Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Werther' ın MİM' i



Selam;

Blog dünyasında MİM 'in ne anlama geldiğini bilmeyen yoktur, bir blogger iseniz kesin bir MİM oluşturmuş ya da cevaplamışsınızdır yoksa tam bir blogger olamazsınız :D Pek sevgili ve de pıtırcık nev-i şahsına münhasır bloggerrımız tuttumu öpmeden bırakmayan ! gaywerther, bundan öncekilerini cevaplamadın bunu da cevaplamazsın o yüzden yok sana mim falan diyince atladım mim' e haliyle :)

Peki kendisinin  bu MİM i cevaplarken ki ruh hali nasıldı, Onu da paintte çizdiği resimden anlamak mümkün buyrun;




bir de şu resme bakın analizimizi ona göre yapıcaz;




gelelim werther'a :)) şimdi o resme bakan çocuklar 2 tane kalp ve ona sarılmaya çalışan bir çocuk görürler ama ben öyle görmüyorum ahahaha :D efenim bildiğiniz 2 tane göt var orada ahahahaha :D ortadaki de malum puhahahah neyse öyle işte :D gelelim MİM' i cevaplamaya :D

1. Blog yazmaya neden başladınız?


Blog aleminde gezinirken fazlaca eşcinsel içerikli bir blogun olmadığını farkettim olanlar ise artık güncellemiyorlardı kendilerini. Ayrıca bilgilendirme konularından çok kişisel hatıra defteri tarzı bloglar vardı ben de bu boşluğu fark edip kendimce bir tarz yakalamaya çalıştım. Sağda solda olanı tek bir çatı altında toplayayım dedim falan  zamanlar, ayrıca absürt profilleri de buraya taşıyım bakın onlar gay biz de gayiz hepimizi aynı kefeye koymayın demek istedim biraz da isim de oradan geliyordu zaten. Umarım başarılı olmuşumdur :)

2. Adını seviyor musunuz? sevmiyorsanız ne olsun isterdiniz?

Adımı seviyorum ama hoşuma giden ve benim de ismimin olmasını istediğim isimler yok değil örnek verecek olursam Berk, Can, Canan (yok bu değil :D), Furkan, Mert ve Deniz.

3. Asla yapmam dediğiniz bir şey var mı? varsa nedir?

Yani çok iddalı bir soru. Asla asla deme diyorum ;)

4. Dünya'da en çok görmek istediğiniz yer neresi?


Şimdi hangisini saysam ki :) Yerden ziyade ülke sayarsam ABD, Fransa ve Çekoslavakya.

5. Sizi en çok ne mutlu eder?

Yani bu da çok genel bir soru olmuş. Beni hüzünlendirmeyecek her şey beni mutlu eder. (ne kaa polyannayım :D)

6. Fırsatınız olsa en çok kiminle tanışmak istersiniz?


Sizi tumblr hesabıma doğru alayım :D Ama Di Caprio ve Chace Crawford ile bir gece geçirmek aman yani tanışmak isterdim lol


7. Hayatta ki amaçlarınıza yavaş yavaş ulaşabildiğinizi düşünüyor 

musunuz?

Hımm siz ne kadar plan program yapsanız da hayat bir şekilde içine sıçıyor, her şey yolunda giderken hoop bir bakmışsınız ki kocaman bir dönemeç çıkıyor karşınıza. O yüzden en güzei kaderci olmak kaderimde varsa düzülmek neye yarar üzülmek diyerekten :D kaderci olduğumu ilan ediyorum ;)

8. Hangi burçsunuz? burçlara inanır mısınız?

KOÇ burcuyum ve burcumun çoğu özelliği de bende mevcut. Lakin burçlara inanıp inanmama konusunda pek bir düşüncem yok. Bazen birisini tanıyıp burcunu da tanıdıktan sonra insan ister istemez o burç ve o burçtan olanlara karşı bir antipati geliştiriyor işte (hani inanmıyodun lan :D)

9. Bir arkadaşınız ne yaparsa affetmezsiniz?

Benim sevdiğim kişiyi elimden alırsa mesela gel de bunu affet diyebilirim :) 

10. Sıcak havalar mı, yağmurlu havalar mı?


Mevsim mevsiminde yaşanmalı diyorum ama yağmurlu havaları daha çok severim. Sıcak havada da öyle adamı deli gibi bunaltacak havaları sevmem nemi de sevmem yapış yapış.

11. Takıntılı olduğunuz şeyler var mı, varsa neler?

Takıntılımıyım acaba :/ evet takıntılıyım :D mesela haksızsa birisi ve ben haksızsam konumuna filan dikkat etmeden kendimi savunmaya geçerim 1-2 uyarı aldım hatta "olm Müdür lan o ne derse evet tamam de ne cevap veriyorsun" babında :D ama dayanamam. Saçlarım konusunda da takıntılıyım asla ama asla istediğim gibi olmaz ve ben de hep aynı pozisyonuna getiririm saç kalmadığı zaman hem o hem ben toptan rahat edicez :D (şimdi aklıma gelmiyor başka ne takıntılarım var benim o.O aslında bunu benden ziyade beni tanıyanın söylemesi daha net olur) +taktımı da takarım öyle bi dengesizliğim de vardır haha

Hakkımda ki 11 Gerçek!!!

aboo bu zor olacak deneyelim bakalım ://

- Çabuk kızarım, sonra sakinleşirim bir şey olmamış gibi :)

- 5 dk öncemle 5 dk sonram aniden değişebilir :/ gülerken düşünceye dalabilirim ya da düşünürken gülümserim (evet şizofrenim)

- Solağım :D

- Ortama ayak uydururum kendi fikirlerimden ziyade karşımdakininkine uymaya çalışırım, pek çıkıntılık yapmam :/

- Bilmeyenine karşı fazlaca sessizimdir, alıştıktan sonra samimi olurum ilk başta çok soğuksun diyenler sonradan vazgeçemezler (egoya geel :D) (ben biliyom kendimi hıh)

- Klozetten ve pisuvardan nefret ederim.

- Takı benzeri şeyleri takmasını sevmem hatta saat bile taktığım çok nadir görünmüştür :D ama kulağıma mıknatıslı ! küpe takabilirim taktım hoşuma da gitmişti :)

- Bir şeyi canım istemiyorsa çok zor yaptırırlar bana yaparsam da burnundan getiririm :D

- Annemi çok sevdiğim için gerçekleştirmek istediğim bir çok şeyden vazgeçtiğim doğrudur :/

- Uykuyu severim :)

- (aklıma çok şey geliyor da yazmıyorum :D beni tanımak isteyen kendi tanısın :D) son olarak sevdiğim kanımın kaynadığı kişi ile uğraşmasını çok severim sinir edene kadar giderim hatta bunu bilen arkadaşlar kimi zaman damarıma basıp beni sinir ederler ve pis pis gülerler :)

şimdi 11 kişiye paslamam gerekiyormuş. Blog alemine yeni başlayanlardan başlayayım ki hem siz onları tanımış olun ve takip etmiş olun hem de onlar da cevaplarlarsa MİM i cevaplayıp birer blogger olsunlar :D

imtirak
acemigay (ne zamandır bişey yazmıyor bahanesi olur :)
bigaygordumsanki
bildigindut (tanıyın seversiniz :)
travestigunlukleri
bir-tirtil (aslında eski bloggerlardan yeni yeni tekrardan yazmaya başladı)
deli-sicmasi
bizdetambizdenbahsediyorduk
geysekdemek
frodoobagins
jan-glee-gy
dikkatgayvar

12 tane olmuş bile daha var aslında ama listeyi tek tek tarayıp hangileri güncel bakmaktan sıkıldım :/ bir başka MİM de de geri kalanları eklerim artık :) yok ben kendimi eklenmiş hissettim ve MİM ini de aldım diyenler yorum yazıp blog adreslerini eklerlerse onlarda duyurmuş olurlar.

Ayrıca kişinin bloguna gidip MİM ledim seni demek gibi bir huyum yok niye eğer beni okuyorsa haberdar olur zaten takip ettiği halde okumuyorsa da yapacak bişi yok hıh :)


Ogaybende Blog Yazarı

29 yorum:

  1. bu MİM'i zaten bir kaç okuduğumdan soruları artık ezberledim. Ama fotolar hakkındaki geçiş çok eğlenceliydi yaa çok güldüm orda :) ve orada yunus filan yok bilimadamları kandırıyor bence :P

    YanıtlaSil
  2. Sinir ettiği doğrudur -_-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ve bunu bilerek damarıma basmasını bilenlerin varlığı da doğrudur :D

      Sil
  3. Çekoslavakya'ya gitmek biraz zor olacak sanırım, biraz bekle birleşmezlerse ayrı ayrı gidersin artık napalım :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha sen bana laf mı soktun şimdi :D (yolarım) belki benim gönlümden birleşmeleri geçiyor lol prag yeterli benim için hıh

      Sil
    2. Ahahaa :)) Laf sokmak ne haddime, sevdiğimden takıldım diyelim :))Yol anacım farketmez :)Prag'ı ben de çok görmek istiyorum, Bel Ami diye bir abideyi devran stüdyonun bulunduğu bir yeri kesinlikle görmek lazım :P Önümüzdeki 3 ay için plana koydum, olmazsa sonbaharda kesin gitcemm.

      O ikizlerden birini de yanımda getirsem gelirken keşke :D

      Sil
    3. hahaha ben direk itiraf edememiştim BelAmi ovlanları diye ama sen geri kalmamışsın :P ayrıca BelAmi videolarındaki çocukların her birinin yanında yeme de yat ama onların videoları bana pek doğal gelmiyor (video mu ben mi izlemem ki yerseniz :D)

      Sil
    4. Ben şimdi buna cevap yazarım ama bu blog kapanır :D Hatta benimkisi de kapanır :D En iyisi ben; bir arkadaşım Prag'a taşındı, bedava kalacak yer var o yüzden gidecem diyerekten bağlayaraktan, saygılar,sevgiler, hürmetler efenim :))

      Sil
    5. hahaha blogun admini olaraktan ne varsa içinde dök saç izin veriyorum diyorum hadi bakalım :D

      Sil
    6. Yok şu blog dünyasında adım pornocuya çıksın istemiyorum :)) Thank u :)

      Sil
  4. sevgili o gay işin raconunu tam kavrayamamış olabilirim ama iyi bi başlangıç oldu gibi sayende
    teşekkürler üstad

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. ahahaha şimdi sen Cybers diyince aklıma hamamda 40 tas su dökünüp tövbe ettikten sonra halkın arasına karışan ve birr süre sonra yeni kimliğine alışan birisi gözümde canlandı. Tam işler yolunda derken birisi arkadaş seslenir ve olan olur :D amma tek fark var CYBERS nicki benim sanal alemdeki ilk - tek ve kıskanılan (maria tarafından :D) nickim olduğu için benim için özeldir, güzeldir, tek ve sonsuzdur :))

      valla mim i paslarken sen aklımdaydın bu çıkar hani bana diye şiretlenir dedim di ama yine unutmuşum :( buradan paslamış say artık MİM senindir ;))

      Sil
    2. amaç zaten seni tedirgin etmekti.

      bi daha bloguma linkle birlikte ismimi yazarsan ben de kullanmam.
      :P

      ps: maria nın diskodaki rumuzu ne? ruj mu yoksa?

      Sil
    3. lol kendi nickimden neden tedirgin olayım :D

      Sil
  6. Pardon :) Ben bu MİM olayından habersizdim ve sayende google üzerinden minik bir sorgu yaptım. Anladığım kadarıyla senin yanıtladığın sorulara yanıtlayıp yayınlamam lazım :)Deneyeceğim. Teşekkürler :p

    YanıtlaSil
  7. Vee ilk mimimi kapmış oldum. Yeniden teşekkür ederim o Gay abiciiiim :) cevapladim bile :)) x - bigaygordumsanki

    YanıtlaSil
  8. Mim ne diye sorucaktim okuyupda anlamadinmi ne kas kafalisin derler diye vazgectim. Blog yazmaya yeni basladigimdandir herhalde onuda zamanla ogrenirim :-)
    Herneyse asil yazmak istedigim gercekten bu blog yazilari bana cok seyi yeniden hatirlamama sebeb olmaya basladi, oncelikle o gay , kaan cok severek okuyorum sizleri, bu arada okurken kendimden cok sey buluyorum sizlerde. Mesela bende annemi cok sevdigimden cok seylerden vazgectim , halende vazgeciyorum, bu arada ismimin mim ler arasinda gormek hosuma gitti :-)

    YanıtlaSil
  9. Mim ne diye sorucaktim okuyupda anlamadinmi ne kas kafalisin derler diye vazgectim. Blog yazmaya yeni basladigimdandir herhalde onuda zamanla ogrenirim :-)
    Herneyse asil yazmak istedigim gercekten bu blog yazilari bana cok seyi yeniden hatirlamama sebeb olmaya basladi, oncelikle o gay , kaan cok severek okuyorum sizleri, bu arada okurken kendimden cok sey buluyorum sizlerde. Mesela bende annemi cok sevdigimden cok seylerden vazgectim , halende vazgeciyorum, bu arada ismimin mim ler arasinda gormek hosuma gitti :-)

    YanıtlaSil
  10. neden çekoslavkya ise artık haha :P

    bi de solakları hep çok sevecen sempatik bulmuşsumdur öpüşelim mi :P

    YanıtlaSil
  11. yahu bi de ben orda sarılan bi dişi bi erkek resmi görüyorum popo filan yok ben mi farklı görüyorum yoksa? o_O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahah o popo resimlerini wertherın paintte çizdiği fotografta görmen lazım zaten kaytancım :D

      Sil
  12. ahahahahahhahahah :D tekrar okudum da tekrar yarıldım bildiğin :D şimdi öncelikle şu bombayı patlatmak istiyorum: O resmi ben çizmedim :D
    ikinci bombam ise ben hala o yunus balıklarını göremedim, sanırım benim içim geçmiş :D
    ayrıca paint resmine getirdiğin yorum ise tartışmasız doğrudur ahahaha ortakiler belli, iki popo bir tane de öhö öhö öhö her neyse işte ondan :D
    teşekkür ederim o gayım mimi cevapladığın için öpüldün kocaman hayatım :*

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın