Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Yeni Kan, Bizden Konular




Selam;

Uzun bir süredir "konulu" yazı yazma fırsatım olmuyor (konulu film gibi oldu :P) 

Sebeplerden bazıları;

TİB'in blog adresimi "katalog konular" kapsamında "içerik nedir ne değildir bu ne anlatıyor diye bakmadan" URL ye bakıp çıkarılmış genel bir mahkeme kararı ile URL erişimine kapatması (yurtdışından ve proxy programı ile girilebiliyor hatta hiç kasmaya gerek yok com yerine .ru fr gibi dış ülke uzantılarını yazsak bile açılıyor) fakat bu durum insanın şevkini kırıyor. bu sebeple milleti uğraştırmayayım diye URL adresini değiştirdim. Bu durum günlük trafik olayını baya bi etkiledi. Hoş bilgiye ulaşmak isteyen her halükarda ulaşıyor elbette. ;)

İçerik olarak kişisel olmaktan ziyade genelde hepimizi ilgilendiren, bilgilendiren ve özellikle "apalama" dönemimizde elimizden tutacak "bizim sorduğumuz sorulara cevap verecek yoktu bari sizlerin olsun" mantığı ile eşcinselliğe dair bir çok konuyu bulabileceğiniz şeyleri yazmaya çalıştım. Ki sizlerden gelen geri dönüşlerle de ne kadar doğru bir şey yaptığımızı anlıyorum. Hoş bu arkadaşlar sağolsun tabiri caiz ise "kanları bitlenince" bizler hakkında atıp - tutmaktan geri kalmıyorlar ya yine de sağolsunlar. Sevgiliyi bulan selamı sabahı dahi kesiyor :) lol 

Eskiden günaşırı diğer bloglara ait okunacak bir çok yazı birikirken şimdilerde hafta da 1 düşerse iyi. Gerek blog yazıları gerekse yorumlar azalınca bu da insanın şevkinin kırılmasına sebep olabiliyor.

her neyse böyle bir zamanda bir blogger arkadaşımız bana ulaşarak blogumda misafir yazar olarak yazı yazmak istediğini söyledi. (temelli de kalabilir ne misafiri) Bende seve seve kabul ettim. Peki bu arkadaşımız neden kendi blogunda değil de senin blogunda yazıyor ayh diyenleriniz olabilir. 


- sevgilim oluyorda ondan ahahah demicem tabiii :D

- birincisi yazacağı konular, kapsam ve içerik olarak kişisel blogdan ziyade genel konuları kapsayacağı için,

- ikincisi yazacağı şeyler hakkında birilerinin yanlış düşünceye ve yanlış anlamalara kapılmasından çekindiği için, 

- üçüncüsü kendi blogundan ziyade başka blogta daha rahat yazabileceği için (konular gereği)

- dördüncüsü ve son olanı gerek okul, gerek özel yaşamı nedeniyle kendi bloguna yeterli zamanı ayıramadığı ve bir süredir yazmadığı için aktif ve faal olan ayrıca değineceği konular konusunda daha fazla trafik alan ve daha fazla kişiye ulaşacağını düşündüğünden dolayı bu blogu seçmesi

son olarak ise elbette seçtiği kişinin ogaybende olması öhüm ne diyorduk evet konularımız ise,

- anal seks

- oral seks

- cinsel birliktelik esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar

- cinsel birliktelik esnasında dikkat edilmesi ve doğabilecek sağlık sorunları

vb. gibi gibi


yazı dizisi serileri için ilk yazı Cuma günü,

sevgili dut ' a hoşgeldin diyorum...


Ogaybende Blog Yazarı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaz yaz için de kalmasın