Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

29 Ekimi İzmir de Yaşamak



Selam;

Ne günlere kaldık di mi sayın okuyucu, herkesin eşit olduğu, kapanmak isteyene kapan seni bağlar açılmak isteyene açıl seni bağlar diyen "yürüyemezsiniz!" bile deme lüksünü size sağlayan, Cumhuriyet Bayramımızı bile coşkuyla kutlamak için artık barikatları aşmak zorunda kalıyoruz ne kadar komik ve ironik değil mi? 

5 gündür İzmir' lerde sürttüm bilindiği üzere :) fırsat bulamayacağımı bildiğimden dolayı da İzmir deki blogger arkadaşlara gelin kaynaşalım demedim sadece geçen seferden sözleştiğimiz ama gerçekleştiremediğimiz için onegirl annenize :D haber vereyim onunla görüşelim istedim. Bigayin zaten geleceğimden haberi vardı. Onlarla da uzun uzadıya bir program yapmak isterdim ama 1 saatlik kaçışı anca yapabildim :// 1 saatlik süre için bile olsa bana zaman ayırdıkları için teşekkür ederim. 

Onegirl için blogger annesi blogger annesi diyorsunuz ya ben de bekliyorum anne formunda birisi çıksın gelsin :D güleç yüzlü hoş sohbet sıcak kanlı yabancılık çekmeyen tatlı bir kız çıkageldi sayın okuyucu :) diğer bloggerların annemiz dediğine bakmayın yani yoksa benim gibi şaşırır kalırsınız :) Umarım işleri en kısa süre de düzene girer.

Bunca seneden sonra 29 Ekimi ilk defa İzmir' de kutlamak durumunda kaldım yani 29 Ekimin ruhunu en iyi O gün anladım. Buralarda devlet törenleri ile kortej geçişleri ile hafif neşelenen coşkulanan halkla  falan alakası yok sokağa adım atar atmaz o ruhu yaşatıyor İzmir size 

Tüm İzmir'lilere Teşekkürler...
Ogaybende Blog Yazarı

2 yorum:

  1. onegirl ile ilgili ve Cumhuriyet Bayramı'nın İzmir'de başka bir havada kutlanması savıva katılıyorum. o gün her an her yerde bir topluluk ve kutlama görebilirsin ki bu kutlamalar için bir saat bile geçerli değil İzmir'de.

    YanıtlaSil
  2. ne kadar sapına kadar istanbullu olsamda izmir benim için çk ayrı bir çekimi var izmir bence her ilden çok daha fazla türkiye

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın