Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Ne izledim: Dirty Love (2006)


Biraz sonra 6 dk lık kısa filmden de izleyeceğimiz gibi her ortamda önünüze çıkabilecek tehlikeleri düşünerek adım atmak gerekir. 10 bilemedin 20 dk lık zevkler için geri dönüşü olmayan yollara girmemeniz temennisiyle.

Filmde ise; başrol oyuncumuz bir eşcinsel ve eşcinselliğini yeni yeni kabullenmiş tabularını yeni yeni yıkmaya çalışıyor. Bakalım karşısına çıkacak ilk kişi O'na ne ifade edecek...

Dirty Love (2006)



Filmden ne anladım;


Film; kahramanımızın homofobik bir saldırı ile karşılaşması ile başlıyor. Daha sonra kendisine nasıl out olduğunu hep birlikte izliyoruz. Kendisine out olmak diyorum çünkü sancılı bir eşcinsellik yaşadığı besbelli en sonunda canına tak edip :) eşcinselliği ile barıştığın da ise onu acı bir tecrübe bekliyor.


El ele tutuşan mutlu birer sevgili de görünce dergi içerisinde gördüğü “eşcinsel mekanlara” akmaya karar veriyor ve kendisine yeni cicilerde aldıktan sonra şehrin arka sokaklarına atıyor kendisini.

Bu esnada karşımıza daha sonradan nasıl bir birliktelik içerisinde olduklarını anlayacağımız iki sevgilimsi çıkıyor. En nihayetinde kahramanımız nasıl bir kumpasa sürüklendiğini bilmeden ilk ilişkisini yaşamak için yanına gelen şahsa güveniyor ve peşine düşüyor gittikleri yerdeki hareketlerinden de anlaşılacağı üzere halen bi terettütlük var içerisinde.


Burada kameraya bir mum detayı takılıyor. İşi bitmiş ve devrilmiş mumlar! Buradan anlıyoruz ki bu ilk kurban değil.

Kahramanımız için ilk dokunuş, ilk öpüşme gerçekleşirken ve kendini bunun heyecanına kaptırmış iken diğeri işe koyuluyor ve cüzdanı diğer sevgilimsinin alabileceği şekilde yere bırakıyor belli ki oradan yatağa geçecekler ve sevgilimsi gelip cüzdanı alacak iş bitince de buluşup işi bitirmenin zevkiyle yeni kurbanlara yelken açacaklar ama ne oluyor kapı gıcırdıyor ve işler tersine dönüyor. Plan bozuluyor.

İşte bu nokta da kurbanı tuzağa düşürene bi haller oluyor belki kurbanın saf duygularından etkileniyor bekli de vicdanına yenik düşüyor belki de bu işten bıkmış ve sevgilimsinin kötü işlerine alet olmak istemediğinden mütevellit araya taşı koyuyor ve kahramanın kaçmasını sağlıyor.

Ve film bitiyor :)



Neymiş efenim;

-          Her önüne gelenle buluşmamak gerekir

-          Her yüze gülenin kollarına atlamamak gerekir

-          Ücra köşelere giderken 2 kere düşünmek gerekir

-          İlk öpücük unutulmaz

-          İlk heyecanlar unutulmaz


O Gay; Ben de... Blog Yazarı

8 yorum:

  1. @Murat Locke; ya filmde söz olmayınca her şeyi kısa sürede görsel olarak verelim demişler ben yazıyı sonradan editleyip "filmden ne anladığımı" yazdım herkes farklı şeyler de çıkarabilir ama :/

    YanıtlaSil
  2. @Lazanya; adamlar 90 dk lık filmi en fazla 10 dk ya sığdırıp aktarıyolar ya süper oluyor cidden.

    YanıtlaSil
  3. @Murat Locke; filmden ben ne anladım adı altında filmin altına editleyip yazmıştım lakin sağolsun blogspot onu ve yazdığım yorumları uçurmuş tekrar yazarım :/

    @Lazanya; 90 dk ya ne gerek var 6 dk ta tüm duyguları yüklüyor işte böyle kısa filmler...:)

    YanıtlaSil
  4. çok iyi ya. konuşma olmayan kısa filmleri seviyorum.

    YanıtlaSil
  5. Benimde beğendiğim üç eşcinsel temalı film var. Hepsinin türkçe altyazısı bulunuyor.

    Filmler:

    - Antique ( Cinsel içerik yok denecek kadar az. )
    - No regret ( Cinsel içerik var. )
    - Two Weddings And a Funeral ( Belli ölçüde cinsel içerik var. )

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın