıyorlar.
Mardinli küçük kızın hikayesini daha sonraları öğrenen yazar, en çok bir ifadede donup kalıyor.
Yukarıdaki adları ve meslekleri belli erkeklerden biri, bir işyeri sahibi, işini bitirdikten sonra kıza şöyle sesleniyor:

- Kızım, kusura bakma şeytana uydum; benim de senin kadar bir kızım var. Ramazanda bana gel de karnını doyurayım.

Bu çok erkek beyefendiler, işin kolayını da bulmuşlar, işte asıl korku filmi burada başlıyor.

Ramazanda bir kap yemek, cuma namazında bir rekat namaz ve işi şeytana havale ederek, pür-pak evlerine, işyerlerine ve kahvelerine dönecekler!

Öyle ki memurların haklarında işlem yapılmayacak, şube müdürleri, oda başkanları, zabıta memurları Mardin’in sokaklarında başları dik dolaşacaklar!

Çünkü bu ülke fazlasıyla erkek.
Mardin 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nin, 13 yaşında 26 erkeğe satılan küçük kızın, bu kişilerle kendi rızasıyla birlikte olduğu yorumu, anlı şanlı Yargıtay’ın 14. Ceza Dairesi’nde onay gördü.


Şimdi hangimiz daha ahlaklı hangimiz daha ahlaksız ! 
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

18 yorum:

  1. Artık biliyorum ki bizleri anlamaları çok zor çünkü farklıkları tolere etmek öğretilmemiş ki çoğuna! Demek bunu değiştirmek bir bardağı tezgahtan kaldırmak kadar kolaymış!?...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani kaldır bardağı kurtul tüm sıkıntılarından :) bunu yaşam stilin haline getirmeye bak lol

      Sil
  2. herkese genel olarak insan denmesi benim canımı çok yakıyor çünkü bu yorumları yazanlar ve mardindeki kıza onları yapanlara insan demek iğrenç bir şey. ama bu dünyada o kadar pislikler var ki. dısarıdaki kızlara ağzı sulana sulana bakıp bir de lafı yapıstırlar. sonra evine girip coluguna cocukuna karısına hayat dersi öğretmeye çalısırlar. çok temizdir ya onlar. örnek aile babasıdır! ya hani.

    içinde kötülük olmayan her insan insandır. ne zaman öğrenicekler acaba bu gay, bu lezbiyen , bu hırt bu zırt demeden yaşamayı merak ediyorum. ama sunu biliyorum ki herkese bir eşcinsel arkadas sart :D onlar olmasaydı bu kdara içsel bilemezdim yaşadıklarınızı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biraz serbest bıraksınlar seni ama :) lakin bizim hislerimiz daha kuvvetlidir buluşacağın kişi ile ilgili kötü bir hisse kapılmışsa kuzucuğun onun lafını da dinle bence :)

      Sil
  3. herşeyi böyle söylemesi ve ortadan "kaldırması" kolay geliyosa ne diyim. sadece tebrik edip geçmek kalıyo bize. böyle bi cahili adam etmek ya da bu odunu yontmak ve toplum içine salmak için ne benim içimdekileri paylaşmam, ne de ona aşırı dozda empati yüklemesi yeter. artık mantık aramadan ilahi güce inanaraktan bekliyorum. hayat felsefemde "allahın sopası" kavramı oldukça yer aldığı için içimden sadece 1 gün diyorum. sadece 1 gün ve herkes beni seni onu anlıcak bizi hepimizi diğerlerini anlıcak. işte biz ozaman "insan" olucaz. hem de hepimiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. at gözlükleri takılı olduktan sonra ve kafa da kuma gömükse sen istediğin kadar didin yol katedemeyiz

      Sil
  4. Zaten biz ne yukarıda ki örnekte yer alan erkeklerden olabiliyoruz, ne de bardağı kaldırmayı biliyoruz... bizi o yüzden istemiyorlar zaar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir bardak hareketi başlatalım bence herkesi bardak kaldırmaya davet edelim ahahah

      Sil
  5. Ne olacak bu gizli ve nefret dolu eşcinselciklerin haaali.Yufka arasına koyup börek yapayım diyorum ama ı ı yok rejimdeyim be annem :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gizli eşcinsellerin ilacı yine bir eşcinsel de gizli (ne güzel kafiyeli oldu) bi kere yatıverseler gizli mizli kalmıcak ortada :))

      Sil
  6. Eşcinselliğimden hiç bir zaman utanmadım!
    Ama 13 yaşındaki kızın başına gelenleri ve benzeri olayları gördükçe bu ülkede erkek olmaktan utanıyorum!

    YanıtlaSil
  7. eh kendi ağzınla söylüyorsun bir bakıma; gurur duymalısın toplumdan dışlanan bir kesimin içinde bulunduğun için. bu toplumda çoğunluk tarafından doğru kabul edilirsen bir gün; bil ki yanlışsındır o zaman canın sıkılsın.

    YanıtlaSil
  8. Bu örneklerdekiler gibi, başkalarının düşüncelerine, tercihlerine saygısı olmadığı halde saygı bekleyen insanlardan nefret ediyorum. Şahsen eşcinsel değilim ama bu gibi insanları(?) anlamam da mümkün değil.

    Mardinli kıza yapılanlar için ise cidden sözün bittiği yerdeyiz sanırım. Bir de bu ahlaksızlığı yapanlar, hâlâ "İnsanım." diye geçinebiliyorlar ya insanın gülesi geliyor. Trajikomik cidden.

    YanıtlaSil
  9. ben ahlaksızım ben bir erkekle yatıyorum ben erkek olmama rağmen erkeklerle yatıp kalkıyorum evet bana genel toplum bakışı altında ahlaksız diyebilirsiniz ama o küçücük kıza yapacaklarını yapıp sonra hiç birsey olmamış gibi hayatlarına devam eden kişilere de diyeceğiz hayvanlar bile belli bir olgunluğa geldiklerinde bu işi yapıyorlar bir hayvan kadar olamayana insan demek diğer insanlara hakarettir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayvanlara da hakaret sayılır en iyisi mi insanımsı yaratık demek

      Sil

Yaz yaz için de kalmasın