Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Sizden Gelenler > "Kararsızım"




Selam;

Uzun zamandır mail aracılığı ile gelen soruları cevaplamıyor idim. Mail sahibi en son kik üzerinden "konu ile alakalı yazınca" -  "hakketten yaw benim bekleyen maillerim vardı" diyerek bugün bakabildim. Ayrıca tumblr üzerinden gelen sorular da malum şurada 

__

merhaba,

1) Sana problemimden bahsetmek istiyorum. benim kafam cok karısık fazlasıyla karısık. ben ne oldugumu bilmiyorum.. mesela plajda arkadaslarım onun götü şunun şurası derken ben erkekleri izliyorum.. bir erkek arkadasımla sevişmemizin hayalini kurmak çok hoş hissettiriyor ama sadece sevişmek.. yani iş sex e geldiği zaman hoş hissetmiyorum.. çünkü anal sexten hoşlanmıyorum.. gelgelelim iş cinsel ilişkiye geldiginde kızları tercih ediyorum.. yani bir erkekle sevişmek çok güzel bir kızla cinsel ilişki cok guzel.. kızla sevişmek kötü erkekle cinsel ilişki kötü.. neyim ben?? lütfen bunu bir açıklık getir..

2) okulumuzda eşcinsel bir cocuk var.. sence onla konusmalı mıyım ? sen benden çook daha fazla eşcinsel insan tanıyorsun.. sence güvenebilir miyim ona ? mesela sana güvendim :)

3) buda son sorum : ben herkes gibi olmak istiyorum.. bende kız arkadasımın elinden tutup gezmek istiyorum bende kız arkadasımın yatagında uyanmak istiyorum ama sonra durup düşünüyorum ben kızlara ilgi duymuyorum ama duymak istiyorum.. ( umarım içimden geçenleri anlatabiliyorumdur ) daha sonra durmaksızın aglıyorum.. kendi kendime kabul edemiyorum.. bende kız arkadasımın olmasını istiyorum ama olmuyor.. hiçbir cıktıgım kızı sevemedim mesela.. bende sevmek istiyorum bir kızı. sence bunun için çabalamalı mıyım yoksa kabullenmenin bir yolunu mu bulmalıyım ? rica ediyorum kendinden örnek vererek anlat.. şimdiden teşekkürler.. her ne kadar tanımasamda seni çok seviyorum.. ( blogunun takipçisiyim )

___

soruyu mail aracılığı ile de cevaplayabilirdim ama aynı düşüncede olan ve yolu buraya düşecek olan arkadaşlar için blog üzerinden yayınlayayım dedim. ;)

Öncelikle çok gençsin hepimiz senin yaşlarındayken bu tarz sorgulamalardan geçtik. Kim ne derse desin içindeki cevapların hepsi sende. Yaşın itibari ile birileri ile cinsellik düşünmek için erken olduğunu düşünüyorum. Hem ergenliğini hem kendini hem de çevreni keşfettiğin zamanlar. Eşcinsellik özenilecek bir şey değil ya da merak ettim dur bi deneyeyim diyeceğin bir şey değil. Yönelimin ya kendi cinsinedir ya da karşı cinsedir hiç biri değilse aseksüelsindir :) 

Eşcinsel arkadaşının etkisinde kalarak eşcinsel olamazsın, televizyonda 2 erkeği öpüşürken görüp eşcinsel olamazsın (o zaman hepimiz hristiyanlık dinini seçmiş olmamız, lise bitmeden bekaret partileri yapmaya meyilli olmamız gerekirdi zira amerikan filmlerinin hepsi de bunu pompalamıyor mu !) 

Benim savunduğum bir tez daha var;

Kendisi ile barışık olmayan kişiler, kendisinden kastım örneğin vücudu ile. Mesela saçını beğenmeye bilirsin, gözlerini beğenmeye bilirsin, belki kilolusun ve kaslı olmak istersin, renkli gözlü olmak istersin saçların kıvırcıktır düz olmasını istersin. Çok kıllısındır kılsız olmak istersin vs vs. çoğaltılabilir. Hayran olmak ile cinsel yönelimi bir birine karıştırmamak gerekir. Örneklendireyim;

Kumral erkekler çok hoşuma gider. Kumral ve renkli gözlü ise (o.O) aman sabahlar olmasın lol atıyorum böyle birini gördüm sahilde (gözler felfecir) arkadaşlarım "la şu kıza bak memelerini nasıl da hoplata hoplata denize koşuyor yavrummmmm" diye salya akıtırken ben de "oha lan çocuğa bak taş maşallah şu benim sevgilim olsa ona bi dokunsam o saçlarını okşasam gözlerinde kaybolsam vücudunun her tarafını keşfetsem !! " diye düşünürüm.  (o_O)

Kumral çocuklardan hoşlanmam belki de kumral olmak istememden dolayıdır (hafif var ama hafif lan benim gözlerde renkli :D bu örnek bok olacak şimdi) heh saçları düz ve istediği şekle giriyor uzun bir de, ama benimki öyle mi hıh 

şimdi yukarda hem onu kıskandım, hem arzuladım hem de gözümün önüne her türlü cinsel pozisyon geldi geçti hemsinsime karşı lol arkadaşlarıma çaktırmadan nasıl erekte olduğumu saklarım diye şekilden şekle bile girdim (hayali canlandırmaya bak sen :D) yani onu her haliyle istedim. okey.

Sen ise cinsel olarak hayal etmedin ama hoşuna giden bir özelliği onda gördün ve "keşke" dedin. (düz ve uzun saç mesela)   Hatta ona dokunmak istedin kendinde olmayanı onu isteyerek ona ulaşabilir olup olamadığını gördün hatta onu elde ederek bir nevi tatmin oldun.

(lan ben neyden bahsediyodum tez - sav neyse aldı başını gidiyor dur şimdi çıkıcam işin içinden umarım vermek istediğimi almışsınızdır)

yani; 

- Hoşlandığın bir erkeği gördüğün zaman en basitinden aklına onu öpmek, koklamak, onunla bir şeyler paylaşmak, bir birinizi cinsel yönden tatmin etmek geliyor ise (illa anal bir birliktelik olacak diye bir şart yok) 

- Porno film izlerken (eşcinsel içerikli) ereksiyon oluyor hatta kendini kahramanlardan birinin yerine koyuyorsan (ahjaha benim öyle huylarım yok (yerseniz))

- Hepsini geçtim "ben hemcinsimi seviyorum" diyip yine kendini sorgulamaya başlıyor ve suçluluk duygusu duyuyorsan bocalayan bir eşcinselsin :)

eşcinselsindir arkadaşım. Diğer türlü yukarıda örneklendirmeye çalıştığım gibi sen de olmayana hayran olma olayı olabilir. 

Örneği anlamayan varmı? (yorumda belirtsin)

Ya da biseksüelsindir bilemeyeceğim, 

Ya da "ben aslında kızlarla seks yapmayı istiyorum onlar daha güzel geliyor" diyerek kendini kandırıyorsun bilemiyorum artık dediğim gibi cevapların en büyüğü sende.



Daha ilk soruyu açıklarken umarım çorba olmamıştır, temsili gif gibi olacak yoksa sonuç :D

Gelelim 2. soruya;

Güvenin için teşekkür ederim, gelen soruları dikkate alıp benim gibi detaylı anlatan ve zaman harcayan başka dengesizler yoktur merak etme :D evet eşcinsel arkadaşım çok ama bir çoğu sanal reel olarak görüştüklerimle de yılda 1 kere görüşme fırsatımız oluyor lokasyonlar yüzünden :) İstanbul da olsa idim kesin benim de bir grubum vardı (facebookdaki gruplara gönderme :D bir de birbirleri ile sidik yarıştırmazlar mı lol) siktir et gurubu bir seviglim vardı şimdi yaw :( dertlendim öh ne diyorduk;

Eşcinsel birisine güvenmeyi bırak insan olarak birilerine zor güvenebileceğimiz bir devirdeyiz. Ama bir eşcinsel ile iletişime geçmen kendini tanıma ve kafandaki soruları çözme yolunda atılabilecek güzel bir adım olur. Bence iletişime geç. Onu tanıdıkça ne kadar güvenip güvenmeyeceğine karar verirsin. Zira güven olayı eşcinsellikle alakalı değil kişinin kendisi ile alakalı.

son soruda ise sen aslında cinsel yöneliminin ne olduğu hakkında bizlere bir kopya vermişsin. İlk zamanlarımız da bir çoğumuzun hissettiği şeyler. Soruların cevapları sende. 

Bir kızla çıkmayı deneyebilirsin. İçindeki duyguları bastırabilirsin. Ne kadar başarılı olursun olmazsın sana kalmış, eşcinsellikten kurtuldum ! diyenler de bana göre bu yönlerini bastırıp yalan hayat yaşayanlar umarım bir noktada patlak vermez.

Son söz olarak nasıl hissediyorsan onu yaşa. 
Ogaybende Blog Yazarı

19 yorum:

  1. soruyu soranı geçtim de, ken'si bu yazdıklarından bir şey anlamış mı diye amcana bir sorsana melis.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay bence de.
      :P


      canım, bunların bir kısmını bana da pasla, yada ben buradan çekip kendimce yanıtlar vereyim :D

      Sil
    2. sen gel bakayım bi şöyle tekrar detaylıca anlatayım -sen gelme melis ne işin var aaa- :ewil:

      solgun otobüs tekerim istediğini al cevapla ucuz bloguna konu olmuş olur ahaha :ewil:

      Sil
    3. ucuzlukta benimle yarışamazsın, biliyorsun...

      Sil
  2. Aslında benim de kafam karışık ama ondan değil yani herkes eşcinsellerde öyle dönemleri olur diyor bende olmadı .Nr tuhaf bi ergenlik yha ben.Zaten olduysa bile uykuda bir anıma falan denk geldi sanırım. Kendimle de her anlamda barışığım ve evet kumral renkli gözlüler.Zaten öyle biriyle çıkıyorum. şanslıyım abi yha ahhh evet neredeyse unutuyorum 2. Soruda bayağı bir çirkinleştin yani. Yakışmıyor benden söylemesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2. soru ve çirkinleştiğimi düşündüğün kısmı alıntılarsan daha faydalı olursun diye düşünüyorum ;)

      Sil
    2. Ne bileyim yani sen paragrafın akışına ters geldin sanırım bu yüzden böyle söyledim aslında şimdi okuyunca ben bile neden böyle söylediğimi anlamıyorum . Tanrım kafam nerde benim :I

      Sil
    3. sen şimdi 2 konu önceki MiM olayını oku ve onu cevapla ;)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. A-a oldukça açıklayıcı olduğunu varsayıyorum tiffanycim :/

      Sil
    2. yok canım onunla alakası yok. Gayet açıklayıcıydı. Ama o kadar açıkayıcıydı ki o yüzden başım döndü benim şekerparem :*

      Sil
  4. Ogay merhaba ogay,
    Arkadaşı çok iyi anlıyorum çünkü ben de sen de(belki) -şu parantez açma olayı bulaşıcı sanırım-
    neyse, sen de ben de bu tarz sorularla kafamızı bulandırdık bir süredir, ki ben telkinle yatıp kalkan bir adam olarak -derin mevzular-
    kendimi aseksüel olduğuma inandırmıştım, ne bir erkekle ne bir kadınla, ha ama şöyle stereotypler vardı kafamda ;
    Kadın için Tilda Swinton tarzı, ne çok erkeksi ne çok kadınsı, tam bir unisex hatun olmalıydıı ancak o zaman onun her istediği şekilde onunla birlikte olabilirdim. -cinsel ilişki değil de sevişme, belki de oral vesaire-
    Erkek profili için ise;
    Yine unisex profil vardı kafamda, öyle çok kıllı maço tipler yerine böyle daha efendi ıhıhım nasıl desem, efendi tipler işte, ne çok sakallı ne tam köse, güzel adamlar güzel kadınlar diyorum ben bu olaya, yani adam güzel olmalıydı, hetero kadınların yakışıklı bulduğu tipler olmamalıydı, güzel, unisex de bir adam olmalıydı 'bakın benim penisim var, neler neler yapıyorum bununla?!' tipinde adamlar olmamalıydı.
    Yani cinsellik o kadar arka plana atılmıştı ki ben de, ne olduğumu ararken... Aseksüel -biromantic olduğumu düşünüyordum, buna inanıyordum çünkü kampüste çok güzel bir kadına vurulup 'tanrıça'laştırdığım ve hiçbir zaman birlikte olamay

    YanıtlaSil
  5. olamayacağımı biliyordum, bu yüzden bir kadından hoşlanabiliyor olma fikrini kendime kabul ettirip kendimi belki de 'normal'leştirme amacı güdüyordum.
    Bir erkek içinse, seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli mantığıyla çok yaklaşmadan, çok dokunmadan, uzaktan.
    Öyle ki sonuç olarak, gey olunmaz gey doğulur zahahah diyip kaçmak isterdim ama söyleyeceklerim var,
    bende de o Melisten var bi adet, lezbiyen bir arkadaşıım var, ha ondan gördüm gay oldum değildi, ya da beni çiçekli gömlek giymeye ikna etti de o gömlek sayesinde gay oldum değild olay. Zaten ben kızla tanışmadan önce kendimin farkındaydım ama bastırıyordum, bu da yersiz öfke nibetleri, stres ve diğer sikten boktan durumlarla beynimi über anormal seviyede çalıştırmama doğal olarak yorulmama neden oluyordu,
    ergenliğimdeki depresyonun ve annemle kavgalarımın asıl sebebi, temelde eşcinsellikti, hiçbir zaman söyleyemezdim, o durumda söyleyemezdim vesaire.
    Yani demek istediğim, pembe giy, kıllarını lazerle bi güzel temizle, spor salonuna git kocaman göğüslerin kaslı olsun, küpe tak, hatta piercing tak, saçını uzat- gey olmadın. Herkül oldun, ne bileyim başka bir şey oldun ama gey olmadın, olunmuyor zaten,
    Porno olayına gelecek olursak o bambaşka bir dünya ama hetero çiftin seksinde hangi organ seni tahrik ediyorsa -_- evet o, aynen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Fatih; katkılarından dolayı teşekkür ederim ;)

      Sil
    2. Rica ederim, faydam dokunduysa ne mutlu :)

      Sil
  6. Ne kadar kendini kabullenememe sorunu var :/ Benim hiç sıkıntım olmadığından bu konuda başkalarını da öyle sanırdım. Okudukça şaşırıyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin gibi kabullenme aşamasında sıkıntı çekmeyenler daha az sanırım :)

      Sil
  7. Ya telefondan girdiğim için mi bilmiyorum ama profilini talan etmeme rağmen mail adresini bulamadım.

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın