Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Tüm yakışıklılar gay mi?



Selam;

Bir miti ele almaya karar verdim. (mythbuster stayl mode on lol) Tüm yakışıklılar gay mi? ya da gayler hep yakışıklı mı olur? Yolda çevirdiğimiz 10 yakışıklı erkeğe sorduk - gay misin diye? bir dayak yemediğimiz kalmıştı dermişim lool 

Hetero bir bayanın ağzından dökülen cümlelere bakalım;


- Neden bütün yakışıklı ve çekici erkekler gay oluyor? Düşünüyorum da ne kadar sexi olursam olayım çok sexi bir erkeğin dikkatini çekememek çok kıl bir durum

- Sanki bütün gayler çok zeki hepsi belirli mevkilerde

hemen kendi düşüncelerimi söyleyeyim ki, yok öyle bir şey :) Ama şöyle diyebiliriz eşcinsel erkekler daha bakımlı oldukları için kendilerine ve görünüşlerine daha dikkat ettikleri için (bunu bile genellemek yanlış aslında) göze daha hoş gelebilirler. Oysa çekici gelen erkeklerin çoğunun yanında hep bir sevgili var ne iş yani ahaha Hem yakışıklılık, güzellik kavramları görece kavramlar kişiden kişiye değişir. Peki nedir bu bayanları isyan noktasına getiren olay? yukarıda da denildiği gibi elde edememenin sonucu gelişen bir patlama mı "aman gay o zaten" böhüüü :)

Bayanlara göre; eşcinselleri elde etmek zor olduğu için daha çekici geliyor olabilir miyiz? Kadınlar eşcinselleri daha yakışıklı bulduklarından değil ama daha çekici, sıcak kanlı, samimi, düşünceli buldukları için böyle düşünüyor da olabilirler.

---


yanlış yaklaşılan sorunsaldır. çünkü yakışıklı olmakla bakımlı olmayı karıştıran sorunsaldır. zira söz konusu olan yakışıklı olan değil bakımlı olan erkeklerin gay olması sorununa daha yakındır.

zira straight erkek seçendir, partnerini seçer, erkek olması toplumsal cinsiyet rolleri gereği güç ve iktidarla özdeşleştirildiği için bakımlı, güzel olmasına gerek yoktur. kadın ise her daim güzel olması gereken, estetik kaygı ile hareket edendir. kadın seçilendir. 

ancak erkek eşcinseller arasında bu söz konusu değildir. her iki taraf da seçen olduğu kadar seçilendir. ayrıca eşcinseller toplumsal cinsiyetler altı çizilen "erkek adam onu, bunu, şunu yapmaz" laflarına çok önem vermez. kadına adfedilen unsurlara el uzatmayı çekici bir küstahlıkla curet edebilir. eşcinsel erkeği çekici yapan zaten budur. 

erkek eşcinsellerin kadınlara çekici gelmesinin nedeni eşcinsel olmaları değil toplumsal cinsiyet rollerini es geçip eşit ilişkiler kurmaya yönelik hareket etmeleridir. 

bunun topluma yansıması için; (bkz: metroseksüel) ride -(demiş ekşi sözlükte Kaynak)

---


hiç hoş değildir bu durum, erkek kısmısı için de kadın kısmısı için de. kadınlar üzülürler böyle durumlara: "ulan gitti cillop gibi çocuk". erkekler de üzülürler: "ulan ne karı kaldırırdım ben bunun yerinde olsam" şeklinde. bir de bu durumlara spontan şekilde yakalanmak vardır. örneğimi şöyle açıklayacağım.

fakültenin, merdivenleri gören uzuuuuuuuun koridorunun başındaki kaloriferin önünde 5-6 kişi, kızlı erkekli bekliyoruz. derken aşağı kattan bir erkek merdivenlerin başına geliyor. gruptaki herkesin soluğu kesiliyor, herkes susuyor.... açık kumral, uzun boylu, adele sahibi genç delikanlı dar kotu ve beyaz gömleği ile merdivenleri hızlı hızlı çıkmaya başlıyor. derken bulunduğumuz koridora dönüyor ve bize doğru bakmaya başlıyor. yürüyüşündeki ahenk, gruptaki erkekleri dahi susturmuş derecedeki yakışıklılığın etkisi, gözlerimizi alamıyoruz... yanımıza geliyor... ve evet o anda ağzından sözcükler dökülüyor ve hepimiz kahroluyoruz. tam bir gay ses tonu ve nonoş el hareketi ile "falanca bölüm burası mı acaba?" diye soruyor. 

hayır hayır... uzaklaşmasını bekliyoruz... arkasından hala bakıyoruz... olur mu böyle kader a.k. olur mu?.... kızlar: gitti cillop gibi çocuk..... erkekler: ne hatun kaldırırdım ben bunun yerinde olsam... (demiş bistan ekşi sözlükte Kaynak)

lakin burada biraz homofobi var onu da belirtmeden geçmeyeyim...

---


acı verici bir o kadar hüzünlü bir durumdur...

hayatımda gördüğüm en yakışıklı adam beyaz tenli açık sarı beline kadar rastalı, bermuda şortuyla ve mükemmel vücut hatlarıyla herkesi eritebilcek erkekleri bile düşündürecek bir insan üstü güzellik, birinin kıçından taze çıkmış bok edasıyla kara kuru kıllı bi adam geldi. elele tutuşarak odalarına gittiklerinde dünyam kararmıştı... (demiş merin ekşi sözlükte Kaynak)

---


olmayan sorunsaldır.

aslında tespit edilmesi gereken durum, "gay erkeklerin yakışıklı olması" olmalıdır. bu durum eşcinselliğin doğasıyla alakalıdır. gay erkek, hayatına girip onu adam edecek bir kadın bulma beklentisinde değildir. hayatında bir kadın ve getirileri olmayacaktır. bu sebeple kadınlarda yaygın görülen birtakım nitelikleri bünyelerine katarlar. temiz, titiz ve bakımlı olurlar. bir kadın nasıl görünümüne, kilosuna, kişisel temizliğine, saçına başına dikkat ediyorsa; o da dikkat eder. heteroseksüel erkeklerin - özellikle evlilik sonrasında - bu tip ihtiyaçları genelde kadınların denetimindedir. üstelik gay erkeklerin hayatında, onun kötü görünmesini ve böylece başkalarının dikkatini çekmemesini isteyecek kıskanç kadınlar yoktur. gay erkekler, güzel görünmeyi bir mutluluk, bir zorunluluk olarak algılar.

benzer bir durum gay kadınlarda da mevcut. hayatında bir erkek ve getirileri olmayan lezbiyenler; normal kadınlardan biraz daha kuvvetli, tamirden anlayan, mangal yakabilen, her manada güçlü kadınlardır.

yani bana göre erkekler yakışıklı oldukları için gay değil, gay oldukları için yakışıklıdır. (demiş nine korkut ekşide Kaynak)

---


Biri bileklerimi ovabilir mi lütfen bayılıceğimmm... 

bu da durumu anlatan bir video, tam bir ergen isyanı buyrun... :P



Gayseniz tatlı olmayın, tatlıysanız gay olmayın... o.O
Ogaybende Blog Yazarı

51 yorum:

  1. Ay nerdeymiş bu gayler banada söyleyin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen gözünün önündekini göremiyorsan bilemem hahaha :D egoma sağlık lol

      Sil
    2. Selamını ilettim kendilerine cınım, hıh. Ayrıca yırtarım o egonu :DD::D

      Sil
  2. O değil de bu "bayılıcam" diye koyduğun çocuk bildiğin çirkin. Bir tek mavi gözleri var, tek gider yanı o.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahi bana da hiiç çekici gelmedi :( mavi göz de sanki sonradan eklenmiş gibi druyor.. neyse herkesin beğenisi kendine tabii


      kendi yorumumda her erkek gibi her gey de YAKIŞIKLI DEĞİLDİR nokta :)

      Sil
    2. kedi uzanamadığı cigere mundar dermiş sözü de yazımızın ana teması idi zaten bakın burada da karşılaşmış olduk :D aynı zamanda güzellik ve yakışıklılık görecelidir kavramını da şu anda incelemiş olduk sonuç olarak kuzum benim o zaten size ne oluyore.... :D

      Sil
  3. isviçreli bilim adamları yıllarca uğraşsa bu sorunu çözemez:) tavuk-yumurta olayı gibi bişii:))

    YanıtlaSil
  4. aslında bir konu daha var haddinden fazla absürd bir konu hatta... bu hayıflanma onun yanında masum kalır.

    bazı bağyan arkideşlerimiz bu hayıflanmayı ileri götürerek bizim kısmetimizi de "sizler" kapatıyorsunuz, yok efenim ortalıkta erkek bırakmadınız filan falan :)elimizi attığımız dal kırılıyor.

    kardeşcağızım(bacım) bizim elimizde de hap yok ki heterolara verip homo yapıp kütüğümüze almıyoruz. sen kendi bahtının suçunu niye bize atıyorsun dimi. git kurşun döktür inan hayıflanmandan daha iyi gelir :)

    aynen dediğiniz gibi: " kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş." lafının örneklendirilmiş şekilleri...

    YanıtlaSil
  5. Sevgili O Gay, buraya o boncuk gözlüyü koyacağına benim şöyle boydan bi fotoğrafımı koysaydın da milletin gözü gönlü bayram etseydi.

    O değil de bugün onbinlerce mavi göz gördüm.

    O videoyu her izlediğimde arkadaşa küfür ediyorum. Alla alla ya :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. petrikcim, ovlna çirkin diyen bir arkadaşımıza ovlana ait nadide fotoları gönderince "hımm bu muydu ama orada bana öyle geldi" diyip dibinin düşmesi efekti ile yaptığı yanlıştan döndü bknz. arnavut :D

      Sil
  6. Bu hafta aynı şey başımıza geldi meğer öğretmenimiz gay'miş. Bizim sevgili amy arkadaşımız da buna platonik takılıyodu ve bence çekici olmamasına rağmen bütün dershane kızları hocanın ağzına düşçekti. Tabi bizimki bunu öğrenince büyük sarsıldı, kalın girdi kıza.
    Hoca tam arkamızda kız isyan etmez mi "Bütün yakışıklılar mı eşcinsel olur?" diye,yemin ederim camdan adamın aksine baktığımda... neyse bay

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. e sen de en olmadık yerde kestirip atmışsın :/ adamın yüzüne baktığında ??

      Sil
  7. nefes alsın yeter diyesim geldi :D

    Ayrıca hanım ablamıza bir tavsiye sen elini eteğini çek bacım bu işlerden.Hepsi bizim tamam mı vurucaz kırbacı vurucaz kırbacı nihahah. :D

    Ve bu resimdeki oğlan...yok arkadaşım böyleleri...bunlar özel sipariş olarak piyasaya sürülüyorlar bence belli yerlerde yaşıyorlar ben hiç görmedim böylesini...

    Bak varda bana söylemiyorsanız...Öleyim ben o zaman...;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam güzel demişsin hepsi bizim falan da hani nerde :D hahaha

      Sil
  8. Verdiğin kaynak linklerini yeni bir sekmede açabilmek için üzerinde sağ tıkladığım zaman gizli bir amacım olduğunu ima eden bir soruyla karşılaşıyorum.
    Direkt linki tıkladığımda ise senin blogunla vedalaşmak zorunda kalıyorum.
    Amacım ne olabilir kardeşim, bu blogdan çıkmadan kaynak linkine gözatmaya çalışıyorum işte :))

    Hepimiz yakışıklı olmasak bile bakımlı olmaya çalıştığımız kesin, belki bu yüzden diğerleri arasından sıyrılıyoruz.
    Bence yukarıda bahsettiğim sorunsalın çözümü daha önemli ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaynak verirken ayrı pencerede aç ayarlaması yaptım sanıyordum, o kodlara tekrar bakayım teşekkürler Bir gay; ayrıca sayfamdan bire bir kopyalanmış yazıları bir başka forum ortamında da görünce copy - paste ve sağ tık olayını (geçici bir çözüm olsa da) kaldırdım sağ tık yapınca Amacın ne? diyen bir pencere çıkıyor onu ben yazdım zaten başka bir şey de yazılabilir anlamsızca oldu ise eğer :) bilgilendirme için ayrıca teşekkürler.

      Sil
  9. kafam epey dağınık yazının tamamını yakalayamadım bi yerden sonra koptu gitti, normal şartlar altında bu yorumu yazmazdım da zaten, sondaki videoyu izledim kendime engel olamadım ama...

    "çoçuğum iç sütünü uyu" demek istiyorum kıza.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) bence kafanı toparlayınca tekrar oku

      Sil
    2. okudum ve rastalı çocuktan sonra kızcağıza acımadım değil (:

      Sil
  10. erkekler yakışıklı oldukları için gay değil, gay oldukları için yakışıklıdır. süper bir söz benceee

    bu konuda çok göreceli düşünüyorum yakışıklılıkta bence göreceli yani kişiden kişiye değişir

    YanıtlaSil
  11. bence çirkin gayler daha çekici

    YanıtlaSil
  12. Sizofren arkadasa katiliyorum. Cirkin ve ozellikle cok erkeksi yuz hatlari olanlar, hani tabir-i caizse "kutur kutur erkek!" olanlar daha bi sexy geliyor bana :)

    YanıtlaSil
  13. Maço olacak, aynı zamana da arada ufak sürprizlerle romantiklik yapacak, Ama genelde sevdiğini söylemeye zorlanan tiplerden olacak, gerektiği zaman söyleyecek. Kodumu oturtacak, at avrat birde neydi lan...)

    YanıtlaSil
  14. ilk gif çok tatlı*_*
    bu arada merin'e üzüldüm cidden. adamın betimlemesi bile aşık olmaya yetermiş yahu.

    YanıtlaSil
  15. Yakışıklıların bir çoğu gay harbiden nasıl tesadüfi bişidir anlamam ama her gay yakışıklımı sorusuna hayır diye direk cevap veririm :)

    YanıtlaSil
  16. Valla benim tanıdıklarımın hepisi başta o gay çook yakuşuklu yanee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o senin güzelliğin mariacımmm :kalp:

      Sil
    2. Sadece bir genc12 Kasım 2012 23:20

      Konuşmaya ihtiyacım var

      Sil
    3. mail atabilirsin kaan31kaan@gmail.com

      sen nereden çıktın diyeceksin, ama ne bileyim dinleyesim geldi...

      Sil
    4. sağ üstte iletişim için mail adresi mevcut ;)

      Sil
  17. yakışıklı derken?
    şu yukardaki kadınnnnlardan bahsediyorsan ben almamayım bebişim.



    xoxo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha senlen iyi anlaşırız biz coachcım :D beğenilerimiz farklı çünküsü :P

      Sil
  18. Benide alsaniza aranıza :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en son grup yapabilecek 18 kişiden de fos çıkınca bu araya alma fantazilerini bir müddet rafa kaldıralım bence haha :D

      Sil
    2. Etrafımda hiç bisexual veya gay arkadasım yok konuşunca beni anlayacak Derdimi dinlerken dalgaya almayacak kimse yok çok mü yanlizim hayır birsuru arkadasım var ama Özellikle benim yaşındaki hiçbir arkdasim böyle konulardan hoşlanmıyor kendisinin gay olduguna adım gibi emin oldugum arkadaslarım da var olduğu halde hiçbirisi henüz kendilerine bile bunu itiraf etmiş değiller eşcinselliği hastalık aşağılık gibi görüyorlar Buda benim canımı sıkıyor ben bısexualim yanımda arkadaslarım varken bir kız gördüğümde hoşuma gittiğini Nasıl ifade edebiliyorsam bir erkek gördüğümde ondan da ne kadar hoşlandığımız rahat rahat ifade edebilmek istiyorum lakin bu hiçbir zaman olmayacak :D en azından bunları paylaşabilecek bir blog bulduğum icin çok mutluyum ornegin sevgilimin adı Gulsah birbirimizi seviyoruz ve sürekli sakalasarak yürüttüğümüz sevimli duznli bı birlikteliğimiz var onunla opusurken Yada sadece sarilirken bile çok zevk alıyorum ama gulsahtan önceki sevgilimin adı furkandi onunla da aynı zevki alıyodum uzunlafin kısası ben askın nereden gelecegi belli olmaz felsefesi taşıyorum :)

      Sil
    3. Bu arada yukardaki mesajı yazan benim hani aranıza alsaniza :) bude birsey eklemek istiyorum bahsettiklerimden maymun İstahli oldugum çıkarımı yapılmasın ben çok zor beğenirim ;)

      Sil
  19. Aramiza hosgeldin genc adam. Bu arada blogun sahini yrine herkese cevap verdigimin farkinday heaheahea

    YanıtlaSil
  20. Hosbuldukk :) Benim icin sorun yok keske herkes hosgeldin dese :) bu arada konuyla ilgili yorum yapacak olursam böle bir genelleme yapmak yanlıştır bence her gay yakisiklijr veya her yakışıklı gaydir falan filan fesmekan ama yüzdeye vurursak kesinlikle %80 den fazlası yaksijlidir yakışıklı olmasada tatlidir vu arada su "vurucaz kirbaci " lafı çok hoşuma gitti :D

    YanıtlaSil
  21. O isteklerinin hepsi güzel tabii ki de hepimiz böyle olmasını istiyoruz ama malum çevremizdeki insanların gözünde birer öcüyüz :) aramıza hoş geldin diyeyim ben de ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gay olmak cok guzel bi duygu 8yashimda tecavuze ugradim ama tam tecavuzde sayilmazdi cunku 3defa o adamla beraber oldum daha sonra 15yasima kadar onunla her gun sex yapioduk ve ben hiss ediodum ki bu dunyanin en guzel bi seyi GAYLARA sayqim sonsuz cunku bende oyleyim onlar cok iyi insanlar bizden tiskinib korkmayin sizi bizi farkli gorup alay ediosunuz ama biz de size guluoruz cunku hepiniz aynisiniz

      Sil
  22. Hosbulduk :)

    YanıtlaSil
  23. Nasıl insanlar oldugunuzu çok merak ediyorum özellikle o gay ben deyi :)

    YanıtlaSil
  24. Neyse sormadım sayın .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neyi sordun ki? yukarıdakine de cevap verdim diye biliyorum ama :/

      Sil
    2. Nasıl bi insan olduğunu merak ediyorum dedim en basta yaşin eğer gizli degilse adun hangi ilde bulunduğun dini görüşün mesela kişilik degerlerin vs vs İste muhabbet olsun diye diyorum belki çocuksu gelebilir size göre küçüğüm ya cevap vermesenizde olur..

      Sil
  25. selam bende gay ım ama çok tuhaf bi huyum var daha çok tombulları seviyorum ziszce neden

    YanıtlaSil
  26. bu arada adım can

    YanıtlaSil
  27. Yazını sonuna kadar okudum ne çok şey yazacaktım en son cümlede koptum:)))

    Ama gerçekten de gayseniz tatlı olmayın tatlıysanız gay olmayınnnnn :))

    Gerçi adam gay değilse diğer bir seçenek daha var kesin kapılmıştır :)

    Bu düşünce-klişe döngüsü kırılamayacak anladım ve sustum.

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın