Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Lan olm bak git



Selam;

Forograftan da gördüğünüz üzere askere gitmeden bir hatıra fotoğrafı çektireyim dedim :D girişte de b fotoyu vercem zaten (sonra direk eve posta lol) 

Sonunda geldi çattı haftaya birliğime teslim oluyorum umarım sorunsuz bir askerlik geçirir gelirim darısı gitmeyenlerin başına artık :) iş yeri izin vs hallettim yarında çalışıcam ondan sonra başlasın hazırlıklar. Gitmeden bir görüneyim dedim size son bir lol serisi ile :/


Fazla hoplayıp zıplamadan (beklenmedik sonuçlar çıkabilir :D) bitiricem fırsat buldukça bilgi veririm. Gitmeden pek değerli abim ev oğlanından gerekli ön bilgileri aldım (yerseniz) benim yaptığım gibi duş sırasında sabununu falan düşürme hoş ben yanlışlıkla düşürmüş gibi yaptım sonrasını hatırlamıyorum ama pişman oldum falan dedi (o.O)


xcoach ablamızın da buna paralel önerileri var tabi. Duş almaya giderken peştemal sarında git sonra ortalık yerde peştemalini düşür gibi bir şeyler dedi ama askeriye ile hamam fantazilerini bir birine karıştırmış olabileceğini düşünüp pek itibar etmedim


yapılacak olan yemin törenine kadar bol bol yürüyüş yapacaksınız saat 9 gibi yat komutu geldiğinde ben yatamam o saatte ohoo demeyin kafanızı koymanızla uyumanız bir olacaktır diyen de var tabisi.


birliğe teslim olurken bir sürü maddeden oluşan bir kağıt imzalatıyorlarmış içinde oldukça absürt maddeler de varmış. Örneğin sabuna basıp kayıp düşmeyeceğim, prizlere metal bir şey sokmayacağım, ranzadan düşmeyeceğim vb gibi lol


yatak düzeni çok önemli deniyor hatta çarşaf üstünde metal para sektirilecek kadar çarşafın gerginliği olacak diyen bilem var :P


aslında ilgili maddelere gülsek bile Ülkenin 4 bir tarafından her çeşit insan geliyor, safı, cahili, okumuşu vs. ama herkes eşit olarak kabul edildiğinden ve bireysel değil toplu olarak sorumlu olduğumuzdan dolayı bu tarz maddelerin olması mantıklı zira o evraka giren her türlü madde daha önceden yaşanan olaylar sonucu eklenmiş.


Askerdeki 3K kuralı neymiş ==> Karışma, Kaytarma, Konuşma (o.O) kısacası mal ol :D


evet bu kadar gitmeden sizi baydığım için son olarak ne diyoruz :D

Oğlum bak git :P


bir rivayete göre kalacağımız odalar bu şekilde olacakmış ve sabah kontrolleri ve iştiması da bu şekilmiş ahahah (ben bile yemedim :D)


beni özleyin lan hıh
Ogaybende Blog Yazarı

24 yorum:

  1. ay inşallah biran önce kadın kimliği alırım yoksa askerlik maskerlik aman yarabbi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi canım :) umarım her şey istediğin gibi olur ;)

      Sil
    2. amin kuzuş :( o kadar erkeğin arasında bir kadın olarak katlanamam yani. Ayh!

      Sil
  2. OHAA ASKERLİK HA. hayırlı teskereler mi deniyodu :D inş zorluk çekmessin ya ama gitmeni takdir ettim

    YanıtlaSil
  3. Moraliniz yüksek, keyfiniz yerinde, kaygınız azalmış gibi geldi bana; bunlar sürecin hiç de düşünüldüğü kadar sıkıntılı olmayacağına işaret bence. :) Su gibi gidip güzel anılarla birlikte su gibi dönün inşallah. Buradan paylaşacaklarınızı ilgiyle bekliyoruz bilginize.
    Mrs. Jackson

    Not: Post öylesine eğlenceli ve güzel ki kaç kez okudum bilmiyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah teşekkür ederim efendim bu motivasyona yorumlarınızla katkı veriyorsunuz sizlerde ;) tekrar tekrar görüşmek üzere

      Sil
  4. melis not et; ogey amcan aranacak, öncelikle hala ev oğlanı ve üstüne üstlük "abi" dediği için carlanacak, sonra gerekli bilgiler verilecek ve hayırlı teskereler dilenecek.

    unutma dedim. -_-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. - melis tekrar not al yavrum
      - aman o gaycim onun not al dediğine bakma hı hı diyorum alıyor gibi yapıyorum sonra unutuyor zaten alzhaymır hapını verip hemen geliyorum
      - (o.O) neyse sen yine de not al kızım şimcik ev oğlanından eso besoya evrilirken bize mi sordu hıı? ben her şeyi diyebilirim + teşekkür ederim ++ dün telefona bakamadım +++ ben arıcam gün içinde

      Sil
  5. Gitmeden yaptığın o loool serisi ile kendini daha da özleticeksin. Umarım pek sorun çıkmaz inş karşına/yanına güzel insanlar gelir. Çabuk gidip bool yazılarla gelmen dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  6. O zaman ben de iki tavsiyede bulunayım :)

    Birincisi; Kışlanın kapısından girerken bu yaşına kadar sahip olduğun kişiliğini, kimliğini, karaketerini, seni sen yapan her şeyi, hepsini üzerinden çıkarıp girişteki askıya as, sana verecekleri üniformayı giy ve artık sadece bir asker olduğunu düşün..
    İçeride yaşayacağın mantıksız/saçma şeylerin, sana yaptırmak isteyecekleri her şeyin, başına gelebilecek olası küfür, hakaret vb. gibi şeylerin doğrudan sana değil, sadece üzerindeki üniformaya yapıldığını düşün.. Çünkü aslında içerideki kişi sen değilsin, Ordunun bir neferi.. Bırak istediklerini söylesinler, istediklerini yapsınlar/yaptırsınlar.. Hiç bir şeyi kişisel algılama. Senin orada bir tek asli görevin var, sayılı günleri bitirip geri dönmek :)
    Sonuçta sayılı günler bitecek, üzerindeki üniformayı çıkarıp girişteki askıya bıraktığın kişiliğini, kimliğini ve karakterini yeniden üzerine giyinip sivil hayata kaldığın yerden, hiç değişmeden devam edebilirsin..

    İkincisi de; herkesle samimi ol, ama hiç kimseye güvenme..


    Askerlik maceralarını ve anılarını anlatacağın yazılarını merakla bekliyoruz.
    Eminim aylarca süren bir yazı dizisi çıkaracak kadar malzemeyle döneceksin ordan :))
    Güle güle git, güle güle dön ;)

    YanıtlaSil
  7. Askerlik ya en istemediğim şeylerden biri.Umarım kolay geçer.İyi Şanslar :)

    YanıtlaSil
  8. su gibi git su gibi gel azizim

    YanıtlaSil
  9. Hmmm. Geçen düşündüm de ben gidip geleli olmuş bayağı. Hatta o zaman daha yeni sevgili yapmıştım, bırakıp gitmiştim ne koymuştu :)

    Biraz özetlemeye çalışayım:
    İlk gece bir karış ötemde adını dahi bilmediğim biri uyuyordu. Doğru dürüst uyuyamamıştım bile. Bu tip "çüş yaa" dedirtecek (bana öyle dedirtmişti) durumlara hazırlıklı ol. İlk ay bol bol yürüyeceksin, bu da doğru tespit.

    3K dedikleri şey gibi bir tavsiyem olacaktı. Çok önde olma, en arkaya da kalma. Ortalama, vasat, söyleneni yapabilecek, söylenmeden bi şey yapmayacak birisi olmak en iyisi.

    Askeriyenin bir mantığı yok zırvalığına gül geç. Çünkü askeriyenin kendi mantığı var ki yorumlardan birisinde "kişiliğini bırak, üniformanı giy" şeklinde özetlenmiş. Oranın mantığını kafanda algılarsan kendini sıkıntıya sokmazsın.

    Samimi ol, kimseye güvenme lafı da bence uygun.

    Kısa dönem gidiyorsan izin kullanma (sanırım kısa dönem). Dönüşte o bir kaç gün sana eziyet gibi gelebilir.

    Günlerini sayma derim ben :)

    Komutanlar öcü değildir, onlar da insandır. Bir miktar samimiyet kurabilirsen eğer, faydalı olabilir (işine gelenlerle :)

    Saygılar.

    NOT: Sevgilim vardı, bir maceram olmadı :)

    YanıtlaSil
  10. bol şanslar diliyorum allah kolaylık versin.
    bu arada gifler harbiden cok iyi amkslfghdashf

    YanıtlaSil
  11. Ayyyyy o gay bendecim askere mi gidiyomuşşşş. Ay işin zor valla. Neyse sayılı gün. çabuk geçer inşallah. not: Son fotodaki gibi asker bulursan bi tanede bana getir. öptüm

    YanıtlaSil
  12. Yazılarınızı ara ara takip ediyordum. Oldukça keyifli oluyor sizin klavyenizden çıkanları okumak. Umarım çok sıkıntı çekmezsiniz askerlikte. Ve sağ salim bitirip dönersiniz:)

    YanıtlaSil
  13. Askerlik guzel tavsiye ederim hayirli tezkereler

    YanıtlaSil
  14. ranzalar da mümkünse altı tercih et; ben üst kattan kıç üstü düşmüştüm uykumda... iki yıldızlıdan aşağısına pas verme ;) hadi hayırlısıyla git gel ^^

    YanıtlaSil
  15. senin o abla diyen ağzını muallaya yırttırırım cybers :P


    çabuk git gel, özletme kendini bebişim. seviyoruz seni.

    xoxo

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın