Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Ne izledim: Ai Hen Lan (2011)




Love Actually Suck (o.O)

Yeni bir film ile karşınızdayım efenim. Eğer izlediğim bir film bloguma düşüyor ise bilin ki LGBT içeriklidir. :P Made in PRC :D Çin malı bir filmimiz var bu sefer elimizde. Tam bir aile filmi açın izleyin (yerseniz ahahaha)

Çoğu uzakdoğu filmini izlerken gerek konuşmalarından gerekse ağlıyor mu gülüyor mu üzüldü mü kızdımı mimiklerinden anlayamadığımdan dolayı çabuk sıkılırım :) (Kore filmleri hariç hıh) (korelinin de taşı tam taş oluyoru çirkini de tam çirkin (töbe çirkin demeyelim de arzular şelale dedirtmeyecek diyelim) ortası yok :P)

Neyse film hakkında Türkçe sayfalarda pek bir bilgi yok sonra görürsünüz falan izlemeye kalkarsınız en azından burada bilgisi olsun.

Filmin konusu erm konulu porno :D ahahah

imdb'den film etiktlerine bakarsanız ne dediğimi anlarsınız. Filmde eşcinsel ilişki, (gay- lezbiyen), ensest ilişki, öldüresiye seven ilişki, ölü sevici (yok o kadar değil) töbe töbe her nane var :) filmin derdi neydi ne anlatmak istiyordu bilmiyorum ama sonuna kadar izledim :O film çok ilginç başlıyor aslında spoiler falan değil çünkü filmin gerisinin bu sahne ile bir alakası yok.

Bir düğün, ekrana ise evlenecek olan çiftlerin birlikte çekindikleri fotoğraflar geliyor duygusal duygusal. En sonunda ise ekrana bir cıbıl erkek giriyor bu cıbıl erkeğe de birisi oral yapıyor :O bilin bakalım damat hangisi :D

filmin imdb puanı 4.3 (163 kişi oylamış) benim puanım ise 4 diyelim.



iyi seyirler.




Ogaybende Blog Yazarı

1 yorum:

  1. Uzakdoğu'dan gelen korku filmleri iyidir. Bu olmamış sanki.

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın