Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Fulll Aktifim Olayı; Pasifliğin Algılanması




* yazılarda fazlaca argo içerikten dolayı özür.

Şu sıralar canım sıkıldıkça facebooktaki gay profillerinde fink atıyorum valla bi şey aradığımdan değil (yersen) yok yok cidden arandığımdan falan değil bana malzeme olacak ne çok konu var yahu +facebook artık manjam, gayromeo vs gibi profil sitelerinin yerini çoktan almış hatta facebooktaki hareketlilik daha fazla bile deniliebilir.

Her neyse ortalık "aktif" değil(!) fulllll aktifle dolu. Ne oluyor ki bu fulll aktif diye düşündüm. Araba pazarına girmiş araba bakar gibi. Full + full abi 8 hava yastığı elektrikli camlar yağmur çamur kar tipi sensörü çelik jant gibi bu da; takım taklavat yerinde, götümle işim olmadığı için orman gibi bi göt (ahahaha) sonracıma sporda geliştirilmiş gögüs, gögüs üzeri arabadaki hava yastığına eş değer döş kılı falan mıdır yani full aktiflik yoksa “pasifliğe” yakıştırdığınız(!) yakıştırmalarınız ya da pasif olma fobiniz mi.

İster bizim milletimiz olsun ister diğer milletler en çok kullanılan küfür kelimesi şüphesiz sikerim, sokarım, siktir git falandır yani olayın içinde bir sikme eylemi söz konusu. Önünde sallananı bir deliğe soktuğun zaman sikme eylemi gerçeklemiştir. Bu ister kadın olsun ister erkek olsun ister şişe olsun sonuçta bi girme eylemi var. 

“lan var ya geçen bi azmışım gözüme su şişesi ilişti bi siktim sorma aq. Sikim şişeye sıkıştı korktum sonradan çıkmıcak die” diyen birisi de aklınca sikme eylemini gerçekleştirmiş olmaktadır. (haha hayır biraz daha devam edersem şu gay.gen.tr sitesindeki cahil gibi olacak konunun gidişatı ona korkuyorum olayı açıklayayım derken lol)

Velhasılı; dünya varoldu olalı erkek etken kadın ise edilgen olarak süregeldiğinden mütevellit bizim sözde “gaylerimiz” pasif olmak ile “kadın gibi olmak” “kadın olmayı” birbirine karıştırmaktadırlar. Zira pasif olan "sikildiğinden" e kadında hep "sikilen taraf olduğundan dolayı" (!) pasiflikte otomatikman "kadın olmakla" eşdeğer tutulmaktadır zihinlerde. 

Bir babanın evladını yakalayıp korkan ve Türkan Şoray vari titreyen gözlerle "cevap ver erkeklerin altına mı yatıyorsun" diye sormasına "nayır baba hiç yatmadım hep altıma yattılar" demesiyle oğlanın hem kendi(!) hem de babasının(!) erkekliğini kurtarmış olma durumu gibi bişi bu pasiflikten korkma olayı "oh yaw bizimki en azından sikiyormuş"

Haliyle de; fulll aktifim diyen birisi “lan erkek sikiyorum ama aktifim hacı” diyerek hem kendini rahatlatmakta hem de çevreye sözüm ona “erkek” imajını çizdiklerini sanmaktadırlar. Sorsan bunlar gayde değillerdir.  

Aktif eğilimli gay başka lütfen yanlış anlaşılmasın. Netten copy+paste ile vereceğim örneklerle ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. 

Sonuç olarak; aktif oldum diye erkek, pasif oldum diye de kadın olunmaz. 
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

19 yorum:

  1. araba betimlemesi ve kopuşlaaaar. Yine harika bi yazı olmuş. Ellerin dert görmesin ahaha :D

    YanıtlaSil
  2. ben de aktif kadınım deeermişüüm! :P

    o değil de yeni arka plan hoş olmuş; renkler çok sıcak, bence resim tekrar etmese daha bi hoş duracak gibi, bi kaç oğlan daha eklesene...

    YanıtlaSil
  3. @FrozennFire; :))

    @karakedi; arkaplanı ilk görür görmez çarpıldım ve bunu kullanmalıyım dedim lakin tekrar etmediği zaman resim dışındaki zemin rengi çok cins duruyo hem ben 1280 x 720 de ekrana tam sığmış olarak görüyorum senin çözünürliğin kaç?

    1600x1400 ün üzerine mi çıkarsam acaba zemin resmini bi deneyeyim :)

    YanıtlaSil
  4. 1920x1080 px; o zaman boş ver sen mutlu ol yeter, tepedeki üçlüde artık pek bi şık duruyor :)

    YanıtlaSil
  5. yandan yemiş haydar dümen -_-

    YanıtlaSil
  6. bir müsait zamanda şu profile de bir girip bakar mısın ne menem bir şeydir : Soner Erdemir
    yorumunu bekleyeceğim ;)

    YanıtlaSil
  7. ben bu yazını neden daha önce okumadım?


    xcoach

    YanıtlaSil
  8. adsız xcoach :)) bilmem sana sormak lazım :)

    YanıtlaSil
  9. süper olmuş şekerim bence :)

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Bu konuyu okuduğum iyi oldu yeni takipçiniz olarak, bir çok ülkede gördüğüm olay ile buradaki yeni keşif ettiğim eşcinsellerin hayatları tepkileri ve bakış açıları oldukça tamamen sapkınlık olarak görüyorum. Yöneticiye hak vermemek elde değil erkeklik imajıdır gidiyor. ben kestaneyi elletmem derdi tampon gibi sözcükleri ilk duyduğumda (a-p-ap) Şaşırmıstım ne diyor diye, ben Türkçe'imi unuttum yoksa yeni kelimeler türemiş haberimiz mi olmadı... Biz Türk Milleti olarak Ülke olarak Herşeyin boka çıkmasını severiz. Asyada gördüğüm (Kore) birey vardır ki eşitlersek, Türkiyede çiftlerin sorunu güvensizliktir.(eşcinsel olarak) Bu aktif pasif olayıda aşırı derecede Psikolojik olarak görüyorum. Tüm dünyada iki yöntem vardır. eşcinsellerde Heterolarda buna dahildir. Kimse gidip hayat kadınıyla birlikte olmaz. Eşcinseller içinde kimse Hayat erkeği olmus biri için sadece uçkur düşünür diyede ekliyorum. Hayat erkeği dedimse, sapkınlık boyutu almıs kişilere diyorum ;) Umarım aktarabilmişimdir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam olarak yurt dışında nasıl anlayamadım?

      Sil
    2. Çok güzel bir yorum. Cinselliği bile şiddet olarak yaşıyoruz. Ben senden üstünüm, benim değer yargılarım daha üstte, o yüzden bir şey olursa ben burdan sıyrılırım. Hayvansal bir iç güdüdür cinsellik ama insan gibi yaşanırsa güzeldir. Bunun için de aşk her zaman ön plandadır...

      Sil

Yaz yaz için de kalmasın