Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Evlilik




Biz eşcinsellerin en büyük problemlerinden birisi de evlilik konusu; konumuz "eşcinsel evlilik" heyoo demek isterdim ama sıra ona gelene kadar belli bir yaşa geldikten sonra mutlaka evlenmek zorundasın kuralını yerine getirme olayından bahsediyorum.

Ailene ve çevrene out değil isen yani dolaptan çıkmadıysan; (kendine out değilsen yandık işimiz var senlen o da başka bi başlıkta)

"ne zaman evleneceksin"
"bak flianda evlendi sıra sende"
"ben artık bir torun istiyorum"
vs

gibi sorularla muhattap olmamak gibi bir durumun söz konusu olamıyor maalesef; bu durumdan kurtulmak için öncelikle kendi ayaklarının üzerinde durabilmeli sonrasında da bulunduğun ortamdan ayrılabilme cesareti göstermelisin kısacası ailenden ayrılacaksın hatta akraba ve ailenin bulunduğu şehirden :)

demesi kolay sen yaptın mı derseniz hayır yapmadım bu yüzden de aile ve çevreyi geçtim artık iş yerindeki kız arkadaşların "ne zaman evleneceksin", "bir arkadaşım var senle tanıştırmak istiyorum" cümleleri ile çoğu zaman karşı karşıya kalıyorum.

son olayımız;

yer: fotokopi mak. başı :D

x: kız arkadaşın var mı?
y: ay olmaz mı hiç, bu da soru mu
ben: ehi ehi..
x: ay tanıştırsana bizlee bak sevgililer günü de yaklaşıyor
y: avonda bi parfüm var süper ben kendime söyledim sende al hediye edersin arkadaşınaaa
ben: (lan bunların derdi ortaya çıktı avon kakalayacaklar bana) erm; müdür çağırdıydı şunları çekeyim gelicem ama o zaman devam ederiz

öyle ya biz erkeklerin yapmak zorunda olduğu rutin şeylerden birisi de bu ki level atlayabilesin;

- sünnet olmak
- askere gitmek
- iş bulmak
- evlenmek
- çoluk çocuğa karışmak
- torun torba sahibi olmak...
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

2 yorum:

  1. eveeet! zurnanın zırt dediği yer! bizimkiler de "-şunun kızı varmış bıdı bıdı..." her dediklerinde beni de afakanlar basıyor! gerim gerim geriliyorum, patlayacak gibi oluyorum! :S

    YanıtlaSil
  2. Şuan kafamdaki en büyük sorun!

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın