Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Aktif ve Pasif Olma Sorunsalı (a,p,ap)



Aslında Pasif Olma Fobisi üzerine düşüncelerimi yazacaktım ama internetten öyle bir yazı gördüm ki "bunu paylaşmasam olmaz" dedim. Pasiflik Fopisi ve Fullllllll Aktifff üzerine sonra yazarım şimdi biraz eğlenelim :)

Hepimizin bildiği gibi a, p, ap, top, bottom, versatile harfleri / kelimeleri özellikle net ortamında havada fazlaca uçuşmaktadır.  Şaka gibi ama bir sitede aktif, pasif nedir konusuna şöyle değinilmiş yazım hataları ve cümle düşüklüklerine dokunmadan aynen aktarıyorum;

İlk olarak Aktif Gay Nedir? sorusuna verilen cevaba bakalım; (dayanamadım parantez içinde, içimden geçenleri yazdım)

_____________

Gaylar içinde 2 ye ayrılır. (bak sen valla bilmiyordum hangi ara ayrıldık lol) Bunlar aktif gay ve pasif gay bu gün aktif gay nedir onu açıklayacağız. (ahaha tamam hocam)

Aktif gay eşcinsel ilişkilerde cinsel yaklaşmalarda erkek konumunda olandır. (eşcinsel erkek kendi cinsine yani diğer bir erkeğe yönelen değilmiydi aktif erkekse diğeri ne töbe bismillah) Yani erkek organını kullanan gaya aktif gay denir. (hönk) Aktif gaylar pasif gaylara göre daha yaygındır. Bazı aktif gaylar sadece aktif olurlar bazı gaylar ise hem aktif hemde pasif olabilir.

Aktif gaylar (gay) genellemesinin büyük kısmını oluşturur. Genellikle gay olanlar aktif gay olmak ister ve aktif gay olurlar. Bu nedenle aktif gaylar çok pasif gay ararlar. Aktif gayların genel özellikleride vücut yapılarına düşgündürler. Genellikle vücut geliştirme sporları yaparlar ve vücutlarını severler. (öyle kim aktif kim pasif aranmanıza gerek yok bakın vücuduna yapılı ise yaşadınız) Aktif gaylar bazen pasifte olabilirler.

Sinirlerinizi zıplatmadan alıntılamaya itinayla devam ediyorum sıra Pasif Gay Nedir sorusuna verilen cevapta;

Gaylık 2 ye ayrılır aktif ve pasif olmak üzere bu gün de pasif gayı anlatacağız. Pasif gaylar sayıca az olan gaylardır. Her gay pasif olabilir genel olarak fakat çoğu gay aktif olmayı tercih eder. Peki bu pasif gay nedir? (acaba nedir nedir)

Pasif gay : Gay ilişkilerinde pasif olandır yani kadın rolünde olandır. Daha açık olacak olursak erkek üreme organını değilde anüsünü kullanandır.(ay loooll koptup resmen ya sabır) Gay ilişkilerde yeri geldiği zaman bütün gaylar pasif olabilir fakat çoğu gay aktif olmayı tercih eder. Pasif gaylar sayıca azdır bunun birkaç nedeni vardır. Biri pasif gaylar travesti olurlar. (o_O ???)

Pasif gaylar travesti olabildikleri için aktif gaylara göre sayısı daha azdır pasif gayların. Bu yüzden pasif gay bulmak zordur. Aktif gaylar bazen pasif olmak zorunda kalırlar bu olaylar yüzünden. (zavallı aktifler ortalıkta pasif bulunamayınca ne yapsınlar iş başa düştü deyip :////)

___________

Tamamen zır cahil birinin elinden çıktığı belli olan bu tanımlamaların kaynağını yazmıyorum. İsteyen google'a yukarıdan herhangi bir cümleyi alıntılayıp bulabilirler. Bu zır cahil kişi eşcinselleri etken ve edilgen olarak kategorize etmekle baştan konuya yanlış dalmıştır Erkek organını kullanan geye "aktif gey" denir de ne demek yahu. Zaten pasifliği “kadın” olmakla eş tutmakla ortaya çıkmadı mı bu a,p, ap sorunsalı ya da pasif olma fobisi. Bu ve bunun gibi düşünen beyinsizler yüzünden sözde eşcinseller “fulllll aktiffff” olarak kendilerini mimlemektedirler. (yanlış anlaşılmasın aktif gay olamaz demiyorum özellikle fullll aktif olarak belirtmek durumunda kalanlara lafım) 

Neyse bizim aklı evvele dönelim. Konuyu "kullanılan organlar" derecesine kadar indirip tüm halkın anlayacağı dile indirgeyen aklı evvelimiz son noktayı da kendine yakışır şekilde koymuştur. Pasif Gay'in sonu "travesti olmaktır" zaten çoğu geyde bu korku yüzünden pasif olmazlar. (PES)
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

25 yorum:

  1. harbiden de pes. aklı selim olan biraz araştırır yahu bu konuyu yazan hangi dallamaysa harbi gülme krizine girdim :D

    ya sonucu ne güzelde bağlamışlar :D travesti olurlar bu yüzden azlar :D "s.ktir ordan yalama" diyesim var. :D o gay; bende... gerçekten kusura bakma ama napıyım sinirlendim :D

    YanıtlaSil
  2. Ayyy o nasıl bir anlatımdır yarabbiii. Resmen belgesel şeklinde anlatmışlar. Gayler değilde maymunlarmış gibi ahahahaha :D Anne ben anüsümü kullanarak ürücem hıh hıh :tripatansmile:

    YanıtlaSil
  3. Biraz daha devam etseydi,altıma işeyebilirdim gülmekten ya. Bu nedir böyle ya?

    YanıtlaSil
  4. @serhat; rahat ol sorun değil istediğin gibi yorumlayabilirsin :))

    @FrozennFire; di mi bir hoca edasıyla anlatmış dengesiz :)))

    @Rocco; gay.gen.tr adlı bir site :)

    YanıtlaSil
  5. yazdığım yorumu hep siliyo o gay gen tr midir her neyse en sonunda kayıcam o olucak ama neyse :D

    YanıtlaSil
  6. diğer yazıları daha beter. gayler gayleri ve erkekleri tercih eder? wtf?

    YanıtlaSil
  7. demek ki neymiiiş, yatakta arkanı dönerken 2 kere düşünecekmişsin. maazallah bi gün uyandığında üstünde tanga ve jartiyerden başka bi şey olmayabilirmiş. hatta uslu bir pasif olursan kukun bile çıkabilirmiş!

    ibretlik paylaşım.

    YanıtlaSil
  8. @serhat; orada var bi dengesizlik ilk postunda, bu illetten kurtulmanın yolları da var falan da demiş dangalak.

    @ev oğlanımsı; hem de ne ibretlik :)) bundan daha beterleri de var @murat'ın dediği gibi.

    YanıtlaSil
  9. Bir insan sonuna kadar delikanlı olup ta, buradaki kastım feminenlikle alakası olmayan ve hiç haz etmeyen, pasif gay olabilir. Ayılar bunun en büyük örneğidir. İnsanlar gerçekten cahil size sonuna akdar katılıyorum.

    YanıtlaSil
  10. evrimini tamamlamamış homoerektus döneminden homosapiens kıvamına erişememiş yarı maymunsu varlıkların düşüncelerine tercüman olmuş bir canlı... DNA dizisi insanlarınkine benzesede aslında tek hücreli terliksi hayvan kadar zekası olan bir mikroorganizma açıklaması... Gaziantep den selamlar... maksat90@windowslive.com

    YanıtlaSil
  11. Bunu yazan insanın toplumda var olmasına engel olamıyoruz malesef. Bu nasıl bir cahillik örneğidir ? Hiç mi mantık yok sende diyeceğim ama yazdıkların o kadar düz mantık ki, geri zekalılığa çok yakınsın! Bu nasıl bir tarifler zinciriydi Allahım!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunu bana mı yazdın yoksa yularıdaki tanımlamayı yapana mı yazdın içinden çıkamadım lol

      Sil
  12. :D ohoo ben travestiymişim haberim yok.

    YanıtlaSil
  13. aktif travestiyim.
    pasif erkeksiyim.
    ap kadınım ayol.


    aaa.
    elini bedenimden çeğk!

    yok. bu başka bir şeyin sloganıydı.

    YanıtlaSil
  14. Maskülen pasif olamaz mı yani sinan bey

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu dediğimi de nereden çıkardın acaba?

      Sil
  15. Erkekler arasında A.erkek p.kadın Ap kararsız olan kişidir, çoğu pasif eyimli ama erkeklikten vaz geçemediği için her iki cinsiyeti yaşar. Bazısıda gaylıkta sabit kalmaz kadınlarada ilgi duyar. Onlarada bisexüel denmektedir...

    YanıtlaSil
  16. Sevişmeye başlarsın devamı gelir. Yani roller olmadan. Eğer karşısındaki insanı düşünmeyen varsa o bir kere insanlıktan anlamıyordur. Kadın-Erkek cinselliği değil bu. Erkek-Erkeğe cinsellik...

    YanıtlaSil
  17. ARKADAŞLAR BENAKTİF VE PASİFİM ERKEK ERKEĞE MÜTHŞ OLUYOR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende erkegim ama erkek erkege sevismenin hazi baska karsilikli o hazi almak harika

      Sil
  18. ahahaha D: :D :D :D pasif gaylar travesti olur kısmında kahkaha attım laptop aşağı yuvarlanıyordu hahahah D: D ::D

    YanıtlaSil
  19. komiklik olsun diye mi yazdı acaba bu kişi naptı amk :D

    YanıtlaSil
  20. şaka erkek mi olsam ne??
    Cinsiyet değiştirme kaça patlar kiii =_= Kız kıza olmuyo yni ! öf kezban damarıma bastın :D

    YanıtlaSil
  21. Abi bir sorum olacaktı.Şimdi kaç çeşit gay vardır?Yada örneklerle açıklamaya çalışayım.Pasif gay:Tarzı erkek gibi olan ama ilişkide pasif olan kişimi? yoksa kız gibi davranan ama erkek gibi tarzı olanmı? Yada feminem hem giyinişiyle hemde davranışıyla olanlar mıdır?Aktif gayların çoğu erkek gibi tarzı olup erkek gibi davrananmı?pasif gay kuşu kalkmayanlarmı? O zaman asıl ap gaylar nasıldır?Aktif gaylar feminem gaylardn mı? Yoksa erkek gibi davranan pasif gaylardan mı hoşlanır?
    Ben ap gayım.Ben erkeklerden hoşlanan erkek gibi hemde kadın davranışların ortası bir davranış
    ikiside fazla değil ama birazcık var.Bende kendim gibi aplerle birlikte olmak isterim.Şimdi bir pasif gelse ilişkiye girersem geçicidir diye düşünüyüyor.Biz gayların hepsi farklımı yoksa aynımı?


    Son olarak şu biseksüel zınpırtısı var bunlar nasıl bunlar kaça ayrılıyor.Yani şimdi gelen geçene istek duyuyorlarmı?
    Aaaaaa kusuru bakama abi bu kadar soru yeter.Biraz saçmalama liminitini aşmışım. Kendine iyi bak abi.



    YanıtlaSil
  22. Bazıları yazdıklarını neden sılıyo

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın