Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Sizden Gelenler > "Aldatılıyorum" WTF?




Selam;

Aşağıdaki soru tumblr hesabımdan 3 parça halinde gelince bende bir araya toparlayıp öyle cevaplayayım dedim. 


"Sinan abi, zengin gösterişli bir ailenin oğluyum. Her şeyin en lüksüne sahibim, her istediğim olur. Ama sürekli bi tartışma halindeyiz ailemle, Bir türlü genelde benden dolayı huzur olmuyo. Sürekli bana bagrış çağrış. Sevdiğim adam desen 28 Ağustos 1. yıl dönümümüz ve ben ilişkimizin ilk gününden beri aldatılıyorum. Buna karşılık verdiğim an yine ben mutsuz ve suçlu oluyorum. Çok emek verdim bu ilişkiye ve bitirmek istemiyorum. 

19 Agustos d.günüm ve yanımda olmicak ve ogün belki yine aldatılcam. 28 agustosta belki ailemle tatilde olucam ve ben onun yanında olamicam 1. yıldönümümüze belki yine aldatılarak giricem. Ben iyi gününde kötü gününde hep yanında olmuşumdur. Maddi manevi hep destek olmuşumdur elimden geldiginin fazlasıyla. Onun yanında olmadıgım birçok günde sürekli gerginlik olur aramızda, Önceden benimle paylaşırdı herseyini sohbet muhabbet ederdik şimdi o da olmaz oldu. Diyorumki elinde sonunda cehenneme gidicem, ben şimdiden gitsem belki burda daha az acı çekmiş olurum. 

Aylardır ne yapıcagımı şaşırmış durumdayım. Çok çaresizim. Kimseyle sorunlarımı paylaşamıyorum, çekilip bi köşeye aglamaktan baska bişey gelmiyo elimden. Tek çare sanırım ölümü beklememem, bir an önce benim ona gitmem. Gercekten birilerinin yardımına ihtiyacım var, gercekten çok yorgunum,paramparcayım.. Böyle bir hayata sahip oldugum için şaşkın durumdayım..."


evet arkadaşımız neden hasta olduğunun farkında ama ısrarla ilaç almak istemiyor. Bir nevi Stockholm Sendromu yaşıyor olsa gerek. 28 Ağustos yeni başlangıçlar için bir miad olabilir. Bence O gün sen bunu terk et bu kadar açık ve net. 

İnsan aldatıldığını ve verdiği emeğin ve sevginin karşılığını alamadığını bile bile neden ısrar eder ki. "ama deli gibi aşığım" olmuyor arkadaşım sen ne zaman "kendinin daha değerli" olduğunu anlarsan o zaman karşındaki de sana değer verir. Şöyle bir deyim vardır ki çoğu zaman aklımın bir köşesinde durur;

"Deveye diken, insana siken yaraşır" - "Kaçan kovalanır"

diye. Evet bunu bildiğimiz halde bundan zevk alıyoruz (eyleme değil anlama odaklan okuyucu :D) Bizi üzen, hor gören, küçük gören ya da takmayan insanlara daha fazla sempati oluyoruz bizi takanlara ise "nasılsa cepte" mihvalinde yaklaşımda bulunuyoruz.

Teen Wolf dizisindeki Stiles'in, Lydia'ya olan aşkı gibi diyelim :)

The Perks Of Being A Wallflower filminde başrol oyuncusu genç ingilizce hocasına şöyle bir soru yöneltiyor cevap ise oldukça çarpıcı;

- Bay Anderson
- Size bir şey sorabilir miyim?
- Olur
- İyiler neden kötülerle çıkmayı tercih eder?
- Özel birinden mi bahsediyoruz?
- Hak ettiğimiz aşkı kabulleniriz
- Daha iyisini hak ettiklerini anlamalarını sağlayabilir miyiz?
- Deneyebiliriz.

yukarıdaki dialogtan da anlaşılacağı üzere kahramanımız bir kızı seviyor ona hak ettiği değeri veriyor falan ama platonik kalıyor zira kız bir başka erkeği seviyor ama erkek kızı aynı yukarıdakine benzer bir mantıkla kullanıyor elimin altında bulunsun vari. Bunun üzerine böyle bir konuşma geçiyor öğretmen ile seven çocuk arasında.

Buradan nereye bağlayacağım == > O senin O'na olan aşkını hak etmiyor ;)

2. paragraf da maddi - manevi destek olmuşumdur diyorsun ki seni kullandığı bariz ortada. Eninde sonunda cehenneme gideceğini nereden öğrendin adres ver biz de sorgulatalım bakalım bizi neyin beklediğini :P bu tarz düşünceleri bırak lütfen. Hele ki intiharı düşünüyor olman bile asla kabul edilemez bu konu hakkındaki düşüncelerimi sağ taraftaki etiketlerden intihar yazana tıklayarak okuyabilirsin. 

Sana tek tavsiyem her şeyden önce 

kendine değer ver ve kendi kıymetini bil...
Ogaybende Blog Yazarı

17 yorum:

  1. ay adam çocuğun resmen parasına.. Pis zampara. Püüüü gebersin lağım çukurlarında inşallah. Yularını baştan bağlayacaksın böylesi gibilerinin, bir aldatılış, bir söz tutmada koyacaksın postayı, baştan konuşacaksın ki oldu mu tam olsun, olmuyorsa da acı çekmeyesin. Karşı tarafın aklı karışıksa da bırak acı çeksin, kendine gelir böylece.

    YanıtlaSil
  2. Sinan Bey cevabınıza bayıldım benzer şeyler yaşayan bir kız arkadaşım var postun cevap verdiğiniz kısmını izniniz olursa alıntılayıp kendisine msj atmak isterim???
    Birde bahsettiğiniz filmdeki gay karakter (Ezra Miller)kendisi benimki olur bilgilendireyim dedim ;)
    Mrs. Jackson

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa izin ne demek efendim istediğiniz kısmı alabilirsiniz. Sorun olursa mail atın ben size oradan yollarım yazının tamamını

      Sil
  3. Allah ın işine bak ki böle bir karış kadar yazdıydım. bilgisayarın şarzı bitti. aç kapa derken yazılanlar gitti tabi :)

    o gay çok güzel demişsin abi. arkadaşın bir an önce yeni sulara yelken açması ya da buna hazırlık yapması gerekiyor. umarım mutlu olur.

    bu arada giriş resmi 10 üzerinden 32 o derece yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa böyle riskli durumlarda yorum mu yazılırmış :D bundan sonra full şarjlı okuyunuz blogumu reca edicem :D (full dedim de üniversitedeki edebiyat hocamız bu ve benzeri yabancı kelimelerden ve kullanılmasından nefret ederdi)

      resim notlamasını da sevdim :D

      Sil
  4. emma : "neden ben, ve sevdiğim herkes bize hiçmişiz gibi davranan adamlara tutuluyoruz?"
    logan : "hak ettiğimizi düşündüğümüz aşkı kabulleniriz"

    annemin ölümünden sonra beni ağlatan nadir karelerden biriydi (: arkadaşa filmi izlemesini önerseymişsin keşke, bu kadar yazmana bile gerek kalmazdı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dutcum nerelerdesin sen?

      Sanırım bu cevabı okursa filmi merak edip izleyecektir kendisi.

      Sil
    2. Annenizi kaybedeli ne kadar zaman oldu bilmiyorum ama yorumunuz benim gözlerimi doldurdu. Allah annenize rahmet eylesin size de sabır ve metanet versin inş. :(
      Mrs. Jackson

      Sil
  5. Çoktan bitmiş bir ilişkinin hala devam ettiğine inanmak en kolayıdır aslında..
    Sanırım bu kardeşimiz de kolay yolu seçmiş ve kendini bu ilişkinin hala sürdüğüne inandırmış.. Ama zararın neresinden dönülse kardır..
    Acilen gerçeklerle yüzleşip bu işkenceye bir son vermeli..
    Sen zaten en mantıklı şekilde cavaplamışsın, tebrikler..

    Bir Gay ;)

    YanıtlaSil
  6. Ben dayanamicam Allah onu Kahretsin..Bu gibi şeylere dayanamıyorum kusura bakmayın..Buna benzer bir olayı dahaa 3-4 hafta önce yaşamış birisi olarak kov gitsin hayatından diyorum..Bak ben öyle yaptım şuan ne kadar da huzurluyum..Senin adına şuan çok üzgünüm fakat aldatıldığını anladığın anda bırakmalıydın hatta bende öyle yapmalıydım ama yapmadım..senin gibi savaş verdim kendimi küçük düşürdüm yalvardım yakardım,gururumu ayaklar altına serdim..Peki sorarmısın bana bütün bunlara değer bir insanmıydı ?? Hayır kesinlikle..İlişkinin bitmemesini her ne kadar istesende canımm bittiği zaman daha mutlu olduğunu görüceksin..Senin benim gibi insanların böyle insanlara ihtiyacı yok..Öldüğün zaman herkesin kıymetini anlayacağını düşünüyorsundur büyük ihtimalle ama ailenden başkası bunu yapmayacaktır..Lütfen okuyorsan benim dediğimi dinle ve sil hayatından içini rahatlatacaksa da ''s*ktir gittt'' de..emin ol daha huzurlu olacaksın..Sinan'cım senide tebrik ediyorum bu güzel cevabından ötürü :) Çok uzun konuştum birikmiş demek ki :)

    YanıtlaSil
  7. Boyle firsatcilara yol vermeyecen anam -,- arkadasim sen bu cocuktan ayril, sinan abi klavyene saglik ne diyim no comment :D

    YanıtlaSil
  8. Ilk gunden beri aldatildigini bilip nasil surdurebildin? Sasirtici

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın