Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Gayler Kızları Sevmiyor mu?




merhaba ogaybende :)

ben t. nette öle dolanırken ordan oraya atlarken birden gaylar ile ilgili yazılarını gördüm.
benimde uzun zamandır gay birine sorularım vardı. sizleri anlamak adına daha doğrusu gay travesti lezbiyen. Ama çevremde hiç gay tanıdığım yok arkadaşlarımın var ama onlar bayanları sevmiyormuş diye kimse benimle konuşmadı.


Bunuda anlamış değilim beni tanımadan benimle tanışmak istemediler. Oysa ki ben onlarla dalga geçmicektim sadece sohbetti amacım, çünkü ben bir bayanım gayları anlamak istiyorum. Toplumun onları dışladığı gibi dışlamak değil yanında olmak istiyorum hepsi buydu.
Sanırım onlar dışlanmak dalga geçilmek istiyorlardı.

Ben blogunda fazla gezemedim direk mail atıp sormak istedim sana yazmak zor gelirse kopyala yapıştır yapabilirsin (cevap vericeğini umuyorum)

1. sorum nasıl anladın gay olduğunu kaç yaşındaydın neler hissettin yada nasıl hissediyorsun kendini


2. sorum nerde yaşıyorsun  yaşadığın yerde nasıl tepkiler alıyorsun (olumsuz olduğunu düşünüyorum toplumumuz malum)   eğer olumsuzsa bu sana kendini nasıl hissettiriyor kendinden utandığın oldu mu yada inkar ettiğin.


3.sorum gerçekten bayanları sevmiyor musunuz? öyleyse çok üzülürüm :( çünkü ben seviyorum gayları samimi ve içten geliyorlar bana.))

sorularım bu kadar.umarım her şey dilediğin gibi gönlünce olur. Cevap verebilirsen gerçekten çok sevinirim. Ha dersen ki bunları niye merak ediyorsun neden anlamaya çalısıyorsun (soracagını pek sanmıyorum) ilerde kitap yazmak istiyorum ve bu yüzden soruyorum.


---

demiş mailinde arkadaş ben kendisine mailden cevap yazdım, cevabı buradan da paylaşıyorum; belki sizin de sorulara katkıda bulunacağınız kısımlar olabilir ;)

---


Merhaba T;

Bayanları sevmiyormuş tanısı da nereden çıktı :) Kızlar ile elbette arkadaşlık ediyoruz bence yanlış düşünmüş arkadaşların. Gelelim sorularına ve cevaplarıma :)

1. nasıl anladın diye bir şey yok aslında, zira "sen nasıl heteroseksüel olduğunu anladın" diye sormak sana ne kadar gereksiz gelirse bize de öyle geliyor. Zamanla bir erkekten hoşlandığımızı farkettiğimizde önce kendimizle çatışıyoruz bunun sebebi ise tamamen öğretiler, çevre vs. sorunun kendimizde olduğunu düşünüyoruz ve içimize kapanıyoruz daha sonra içsel kavgalar geliyor önce kendini sorumlu tutma sonra sorumlu birini arama en sonunda ise kendinden nefret etme. Zamanla bu duygularının normal olduğunu aslında anormal olan sana öğretilen kalıplaşmış öğretilerin olduğunu anlıyorsun ve dünyada tek olmadığını. O zaman tekrar içsel hesaplaşmalar başlıyor ve en nihayetinde "ben gayim arkadaş" dediğin zaman olay bitiyor. Aslında en zorlu kısım bana göre; aile çevre ve toplumdan ziyade kendi içinde yaşadığın sıkıntılar, buhranlar, çatışmalar vs. Bundan şunu çıkarmalıyız ki aslında bizim sıkıntımız çevremiz ile başlamıyor ilk önce kendimiz ile başlıyor. Sonrası ise malum toplum ve normları! işte.

2. Yaşadığım yerin önemi yok. Türkiye de veya Dünya da eşcinsel bireylere olan tepkiler değişmiyor. Lakin İstanbul - İzmir - Ankara gibi büyükşehirler diğer şehirlerimize göre daha rahat ortamlar diyebilirim. Kendi adıma söyleyecek olursam ben hiç tepki almıyorum çünkü eşcinsel olduğumu haykırmıyorum :) 

Burada şöyle bir ikileme düşüyoruz aslında 1. si ben eşcinselim ve bir erkekten hoşlanıyorum bunu başkalarının bilmesine ne gerek var benim yatak odam beni ilgilendiriyor, heteroseksüeller ben kızlardan hoşlanıyorum diye haykırıyorlar mı ki diyoruz diğer taraftan ise neden sevgilimle el ele dolaşamıyoruz diye isyan ediyoruz bunun için ise görünür olmak lazım diyoruz, bizleri tanıdıklarından dolayı aslında ucube olmadığımızı anlarlar diyoruz yani çıkmaz bir sokak diyelim. 

3. Bayanları sevmiyoruz diye bir şey yok, neden sevmeyelim ki bir çok kızın en iyi kankası bir eşcinsel olabiliyor mesela :) Bayanlar cinsel yönden çekici gelmedikleri için onlarla sevgili olamıyoruz, (bu kadar basit lol :D) (tek derdiniz sex mi yani demeyin insanoğlunun en temel şeysi o zaten her şeyin başı sex lol :D insanlığın bile hahaha) öhüm ne diyorduk bayanlarla ve erkeklerle sevgili olabilenlere de malum biseksüel deniyor.

* dilersen bu mailini blogumda yayınlarım yorumlar kısmına da ilginç cevaplar gelebilir :)

diye de cevap verdim naçizane. 

:)
Ogaybende Blog Yazarı

38 yorum:

  1. :) Bak mesela ben ebnim en iyi arkadaşlarım gay evet sevgililerini kıskanıyorum ama olsun eheheh :)

    YanıtlaSil
  2. Sevmez olurlar mı yahuu :) Ben çok severim. Hatta açıldığım kız arkadaşlarımla koli paslaştığımız bile oluyor (Burdan kevaşe olmadığımıda haykırıyorum, göz dinlendiriyoruz sadece) :D

    YanıtlaSil
  3. sorulara bakınca, meraklı komşu kızının mahalledeki son dedikoduları öğrenme çabasından başka bi şeye benzetemedim maalesef t hanım kızımızın merakını. aceba bahsi geçen geylerle tanışmaya giderken beslemek için kabuklu yemiş falan mı götürmüş yanında? eğer öyleyse onlar da tanışmak istememekte haklılar tabii lol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) ne vakittir görüşemiyoruz ev oğlanısı :/

      Sil
    2. bulusmaya gel goruselim sekerim aaa.

      Sil
    3. buluşmaya gelemicem canim :S :/

      Sil
    4. şaşırdım mı? hayır.
      neyse yeri burası diil. :D

      Sil
  4. o gay bende gay müsadenle bebeğim bende cevap vermek istiyorum

    öncelikle bir bayan olarak söyleyebilirimki hayatımda yakın arkadaş olarak çok az hetero arkadaşım oldu bende biseksüel bir bayanım ama herkesi aynı kefeye koyma bütün gayler kadınları seviyor diye bir kaidede yok sevmiyor diyede bir kaide yok. canım bu kişiden kişiye değişir. Bu zamana kadar çok gay ile tanıştım ki ailemin en yakın arkadaşları dahi gay. bana karşı sevmemezlik yapan bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azdır bunun sebebide bende araştırdım ve artık gayliğin kitabını yazmış kişilerdende öğrendim:):) kendi bedenini sevmeyen kabullenemeyen hatta gayliğini kabul edemeyip güya erkek olan taraflarıyla kadını ezmeye çalışır bir nevi kadın olmayan bedenii hırsını kadın olandan çıkarmak gibi yani kısaca kıskançlık diyebilirz AMA KESİNLİKLE HERKES AYNI DEĞİLDİR belki şuradanda bakmalı ki bu yüksek ihtimal şu kki malum biliyorsun ki türkiye çok kapalı bir ülke eşcinseliğe, bundan dolayı çoğu gay ise zor açılır hiç tanımadığı yabancı kişilere çünkü içinde hep bir korku vardır ailem öğrenir ya tehtid edersem vs vs gibi gibi ki bunlar olmuş şeylerdir ben çok kişi tanıyorum ailesini tehdit ederek onunla zorla yatan para isteyen vs vs o yüzden sana bu sebeplede soğuk davranmış olabilirler
    bir cümle kullanmıssın "sanırım onlar dışlanmak dalga geçilmek istiyorlardı" diye kimse emin ol dalga geçilmek yada dışlanmak istemez heleki dışlanmak yargılanmanın acısını bilen biri olarak söyleyebilirim ki hayatımda her ne kadar milletin (ailemin dahil) suratına benim hakkımda söylenenlere siktiri bastıysamda hep içinizde o yargılanma ayıplanma dışlanma hep kalıyor bunu birgün çok farklı giyinerek sokakta deneyebilirsin bizim hissetiklerimizden daha az tepki alacağını ama bu seni üzeceğinide biliyorum ki
    sadete gelirsem her sepetin içinde bir çürük elma mutlaka vardır ki ben bir dişi bloggerim biseksüelliğimi bir kenara atarrsan başta kadınım ama bakarsan bütün blogger arkadaşlarım gay en kısa yol gayler kadınlardan nefret etse bu kadar sevilen biri olabilirmiydim sence o yüzden birazda onların tarafından düşün tatlım
    bir nebze kafandaki soru işaretlerini çözebildiysem ne mutlu bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pistiscim ne demek tüm blog emrine amade :)) yalnız her ne kadar genelleme yapmasan da gaylerin kızları kıskanıyor olması durumu ilginç geldi :D blogunda bu konuyu biraz daha açsan mesela ;)

      Sil
    2. aşkım genelleme yapmadım oraya kocaman yazmışım kıskançlık konusunda KESİNLİKLE HERKES AYNI DEĞİLDİR DİYE dikkatli oku madilik yapma :):):) ama tabikide böyle kişilerde var olmazmı herkes sen ben değil unutma ama gözlemlerimi yazdığım bir post yazacam söz
      kendi aralarında itişip kakışanlardan tuttta
      heteroyum ama pasifim diyenine kadar
      madde madde yazacağım :)

      Sil
  5. Neyyhh gayler kadınları sevmio mu :) acaba ben kadın degil miyim :) yok yok siz gay degil mısınız :) bana da bunları Cvp la o gayyyyy :) tamam tamam sustum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. one girlcüm görüştüğümüzden beridir sesin çıkmamıştı iyisindir umarım :)bizler sizleri seviyoruz :)

      Sil
    2. one girl sorma okumaya başladığım an kadınlığımı sorguladım sonra baktım penisim yerine şeftalimi görünce rahatladım:):) :):)

      Sil
  6. Cevaplarda lafı gediğine koymuşsun abicim, daha da söze gerek yok :D

    YanıtlaSil
  7. "Oysa ki ben onlarla dalga geçmicektim sadece sohbetti amacım, çünkü ben bir bayanım gayları anlamak istiyorum. Toplumun onları dışladığı gibi dışlamak değil yanında olmak istiyorum hepsi buydu.
    Sanırım onlar dışlanmak dalga geçilmek istiyorlardı."

    Son cümleyi yanlış anladığımı düşünerek tekrar tekrar okudum. Ama sanırım yanlış anlamadım!
    Aslında sert bir cevap vermeyi düşünüyordum ama yazının devamını okuyunca farklı bir hisse kapıldım. Hislerim beni yanıltıyor mu bilmiyorum ama bence bu küçük kardeşimiz "eşcinsel olduğumu düşünüyorum, ama emin değilim. Bunu nasıl anlarım ve gelecekte beni neler bekliyor" gibi bir soru sorsa daha dürüstçe olurdu diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir Gayciğim senin yorumuna bir ekleme de ben yapmak istiyorum..
      İleride kitap yazmak isteyen birisinin bu soruları merak etmesi bu konuda ne kadar sığ olduğunu gösteriyor. Sanki daha uzman olduğunuz konularda kitap yazmayı düşünseniz daha güzel olmaz mı? Bu sorulara aldığınız cevaplardan nasıl bir kitap çıkar, yani çıkmasa daha mı hayırlı olur, eğer bizi seviyorsanız bir kere daha düşünün lütfen...

      Sil
  8. kıııızzzz... (yoruma bir an Nurhayat gibi giresim geldi engel olamadım)
    Geylermiymiş kadınlardan hoşlaşmayan, hangi geylermiş onlar gösterin bana. Yediğim içtiğim ayrı gitmeyen her bi haltımı içimi dışımı bilen benim vajinası bulunan suretlerim olan nice kadın arkadaş sayabilirm şuracıkta amaa hepisini alnıma yazılmış bir yazı sırtıma yapılmış bir dövme gibi kendimde saklıyorum.

    Bir gey kadınları sevmiyoruz diye bir kadını yanlarında istemiyorsa ya kendisinin de çözemediği sorularla yüz yüze gelmek için cesur değil ya da o kadınla aynı ortamda bulunmayacak kadar hayatı pek seviyor..

    Çok klişe olan sorulara pek güzel cevaplar vermişsin ayrıca tebrik ederim.
    Bu yazıda tek bir şey göz zevkimi bozdu diyebilirm; nasıl hissediyorsun? nasıl bir sorudur yahu. Hastaymışsın gibi de eh nasıl oldun nasıl hissediyon kendini iyi misin anam? gibin bi soru izlenimi uyandırdı bende, şahsi görüşüm sonuçta ama sevemedim o soruyu işte...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazının genelinde insanı gerecek tarz da bir kaç cümle car lakin yazan arkadaşın düşnücesini yazıya dökerken sıkıntı çektiğini varsayarak cevaplamaya çalıştım :) bu vasıta ile genele bir cevap vermiş olduk işte sonuç olarak genellemeler her zaman yanlıştır :))

      *yorum nurhayattan ziyade zerrine daha cuk otururdu sankim ahaha :D

      Sil
  9. Ha bi ek yapayım didim (niihihihihii :D)
    Kızlar da çeşitidir arkadaşım. Zarf atmak için eşcinsellerden konu açarsın. "Iyy, i*neler sürüsü. Köküne kibrit suyusu dökücen anam!" tarzında cevaplar alırsın. Sonra benim gibi düşünürse, eşcinsel olduğunu bilmedikleri taş gibi bir herifin fotoğrafını gösterirsin, dipleri düşer. Salyaları filan akar. O tür kızları sadece gayler değil, kimse sevmez. Başka bir tür grup kız da "Onlar bence çok şeker." diyerekten benim gözümde 3-0 önde başlar. Aynı zarfı onlara da atarsın, "Onlar insan değil mi? Adam gibi adam zannedenlerden daha adamlar uleynnn" diyerekten çenenizi kaparlar. Bu grubu da sadece gayler değil, "insan" olan herkes sever.
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. walla simple gayet simple bi halde anlatmış tebrikler
      ne kaa ekmek o kaa küfte karşim
      dimi ama

      Sil
  10. lise 3ten beri sınıftaki kızların kankasıyım... aman iyi bişe olsa bari.. bana alıştıktan sonra benim dertlerim bitiverdi onlarınki başladı. ağlama duvarına döndüm onların gözünde... bu kızların derdi bitmez.. pişmanmıyım.. hayır. sanırım...

    YanıtlaSil
  11. sanal ortamda konuştuğum çok fazla gay olmasına ragmen bende gaylerın kızları pek sevmedıgını dusunurum. elbette sen sorulara kendı bakıs acınla cevap vermessın. toplum baskısından korkudan mıdır nedır, okulumda var oldugunu bıldıgım (bazı sıtelerden tanıstıgım) gayler olmasına ragmen, hıc bı sekılde okulda benımle bulusmayı kabul etmıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. toplum baskısından demissin kendi kendine gerçek cevabı vermissin tatlım

      Sil
  12. slm;
    şöyle bir yorumlara baktım da Bİgay sen çok zekisin bence ;)

    öncelikle,ben bir bayanım..(hetero'yum :)
    lisede sınıfça gay olduğu düşünülen bir arkadaş vardı.Sınıftakiler onu kızz diye çağırırlardı..o çocuk adına üzülürdüm..çok iyi birisiydi..
    biz onunla iyi anlaşırdık.(ben gay lerin bayanları sevmediklerini düşünmüyorum;ayrıca da genelleme yapmak saçma.. insanın herkesten aldığı ya da alamadığı bir elektrik vardır.
    ben insan ayrımcılığına çok karşıyım..yok o lezbiyen bu bisexüel şu gay ..bilmem ne..
    ama malesef ki toplumda benim gibi düşünenlerin sayısı çok az.. benim için insan olması ve anlaşabilmek yeter..

    bu siteye tesadüfen denk geldim..başlığı okuyunca düşüncelerimi paylaşayım dedim..


    o gay;bende... : sana gmailden dün mesaj atmıştım hatırlarsın, hala cvp alamadım..sanırım pek uğramıyorsun.. kimmiyim ben ? IŞIK ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Işık Hanım teveccühünüz ;)

      Sil
    2. şu sıralar olamıyorum ama genelde akşamları gece yarılarına kadar :) online oluyorum aklımdasın IŞIK ;)

      Sil
  13. gerçekler... kaan ;)

    YanıtlaSil
  14. bir bayan sizden hoşlanıyorsa,aşıksa... ve bunu size söylediyse nasıl bir açıklama getiriyorsunuz? tercihinizi açıkça söyleyebiliyor musunuz.. ışık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası bu durumu yaşayan gey var mıdır merak ettim..
      Çünkü genelde bayanlara öyle yaklaşırız ki onlar böyle bir şey düşünme fırsatı bulamazlar sanırım ;)

      Sil
    2. güzel bir soru :) formspring.me den de sormuşsun cevabını oraya yazıcam...

      Sil
  15. valla olabilir bence :) bazıları hiç belli etmiyor..
    yakın bir erkek arkadşımla cafedeydik ,yakışıklı iki çocuk yürüyordu..biri için ne kadar da hoşmuş dedim..arkadaşım onun gay olduğunu söylemişti..

    2 ay önce kadar falan muhabbetim olan hoşlandığım biri vardı ..sürekli aynı erkek arkadaşıyla takılıyor,her yere onla gidiyor.. umarım kankasıdır diye düşünmüştüm..
    face de bile ne zaman görsem o çocukla etiketleniyordu..bir erkeği diğer erkekten kıskanacağım hiç aklıma gelmezdi sinir bozucu :D ışık ;)

    YanıtlaSil
  16. Bi kere ben kızlara bayılırım. Onlara saygı duyarım. Bence kızlar mükemmel varlıklar. Zekiler, cesurlar ve her ne kadar aksini iddia etsekte dünyanın ipleri kızların ellerinde ^_^ Eşcinsel olduğumu itiraf ettiğim çok yakın bir kız arkadaşım var. İnanmazsınız birlikte cafeye geçip içeri giren oğlanları kesiyoruz ya. Gay mi değil mi diye tahminlerde bulunuyoruz. Paçoz kızlara arkadan dil uzatıyoruz. Yani kızlarla arkadaşlık kurmanın mükemmeliyetini tatmış biri olarak kızlara bayılırım. Hem kızlar bizim yanımızda istedikleri kadar rahat olabilirler. Sonuçta çıplak gezseniz bile bi gıdım kaldıramazsınız :D :D

    YanıtlaSil
  17. Bende gayım kızları çok severim sadece onlara karşı cinsel isteğim yok

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın