Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

O Ses Türkiye


Şimdi ne alaka bu demeden önce program başladı başlayalı izlenimlerimi aktarmak istiyorum. Yalan esas konu Murat BOZ :))

3 bölümdür izliyorum yoksa 2 miydi o.O her neyse bunlar ne zaman üstünü değiştirecek yahu hepsini aynı gündemi hallettiler dedim di tam dünden için ama programın yarısından sonra şükür kıyafetleri değişmiş bir şekilde karşımıza çıktı jüri üyelerimiz. Jürinin çekişmeleri oldukça hoş program tuttu beni yani ama bazı sesler çıktığında "heh zap yapmama fırsat çıktı" dediğim de oluyor. Şimdi jüriyi tek tek değerlendirecek olursam izlenimlerim şöyle. (kime neyse artık)

Hadise: Murat Boz'un kendisine sataşmasından, laf çarptırmasından oldukça hoşnut istemem yan cebime koy hesabında lol bu ikisi ilerde çıkarsa hiç şaşmayın. Hadise'yi genelde yabancı müzik ağırlıklılar seçerse o alanda başarılı olabilirler dans konusunda, sahne konusunda vs. Seçimlerini de genelde seviyorum.

Mustafa Sandal: Ben buraya işimi yapmaya geldim havası var. Diğerlerini pek takmıyor bazen "heh işte bu" diye basıyor butona ama arkasına döndüğünde ve diğer jüriler de butona basmadığın da yüz ifadesinden (tabii yarışmacıyı da görüyor bu arada) "amanın boku yedik" ifadesi rahatlıkla alınabiliyor. lol :)) Bunun takımdan da bişiler çıkar umudundayım.

Hülya Avşar: ahaha gözleri ya Murat'ın butonunda ya da Mustafa'nın. Bazen onlar basacak gibi yaptıklarında gaza gelip butona basıveriyor :)) Bazen de kafadan basıyor nasılsa diğerleri de döner diye ama tek kalıyor "ben bu işi biliyorum" havasında lakin takımından pek bişi çıkmaz sölimm ama şöyle bir durum var; Hülya Avşar cidden yufka yürekli; takımında olan birisinin durumu kötüsü ise yarışmada kazanamasa bile kendisi bişiler yapar onun için; bunu bilenler de O na atlıyor zaten hafiften acıtasyonvari olanlar.

Murat Boz: Kendinden oldukça emin bu işi biliyorum ve butona basıyorum havasında hem tüm kızlar da nasılsa beni seçecek triplerinde; Hadise'ye de yazıyor arada lakin bu takımdan bişiler çıkar diye düşünüyorum. Tipe önem veren halkım ve lise stayl kızlarımız Murat Boz için parmaklarını çalıştıracaklardır sms de emin olun :))

Peki ben olsam kimi seçerdim;

Tabii ki Murat Boz'u ahahaha, Murat Boz beni Boz! aman pardon senin takımlarını! seçiyorum şey heyecandan senin takımlarınla şey takımlarında aman takımında olmak istiyorum oh be :)))

Ya siz kimi seçerdiniz?

(ev oğlanı cevaplamasın çünkü kendisi dün msn de "ıyy işim olmaz hiçbiriyle" demişti sonradan  "Acun un yapığı işlerden beni ekrana yapıştıran bir kişi vardı o da Taner!! ah o "o yeahhh" diyişi yokmuuuu) dediğinde ben izin isteyip msn imi kapatmıştım daha ileri gidip engellemediğime dua etsin o.O)
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

12 yorum:

  1. ahahahaha :)
    Murat Boz'u bilmeyenimiz yok heralde? Yoksa Madi'yi okumuyo musun sen!? O_o

    İstersen kur yap da siz çıkın :) hohohohoh

    YanıtlaSil
  2. şok taaaaatlı amaaaaaaaaaaa...

    YanıtlaSil
  3. murat boz beni de gönül rahatlığıyla bozabilir.

    muratı bilmeyen yok da yanlış biliniyo biraz be bi'adamcığım.

    madi clara yı mı kastediosun buarada?
    hangi yazısı?

    YanıtlaSil
  4. iftiralarını fantezilerinle soslayıp bana kakalamıyo musun, bulduğum yerde çantamı vurucam kafana he. >_<

    ben hadise'yi seçerdim tabii ki. aşk 0 beden giyer.

    YanıtlaSil
  5. bin tane şeyim olsa bi tanesini hiç birisine vermem.

    YanıtlaSil
  6. madi clara daha akıllanmadı herhalde :)

    YanıtlaSil
  7. operadakikazulet26 Ekim 2011 14:40

    boz tabii:))
    sandalın "yağ oranı 14'kenki" vücudu olsa başına kesekağıdı geçirip onu da seçebilirdim:P iğrencim di mi:D

    YanıtlaSil
  8. @bi'sexie, ben öyle duyumlar almıştım.Madi'nin blogundan değil, kendisinden öğrenmiştim. Kapı komşusu yakın arkadaşı Bay Bilinmeyen'di.Beni de tanıştırmıştı da falan filan.

    O Gay; Ben de.. akıllanmaz :) amaan akıllanıp napıcak boşver :) Gel bi'gün oturmaya, kısır yemeye gidelim hohoho

    YanıtlaSil
  9. Hadise'yi seçerdim sanırım ben. Baştan beri merakla izliyorum da cidden çok iyi sesler var. Ayrıca Murat Boz <3

    YanıtlaSil
  10. bi'adam:

    26ekimde yazdıgın cevabı yeni gördüm, ben d direkt birinci agızdan bildigimden diyorum, murat biseksüel ki.

    YanıtlaSil
  11. murat boz'u seçerdim :)

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın