Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Geri Çektim



Selam;

Blogumda yayınladığım bir yazımı ilk defa geri çekmiş oldum, etiketinde "sadece benden" yazıyordu bildiğiniz üzere bana ait pek bir şey paylaşmıyorum, paylaştığımında ömrü kısa oldu :) o an için deşarj olmam gerekiyordu ve oldum zaten blog bunun için yok mu ;) (bundan sonra daha çok ben okuyacaksınız umarım)

Kendim mutsuz olduğum zaman bunu genelleyip milleti de mutsuz edecek sözler sarfetmemem gerekiyordu biraz bencilce oldu kusura bakmayın. Hoş söz konusu meselede de biraz çocukça davrandım sanırım her neyse yorumlarınız ile bana destek olduğunuz için ayrıca teşekkürler.  zira bir birimizi tanımasak bile sadece yazılarla ve yorumlarla kurduğumuz bu bağlar bizi bir birimize öyle bir bağlıyor ki en ufak şeyde insan buraya koşmak istiyor bunun sebebi ise bir birbirimize karşı hep samimi olmamız, ayrıca biz eşcinsellerin dostum dedikleri kişileri gerçekten dostlarımıdır tartışılır zira dostun dostundur ama özünde değildir zira senin eşcinsel olduğunu bilmemektedir. :// o zaman koşacağın ilk kucak yine senin gibi olanlar oluyor sanal da olsa, iyi ki varsınız.

herkesten ve verdiğim her türlü rahatsızlıktan özür dilerim...

show must go on...
Ogaybende Blog Yazarı

21 yorum:

  1. Rahatsıklık deilde senin üzülmene üzüldük dielim şuna.. umarım o ruh halinden çıkmışsındır :)

    YanıtlaSil
  2. Kime rahatsızlık vermişsin ya? Bana vermedin yani ki dayanamayıp kendime gizli bir gay blogger açtım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. blog adresini de paylaşırsan takipte ederiz :)

      Sil
  3. Geri çektiğin yazıda paylaştıkların son derece insani duygulardı..
    Yani ".. sözler sarfetmemem gerekiyordu" gibi hesaplar yapmadan, ölçmeden, tartmadan, sadece aklından geçip yüreğinden süzülen satırlardan oluşuyordu..
    Belki de bu yüzden okuyan herkesin yüreğine dokunmuştun..
    Kimimiz destek olmaya çalıştı, kimimiz nasıl bir psikoloji içinde olduğunu farkedemediği için kendini suçladı, kimimiz biraz olsun seni neşelendirmeye çalıştı..
    Aslında bu kadar kısa sürede bu kadar yoğun bir reaksiyon almasının bence en önemli nedeni, Senin bütün kalkanlarını indirip, olanca sadeliğinle, duygularını ve hislerini bizlerle paylaşmandı..

    Arada bir dök içindekileri, 'şöyle yazmam gerekiyor, böyle yazmamam gerekiyor' gibi gereksiz hesapların içinde boğulma..
    Kendinden birşeyler paylaştıkça daha da yakınlaşıyorsun aslında bizlere..
    Korkma, ne çocuk gibi görünüyorsun gözümüzde, ne de zayıf biri gibi..
    Hepimiz zaman zaman zayıf düşüyoruz, çocukluklar yapıyoruz, hatta belki saçmalıyoruz..
    Ama işte bütün bunların toplamı bizi 'İNSAN' yapıyor..
    Şov devam ederken sakın unutma, 'İNSAN' olmak utanılacak bir durum değil ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim bir gayim, evet tüm kalkanlarımı indirdiğim tek yazım olmuştu diğerlerini yazarken de "acaba nasıl durur" diye kasmıyorum açıkçası yani aklıma o an geldiği gibi yazıyorum. Ondanki tek fark "ben" olmamdı sanırım, ilgin ve desteğin için tekrar teşekkürler.

      Sil
  4. Ama O Gay'im yaa ben o yazıyı göremedim netimin olmamasından dolayı :/ twitterdan az çok bir şeyler sezinlesem de mobil olarak tam vakıf olamadım mevzuya ve böyle bi postu da kaçırmış olmak daha da üzdü artı meraklandırdı ruh halinle ilgili. umarım ben bu kaybımın farkına varana kadar sen çoktan bu ruh halinden uzaklaşmışsındır, eğer uzaklaşma evresindeysen de güçlü hissediyorsundur kendini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında beni bu ruh haline sokan tek şey aşık olmayı özlemiş olmamdır, vaktinin çoğunu ona harcamayı özlemiş olmamdır belki de, tek kızgınlığım bu şeyleri özlediğimden dolayı ve elde etmek için adım atmadığımdan dolayı kendimedir.

      Sil
  5. yaaa ben de görmedim o yazıyı :( ki bizler hepimiz zaman zaman bu şekilde hissediyoruz bence çok normal dibe vurmamız da oluyor göğe çıkmamız da. daha çok yaz kendinden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kaytancım, sabır diyorum sadece bak sen meyvesini almaya başladın bile :D

      Sil
  6. aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
    ben kaçırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
    bilseydim quota alırdım :D

    geri çekme derken ben de 'geri çekilme'yi anlamışım, heyecanlandım...

    hala takım elbiseli fotoğrafını bekliyorum.
    xoxo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha iyi ki görmemişsin bilmem mi seni print screen alıp örümcek ağı bağlamış porno klasörlerinin içersinde bulunan tiskodan inciler klasörüne atardın hahaha

      Sil
  7. binbir rezillikleri unutmamış. arada uğra, ruj kadını gelmiş :D

    YanıtlaSil
  8. yazınız çok içten olmuş..

    YanıtlaSil
  9. sayfanız oldukça ilgimi çekti ..bolguma geldikçe uğruyorum size:)
    konu başlıkları farklı bir dünyadan sesleniyor sanki ve ben bu dünyaları görmek istiyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz de seve seve kendi dünyamıza kabul ederiz sizi :)

      Sil
    2. ayyyh çok sevindim:))

      Sil
  10. Selamlar,

    Geri çektiğine üzüldüm desem olmayacak, üzülmedim desem yalan söyleyeceğim :))

    Hepimizin inişli, çıkışlı zamanları var. Her zaman çok güzel yazılar yazıyorsun.İşi gücü bırakıp seni takip ediyoruz. Eminim "O Gay yeni bir şey yazmış mıdır acaba?" diye düşünmeye devam edeceğiz :))

    YanıtlaSil
  11. Bazı kötü olaylar yaşadığım için (GENE) blog ortamından bir süre uzak kalmıştım. Blog yazmaya karar vermekte senin Blog'unun benim açımdan büyük önemi var. Ama o yazını kaçırdım ve okuyamadığım için şuan çok üzüldüm. e-mail adresime göndermek gibi özel bir davrnaış yaparsan çok sevinirim. Red edersen de anlayışla karşılarım :)

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın