Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Büyük - Oben BUDAK (Kitap Hediye)



Selam;

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Beyinsiz Gay adlı blogger arkadaşımız blogunda kitap hediye ediyorum diyince bende atladım. :) Yapmamız gereken sadece yorum kısmına yorum yazmakd. Asilden değil ama yedekten de olsa çekilişi kazandım (işin içinde şaibe olduğunu düşünüyorum bilemem) (çekiliş olsa asilden kazanırdım kesin hıh)

Sonuç olarak sağolsun kendisi kitabı kargo ile bana ulaştırdı. Kitabı kitapçıdan mı aldım yoksa okunmuş bir kitap mı bana geldi ayırt edemedim kitapta en ufak bir kırışma bile yoktu. Ben okuduktan sonra oldu tabii :P zira kitabı tek sayfa haline getirip bükerek okurum. Aynı şekilde kitabı okuduktan sonra bende hediye etmeye karar verdim elden ele lol (karhoyla yani) :D

Peki kitapta ne var?

Efendim, kitabın yazarı eşcinsel bir arkadaş imiş, ben yönelimi nedir bilemiyorum. Kitabın adı ise "büyük" ? Bir eşcinsele "büyük" denilince aklınıza ne geliyor? diye sorarsanız cevabı alırsınız, evet evet sizin de aklınıza gelen şey o şey! :))

Adrian karakteri fransız bir erkek, Türk bir kızın peşine takılarak İstanbul'a gelip yerleşiyor, kızda ne kız bildiğin "şirret" böyle birisi ile "tanrıça olsa çekemem" diyerek dakikasında ayrılırsınız ama bizimki neyin kafasında bilemiyorsunuz. Ayrıca Fransız eleman, benim diyen Türk'den daha Türk her şeyi biliyor maşallah bilmediği 2 rekat namaz ::D Ayrıca Fransız olunca tasvir edilen çekiciliği ve cazibeyi siz hayal edin üstüne üstük bir de kaldrıp masaya vurulası cinsten büyük bir penisi var öhm evet başrol oyuncumuz işte böyle birisi.

Okumanız için merakı artırıcı bir kaç detay ise,

- Duşakabin nasıl ve neden kırıldı?

- Homofobi derecesinde straight olan Adrian nasıl oldu da gay oldu ?!? (gay olunmaz doğulur) 

- Kitap yazarı belkide bir straight'ın gözünden bakmaya çalışan bir eşcinsel olduğu için bazı konular "nası yani yahu" edebilir sizi. Zira yazarın düşüncelerini de yansıtıyor ise biraz sıkıntı var ;)

- Angaralı Durgut ile bu Fransızın ne işi olur koca bir bölüm neden ona giydirir anlamlandıramadığınız gibi ne gerek var da diyebilirsiniz.

Neyse fazla spoiler vermeden kitabı hedaye olarak almak isteyen siz değerli okuyucularımın yapması gereken tek şey 1 kere verm. töbe alt tarafa bir yorum yazmak olacak ;) Sonra çekiliş yapıciim ve kargo ile kendisine yolliciim.

Kitabı alınca Sevgilerle Beyinsiz Gay; notu ile karşılaştım mutlu oldum bende dururmuyum bende altına yazdım bi not tabiisi ;)
Ogaybende Blog Yazarı

12 yorum:

  1. merhaba ben esmer adam (tmblr dan stark81 ) yarışmaya katılmak istiyorum ha bir de kitabı elden teslim edersen daha bir güzel olur sanki :) ( umarım hile olmaz ve ben kazanırım )
    NOT: ben kazanmazsam tumblr dan rehin alırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok yok hile olmaz bir süre daha beklicem yazan olmazsa 2 kişi arasında %50 şansın olacak zaten :))

      Sil
  2. ADRİİYAN GEY MİYMİŞ?????????

    bende bunun ilk kitabı var,
    göndereyim sana sana ikisini hediye et.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok sonradan olma gay! lol adam yatıyor seks kalkıyor seks olunca artık gözüne kimi denk getirdiyse diyelim biz buna :P

      Sil
    2. bknz. xcoach ;) benim elime erkek eli değmedi canım hıh

      Sil
    3. benim gibi edisco mektebinden eğitim almış elit bir kişiliği ucuz söylemlerle gaza getiremezsin, seni dadqueer'in ateşi ile baş başa bırakıyorum lol

      Sil
  3. Blogculuk öldüü, teknoloji bizi de yendi.İnsanlar eskisi kadar ilgi göstermiyorlar.Maymun iştahlılık 😒

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen fast food kafası, kitabı isteyip ifşa olmaktan mı korkuyorlar onuda bilemedim :) neyse Cuma günü gün içerisinde yazanlar arasında ki şimdilik 2 kişi çekilişi yapıp yolliciim.

      Sil
    2. Vala bilseydim ben de bir yorum bırakırdım, yeni gördüm. Neyse notumu aldım okuyayım bu kitabı da var mi başka önerebileceğiniz kitap?

      Sil
    3. Bu kitabı da direk önermiyorum açıkcası hani "ne yazmış acaba" diye merak edilip okunabilir aman aman alayım da okuyayım denilecek bi tarafı yok. Duygu Asena'nın Paramparça kitabını önerebilirim ;)

      Sil

Yaz yaz için de kalmasın