Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Geleneksel Blogger Buluşması ve Pride



Selam;

Geleneksel diyorum zira bu sene bloggerlar arası 2. Onur Yürüyüşü buluşmasını gerçekleştirdik, her ne kadar olayın üzerinden 2 hafta geçmiş olsa da ancak yazıp yayınlama fırsatı buldum. Bundan böyle hep devam eder de genelenekselliği bozulmaz :)

Malumunuz, İstanbul için ikamet olayı bir sorun özellikle öğrenci isen. Tanıdıklarının yanına gitsen bile evden ayrılma tekrar eve gelme olayları bir sorun, üstüne üstük trafik denen bir illet var istediğin an Taksim ve civarında olamıyorsun falan. Bunun üzerine Kaan güzel bir fikir ile ortaya çıktı İstanbul'da Taksim'e yakın bir ev kiralayalım barınma sorunu olup, İstanbul'a gelmek isteyip de gelemeyenlere de cesaret vermiş oluruz, beraber ev sahipliği yapsak olur mu? diye sorunca bende olumlu karşıladım, zira hem bizim için hem de diğer arkadaşlar için oldukça pratik bir çözüm olacaktı. Neyse böyle bir plan çerçevesinde iş izin almaya kaldı. Hafta sonu problem değil benim için ama geçen seneden tecrübeli olduğumdan mütevellit pazartesi günü için izin işlerini halletmem gerekiyordu ki bizim cins müdürün izin verip vermeyeceğini bilmeden Cuma günü bavulumu hazırlayıp iş yerine geldim yarım gün çalıştım ve izin işini halledip nihayet yollara düşebildim :)

Bir kaç gün öncesi Sevgili eflatoon rengi İstanbul'a giderken kendilerine eşlik edebileceğimi söyleyince memnun oldum ve kabul ettim bileti direk İstanbul'a değil onların yanına aldım. Onlar diyorum çünkü kendisi ve sevgilisi ile oldukça güzel, eğlenceli, muhabbet dolu ve gezmeli bir yolculuk yaptım kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum en kısa sürede tekrar görüşmek üzere ;)

Mecidiyeköy'de yollarımız ayrıldı ve metro ile Taksim'in yolunu tuttum. İstanbul'da ilk defa metroya binen masum köylü edası ile yürüyen merdivenlerden aşağı indim 3 ta le karşılığı jetonumu aldım ve sanki her zaman orayı kullanıyormuşçasına jetonu attım turnikeye, lan şerefsiz turnike jetonu mu yuttu içine mi düşmedi nedir çalışmadı heh dedim zıçtık (o.O) evoğlanının ya da wertherın ahı tuttu kessin dedim lol güvenlik elemanına yardımcı olurmusun yuttu bu jetonumu dedim de sağ olsun jeton kısmını yumrukladı ama sonuç negatif :D beleş kapısından geçirdi beni falan nihayet taksime çıkabildim. 

Şöyle bi meydanı süzdüm olay molay var mı irili ufaklı toplanılmış mı falan diye yok ortalık sakin, tomalar kenarda duruyor polisler ortalıklarda falan Kaan'ı aramak için polise yakın bir noktaya gittim zira telefonumu kaptırırım falan neme lazım paranoyasına kapıldım :P 

Sonuç; nihayet buluştuk ev istiklalin hemen bir alt sokağında denebilecek nezih bir apartın en üst katı, dubleks, yaşanılası bir ev, sonradan buranın Tarlabaşı olduğunu öğrendik hatta evimizin manzarası da güzeldi zira sabahtan akşama kadar koyu perdelerle kapatılmış ve hangi ara havalandırıldığı belli olmayan sıkı sıkı kapalı pencereli bir apartman vardı biz oranın fotoğraf stüdyosu olduğunu varsaydık karanlık ortam banyo falan (YERSEN :D ahahaha) 



Aslında genel hatları ile yazıp bırakıcam demiştim ama şöyle devam edelim bakalım :) evde beni melankolik bir gay karşıladı. Kaan, melankolik ve ben biraz sohbet ettik. İş yorgunluğu, yol yorgunluğu falan derken bir de suskunum zaten uykumuz geldi falan. Sonra aramıza izmir'den irisboy da katıldı. (Yoldan gelmiş saat 2 küsür ama gelir gelmez "dışarı çıkalım" teklifinde bulundu haklı çocuk hepimiz evlerimizde zaten uyuyoruz başka ne zaman geleceğiz böyle bir ortama ama biz ne yaptık çıkmadık o çıktı o.O) sonradan pişman oldum Tek Yön veya Love' a gitmedim diye. Zira kendisi ile beraber aynı ortamlara gitmek için bir kaç fırsat daha yakalamış idim. Sugar cafe dışında herhangi bir gay bara gitmediğimden mütevellit nasıl bir ortamdır nedir ne değildir keşif etmek için iyi bir fırsattı neyse daha sonraya artık :P (geçen sene bir yere gitmiştik pride partisi vardı hatta ama adını hatırlayamadım)

O arada pistis aradı. Ortamı merak etmiş gelip gelmeme konusunda kararsız :) Nihayetinde kendisini telefonda ikna ettik falan saat 2:30 du gelmeye karar verdi karar vermesindeki büyük etmenlerden birisi "gel dışarı çıkıcaz" oldu :P Her ne kadar beni önce meteoroloji sunucusu oradan da borsa haberleri sunucusu kadrosuna soksa da kendisi hakkında bir şeyler yazmıcam dediğim için yazmıyorum ahahah kendisi oldukça rahat bir kişilik. Sizin de onun yanında rahat etmemeniz imkansız. Ortama hemen ayak uyduran cinsten. Çok rahat diyorum zira sizin gay olduğunuzu bildiğinden dolayı 5 dk sonra karşınıza "nü" bir şekilde çıkabilir ahahaha (bana borsa spikeri dersin ha :D) Yürüyüş günü bizimle yürümek için işe geç gitti saolsun :)


Telefonumdan çektiğim bir görüntü

Cumartesi günü aramıza bir arkadaş daha katıldı. oscar :) Sanırım bu buluşmanın en olay adamı bu arkadaşımızdı zira 22 saatlik yoldan gelmiş üstelik ablasına "ben onur yürüyüşüne" gidiyorum diyebilmiş yaşı küçük ama kendisi büyük gösteren birisi :) 22 saatlik yorgunluğun üzerine dinlenir dediğim oscar bizimle birlikte dışarı çıktı biz öğlene kadar yattık çünkü :P Kahvaltı için dışarı çıkacağımız zaman geldi ve bizimle dışarı çıktı helal olsun :) kendisinin nasıl bir etkisi var bilemiyorum ama sesini kesmesi için dua (!) ettiği çocuk yürüyen otobüsün kapısından dışarı fırlamış (o.O) öylede etkili bir arkadaş :D yürüyüş esnasında da hep yan yana kol kola yürüdük kendisi ile. Ha bir de yürüyüşe hetero arkadaşlarını getirdi dediğim gibi her türlü ilginçlikler kendisinde mevcut :D hetero olan arkadaşlarının yaklaşımı da çok ılımlıydı hatta bir tanesi bizimle bir gece kaldı :) beni oldukça hetero (o.O) bulmuş :) umarım kafasındaki belli steorotipteki "gay" imajını yıkmışızdır. Biz O'nu sevdik umarım O'da bizi sevmiştir.

Kahvaltı sonrası ben, irisboy ve oscar bir grup melankolik, kaan ve pistis'te diğer bir grup olarak 2 ye ayrıldık. Onlar bizim kendi aramızda biraz görüşmemiz var dediler falan. Bizde istiklali bir aşağı bir yukarı turladık bu bizden şu bildiğin abla hımm bu hoşmuş derken oturacak bir yer ararken bulduk kendimizi zira baya yorulduk. :) O esnada yeni bir arkadaş daha aramıza katılmak için gelmiş biz onu almaya burger king'in önüne gittik gelen arkadaşı tanımadığımız için tahminlerimiz başladı hımm bu mu şu mu şu amca mı yoksa :D derken cankakuir çıkageldi. Yorulmuş olmanın etkisiyle kendimizi starbucks' a attık. Starbucks'a toplasam 4 kere oturmuşumdur 1.si yaşadığım yerde 2.si Ankara ve son 2 si de İstanbul'da. eflatoon'larla viaport ve burası işte. Pek sevmiyorum orayı. cankakuir bizim oraya girdiğimizi görünce tüm aktivist ruhuyla "ne starbucks mı burayı protesto etmiyor musunuz o.O" diyince ben kendi adıma ne diyeceğimi bilemedim sonra içeceklerimizi alıp bir üst kata geçtik pencere manzaramız güzeldi sex shop tabelası eşliğinde :D oldukça sessiz bir oturuş oldu yorgunluğun verdiği etki olsa gerek birimizden birisi de konu açmıyor açılan hemen bitiyor falan bunun üstüne patrickcim geldi :) off ne sıkıcı bir ortam diyerek ortamı daha da sıktı ahahaha şaka şaka onu gördüğüme sevindim açıkçası. 

Sonra Lambda Derneğine geçtik. Pazar günü yapılacak olan yürüyüş için hazırlık yapıyorlardı. Lolipoplar, stickerlar, bayraklar, pankartlar vs. ortam sıcakkanlı kapıdan içerisi giren yardım lazım mııı diye bağırıyor ve bir şeylerin ucundan tutuyor. Kimisi çay isteyen kimisi su isteyen var mııı diye bağırıyor falan güzel bir imece var niye geldin kimsin diye soran yok ötekileştirmenin Ö sü bile yok ki olması da oldukça saçma ve abes olurdu zaten. İçerisi hafif bunaltıcı falan olunca ben pek suya sabuna dokunmadan kapının önüne çıktım benle birlikte petrik ve irisboy'da çıktı. Petrikciğimin rehberliğinde cihangire doğru yöneldik...

devam edecek...


off yazarken yoruldum siz okurken yorulmayın diye burada kesiyorum devamı ve yürüyüş yarın :D hayır biraz daha abartsam dakika dakika ne yaşadığımızı yazıcam hee ahahaha

devamı için tıkla ==>
Ogaybende Blog Yazarı

36 yorum:

  1. Yok ben dakika dakika yazmanı istiyorum açıkçası :D hahahah

    devamını bekliyorum merakla ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç haberimiz olmasın di mi? huh!

      Sil
    2. ya dakikası dakikasına anlat her şeyi bilmek istiyorum :) İnşallah ilerki senelerde bende gelicem yürüyüşlere :)

      Sil
    3. Sevgili bay tırtıl size ulaşmaya çalıştım, ama siz hiç geri dönmediniz ki.. sanırım bir süre uzak kaldın ;)

      Sil
    4. Evet maalesef, haziran ayında doğru dürüst istanbul'da bile kalamadım. Glecek sefere inşallah.

      Sil
  2. Adimi bi yerde gecmesine kizzacaktim ki benimle sezon finali vermissin, bu hareketin hosuma gitti ;) acaba yatak maceralarimizda neler anlatacaksin meraklandim

    YanıtlaSil
  3. @@Kaancım yazıcam yarın pc başına geçeyim :)

    @nick smorty; demek bloglarımızı okumuyorsun :O :))

    @gayimnevar; valla dakikası dakikasına gibi oldu zaten :D seni de bekliyoruz tabii

    @petrikcim; bekle canım hahah :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okumamak değil aslında, özel durumlar. :(

      Sil
  4. Kahvemi aldım oturdum bilgisayarın başına dedim ooh sonunda biri ayrıntılara girdi diye ama ben daha fazlasını istiyorum ya :D Kaan'ın dediği gibi dakika dakika istiyoruz :P :D

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel yazdıkça yazmışsın. Beraberce yolculuktan biz de çok memnun kaldık. Pride'da buluşabilmek dilerdim. En kısa zamanda tekrar zevkli yolculuklarda görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla pride'da görüşememek büyük bir talihsizlik oldu :// Ramazan bitmeden iftara gelicem ama :))

      Sil
    2. valla pride'da görüşememek büyük bir talihsizlik oldu :// Ramazan bitmeden iftara gelicem ama :))

      Sil
  6. hmmm yani biraz şeyy.. :/

    Ehehehh iyiydi iyi, ayrıntı geçmen güzel olmuş. Diğer postunda ayrıntının kitabını yeniden yazmanı bekliyorum efenim :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lütfen biraz şeyy ve sonrasındaki 3 noktayı açalım yoksa devam falan yok :O ahahah

      Sil
    2. orada espri yapmıştım :D yazın gayet güzel ve detayı bol maşallah :D

      Sil
    3. biliyorum canım takılıyorum sadece :)

      Sil
  7. yaa en heyecanlı yerinde dank diye bitmiş ama :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah sen olayı bire bir yaşayan birisi olarak neler olduğunu biliyorsun zaten :D

      Sil
  8. Bana da lazım şöyle bir arkadaş grubu ya :(

    İstanbuldayım kös kös oturmaktan başka bir iş yapmıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yapılacak ilk blogger buluşmasına katıl sende :)

      Sil
    2. Ya katılmak istiyorum tabiki de, ama bazı çekincelerim var

      Sil
  9. ahhh o prideta ben de olsaydım şarkısı bana gelsin şu saatte bak yine canımı çektirdiniz yaa..

    devamı filan gelmesin kaldıramiciiiimm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaha sen ballandıra ballandıra yazmıştın ama yürüyüşe katılamayınca acısını nasıl çıkardığını :))

      Sil
    2. dur daha yazacağım dur sen bekle geliyor yakınlarda :)) lezbolarım olmadan asla :)

      Sil
  10. Çok güzel anlatmışsınız; tüm yaşadıklarınız film izler gibi sahne sahne canlandı gözümde ;) devamını merakla bekliyorum.
    Mrs. Jackson

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim efendim :) sizi de aramızda görmek dileğiyle...

      Sil
    2. "O Gay" Bey, benim dövizim dahi hazırdı ama katılmak bu yılda kısmet olmadı ne yazıkki:( Seneye inşallahhh. :)
      Mrs.Jackson

      Sil
  11. baya baya arkası yarın havasında olmuş acaba gelecek bölümde o gay nasıl maceralara atılacak ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) umarım seneye sende aramızda olursun

      Sil
    2. umarım o gay :)
      bir yıl daha iyi bir dem oluşturur sanırım bende. daha rahat ,daha cesur

      Sil
  12. seni gebertirim ulan adama bak yahu benbdort gozle beni yazsin diye bekliyim karsima cikma metiroji uzmanii :):):)

    YanıtlaSil
  13. Kıskançlıktan öldüm bittim :-) çok kıskandım çok :) hatta hafif çatırdamalar duyuyorum kendimde :) iyiki geç okumuşmu yazıyı deyse stajı filan yakar geçerim mod on :) ama yinede kıskandım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D öyleyse gelecek sene için şimdiden planlarını ve ayarlamalarını yap :) yarına çıktık gelecek senesi kaldı zaten :D

      Sil
  14. Bir daha kine bende katılmak istiyorum. Tabi namuslu ev erkeği modumdan çıkıp annemi ikna edebilirsem :P :)

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın