Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

4. Yılımızı da Doldurduk



Selam;

9 Aralık 2010 yılında yazmaya başladığım blogum bugün 4. yılını doldurmuş bulunmakta. Geriye dönüp her sene yıldönümünü kutlamak için açmış olduğum başlıklara baktım da o zamanlar yazıpta artık neler yaptığından bi haber olduğumuz, bi'adam, operadakikazulet, bisexie, patrik, karakedi, odtülü, düşünceli, kaldırım, rocco, pistis, haplo, fatih amorf, miss maria, simple present gay, chal chene, bidi, bildiğin dut, ımtrak gibi blogger arkadaşlarımız artık yazmıyorlar. 

Blog istatistiklerine değinecek olursam da;

Bu 4 yıllık zaman zarfında Hamam Sefası yazıldığı günden beri liste başı olmaktan kurtulamadı. Hayır hamam da o duvar senin bu duvar benim bilemedin şu kurna başı onun bu göbek taşı diğerinin gibi bir olayımız olsa neyse :D takip eden başlıklar ise; aktif ve pasif olma sorunsalı, arkadaşımın gay olduğunu nasıl anlarsın, arkadaşımla ilişkiye girdim pişmanım (enemm başlıkla benim bir alakam yok :D), penis boyu nasıl ölçülür. İlk 5 i bunlar çekiyor.

Maalesef penis, ilişki, cinsellik gibi konular daha fazla okunuyor ve ilgi çekiyor. Buna karşın aids gibi başlıkların okunma oranı düşük. Gasp gibi eşcinsellerin düşebileceği tehlikeleri anlatan yazılar ve yaşanmış olaylara ait başlıklarda öyle. (buradan daha çok cinsellik paylaşmam gerektiği ortaya çıkıyor :D bir dahaki konumuz anal ilişki, oral sex, anal temizlik, kamasutra ve pozisyonlar ahahaha) (bir ara ele alıcam şaka değil o.O)

Ülke olarakta Türkiye'den sonra en yakın takipçi ABD ve Rusya. Almanya 4. sırada iken Azerbaycan Endonezya'dan sonra  8. sırayı paylaşıyor. Hindistan - Çin ve Irak bile ziyaretçi yollamış :D

Şimdiye kadar sizlerle 280 tane yayın paylaşımında bulunmuşum. Blogla birlikte twitter ve tumblr'da aktif olarak paylaşımlarıma devam ettim.

Sonuç olarak; 

Ziyaretçi, takipçi, yorumcu, geçiyordum uğradımcı, bu ne diyor lancı vs gibi blogumu ziyaret eden herkese teşekkür ederim.

Pastayı yollayan okuyucum, model olarak kendimi kullandım sen pastayı ye akşam üstü de beni yersfafasdfg öhüm ne diyordum evet pasta dan yemek isteyenler şöyle yamacıma doğru gelsin :D


Ogaybende Blog Yazarı

46 yorum:

  1. blogunun 4. yılı kutlu olsun. ^_^ gerçekten baya olmuş ya şaka maka 4 yıl uzun zaman istikrarlı bir şekilde devam etmişsin sende.

    YanıtlaSil
  2. sex satar. :D

    hayırlı olsun hemşiğre.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır bir gelirimiz olsa neyse seks satsın da öyle bir beklentimizde yok buradan ;)

      Sil
  3. Okuya okuya yazmaya karar verdim ben de 1 sene evvel.
    Blog yazmakta aslında özel olan bir şey yok.
    Herkes aklına geleni yazabilir.
    Ama önemli olan aynı istikrarla uzun vadede yazabilmek.
    Pek çok LGBTİ temalı blog var ama senin de dediğin gibi bir kaç ay heyecanla yazılmış, daha sonra tek satır bir şey eklenmemiş! Hiç vazgeçmeden 4 sene boyunca yazdığın için (özellikle bilgilendirici yazılar için) kendi adıma teşekkür ederim.

    Gay blogger diyince akla ilk gelen 3-4 isimden birisin! Daha nice 4 seneler seni okumak umuduyla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aman efendim teşekkür ederim, sizleri de her daim okumak umuduyla ;)

      Sil
  4. 4. yılın kutlu olsun :) Nice güzel yazılara :)

    YanıtlaSil
  5. Ayy tatlışş 4 yıl olmuş mu? Gerçekten helal olsun diyorum daha nice nice 4 yıllara :) Şekerciğime katılıyorum blog yazmak bir marifet değil önemli olan onu senin gibi sağlıklı ve istikrarlı bir şekilde devam ettirebilmek. Kendinde saymışsın bir zamanlar buralarda cirit atıp artık hiç sesi soluğu çıkmayan o kadar çok insan varki. Ayrıca her konuda yazabiliyor olman ve yazılarının geneline bakıldığında bilgilendirici olması başka bir teşekkür sebebi. Umarım daha uzun uzun 4 yıllar böyle devam edersin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim tatlım, seni de uzun süreler okumak dileğimle :)

      Sil
  6. Heheh üçüncü yılını kutladığın zaman geldi aklıma. Ne çabuk geçti günler yahu. Bu yılında kutlu olsun amca o.O nice yıllara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet 3. yılımı kıtlarkene askerdeydim :O ne çabuk üstünden 1 yıl geçmiş bakın görün günler aylar yıllar akıp gidiyor :// amca mı (o.O) bloguma yaptığın son yorum için teşekkürler (exodyanın sır kayboluşu :P)

      Sil
  7. Kutlu olsun efem :) O değil de milleti pastaya hallendirmeye utanmıyor musun sen! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim efenim, ben sadece gelin pasta yiyelim dedim senin için fesatsa ben napiimmm :D

      Sil
  8. Nice güzel yıllara bebişim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah bebeğim (banu alkan stayl) teşekkür ederim, seni de uzun süreler okumak temennisiyle ;)

      Sil
  9. 4 yaşın kutlu olsun O Veriyor Bende Vereyim :DDDDDD
    ya blog istatistikleri gerçekten ilginç. Bende de bir tangadır aldı başını gitti. Kısa zamanda blogumu iç çamaşırcı olarak değiştiricem :D Anne ve ablalaların tangalarına büyük ilgi var sksksnsjsjs :D

    dur bi daha diyim ya. HEPİ BÖRDEEEEĞĞYYYYY <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yavrum blogunda tangalı resimlerini sergileyip bir gece de kaldırırsan tabi millet hücum eder tekrar aratır falan bana da tesadüfen denk gelmişti :O (çamur at izi kalsın :D) teşekkür ederim vişnecim seni okuduğum ilk günleri hiiç unutmam :D

      Sil
  10. Kimsesizliğimin öyküsünü yazarken rastlaştık seninle , yalnız bir sonbahar akşamıydı . Elimde içemediğim sigaram ve kafamda yalnızlığımın yankısına karışmış intihar sesleriyle , sevgili annem diye başlıyordu mektubum . Devamda edebilirdi aslında , hatta en nihayete erebilirdi . Olmadı , rastlaştık senle o akşam . Kim bilir daha kimler aldı verdiğin selamı ? Kimler okudu seni ? O akşam olduğunuzu gördüm , usulca ve mağrur oluşunuzu gördüm . Olabilmeyi seçmedim belki ama olabiliyormuş dedim , olabiliyormuş lan . İşte bu olabilmeye inandırdın(ız) beni . Sana bütün inandırdıkların adına teşekkür ediyorum , daha çook çook 4 yıllarda buralarda ol :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah gaylangozum duygulandırdın beni iyi ki sende buralardasın her daim de buralarda olman dileklerimle teşekkür ederim canım ;)

      Sil
  11. Dört yıl, dile kolay. Yazılarını nice dört yıllar boyunca okumayı diliyorum. Böyle deyince seni okumaya başladığım ilk zamanları düşündüm. Zaman ne çabuk geçiyor. Samimi ve kendine has üslubuna hayranım. Bir yazını senin yazdığını bilmeden okusam "Bunu Ogay yazmıştır." diyebilirim. Bu yüzden "Ogay tarzı" diye bir şey var desem sanırım yanlış olmaz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim efenim, seni de okuruz umarım nice yıllar, <3

      Sil
  12. nice senelere nice güzel 4+4+4 senelere benimde bloga başlamamda senin yazılarının etkisi büyük ellerine sağlık yazdığın çizdiğin herşey ama herşey için :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim efenim :) sen de uzun soluklu olursun umarım ;)

      Sil
  13. 4 yıl genele baktığımızda iyi bir süre, çok daha uzun bir zaman yazmaya devam etmeni dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nakhar, sen bizlerden daha da eskisin her daim güncel kalman dileklerimle :)

      Sil
  14. işsizlik + çorlamasyon + libido patlamanın yansıması olan bulogunun 4. sene-i devriyesini en içten dileklerimle (altıma doğru ışık hızında 1500) kutlar, kezban geylerimize yol göstereceğin daha nice yıllar dilerim. ah daha dün gibi hatırlarım, sen burada atıp tutmaya başladığında belikleri belinde küçücük bir kız idim... (melis mendil ver kız)

    melis'in de pek çok selamı var, öperiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah yavrum beni nasıl da tanımış işsiz olduğum içün senin yanına gelemedim zaten demi :P yavrum belikleri belimde kızdım demişisn de buradan öncesinden hiç bahsetmemişsin seni hunharca hırpalanmış şekilde bulduğum vakit "beni 40 tas hamam suyu değil teneşir paklar 28. kişiden sonra saymayı bıraktım" diye ağlarken kateralde aldığın eğitimle bu işin nasıl üsturupla yapılacağını öğrendiğin günleri hiç unutmadım. hoş o günlerden hatıra şizofrenlik ve varolmayan bir yardımcı peyfahlamış olsan da biz alıştık.

      teşekkür ederim kuzum, beslemen melis'i de öpücükler (en uzak mesafeden)

      Sil
  15. Nice nice güzel yıllara ve yazılara lol :))

    YanıtlaSil
  16. Birlikte nice yıllara :-) yazılarını bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
  17. Nice güzel yıllaraaaa :) Ergen sayılabilecek dönemlerimde bana yardımlarını unutmadım :) O güzel yazılarını ömrümüzün sonuna kadar okuyabilme dileğiyle :) Nice nice yıllara :)

    YanıtlaSil
  18. Nice güzel, tatlı yıllara :)

    P.S. : benim eski nickim Simple Present Gay'di, ve evet artık yazmıyorum. Sadece yorum atmak için bloggera giriyorum, bi de sizlerle bağı koparmamak için. Benden bu kadarmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :)) evet geçen seneki blogger seneyi devriyesi yazılarında yorumları olupta şu an olmayanları yazmış idim demek o sensin :D öyleyse yorumlarınla bağı koparmaman dileklerimle ;)

      Sil
  19. 4. yılın kutlu olsun ^-^ Valla dört yıl zor iş. Ama sen başarmışsın, tebrikler :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim efenim, elimden geldiğince yazıp çizdim işte :)

      Sil
  20. 4.yılın kutlu olsun. Daha uzun yıllar burada olursun umarım :)

    YanıtlaSil
  21. kutlu olsun :DD bende yeni açtım beklerim blogg :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, senin de uzun soluklu bir blog olmanı dileyeyim öyleyse :)

      Sil
  22. Artık yazmıyorlar dediğin kişiler ne kadar da çok yaaa, sen hepsini sayınca bir anda eskiden buralar hep dutluktu dedim içimden :( üzüldüm, bazılarını bayağı merak ediyormuşum fark ettim..

    Bu arada bi'gay yazmıyor demişsin o ben olmayayım sakın :D yoksa başka birisi mi vardı :D

    Nice güzel senelere diyorum, hep beraber inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet önceki senelerde yazdığım kutlama mesajlarına ve yorumlarına bakarak o kişileri yazdım oldukça fazlalar :/ bi'adam yazacaktım bi'gay yazmışım demek ki sen demesen farkında olmayacağım :D ayrı olarak bir gay vardı di mi bir de?

      Teşekkürler, hep beraber inşaalah Kaancım ;)

      Sil
  23. Nice 4 yıllara sevgili OGBD.

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın