Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Kardan Adam!


  Kardan da olsa adam gibi adam;

Artık eskisi gibi hele benim okul yıllarımdaki gibi okulları bir haftalık tatil ettirecek kadar güzellikte kar yağmaz oldu mevsimler değişti falan. İlk kar yağdığında da yazmıştım zaten oley kar diye eh o da aralık ayında imiş tarihine baktım da.

Velhasılı uzun bir aradan sonra yine güzel bir kar yağışı ile karşı karşıyayız fırsat bu fırsat ben de kendimi attım dışarı ve kardan adam yaptım:) bugün oynadın oynadın yarından sonra dona çekeceğinden dolayı kar eğlenceden çok bir işkenceye dönecek çünkü.

Her neyse asıl bahsetmek istediğim ise yaptığım kardan adamın akibeti; nasıl olduysa akşama kadar sapa sağlam kaldı saat 23:00 sıralaırı falan dışardan gelen gürültülerden dolayı pencereden bakma isteğim uyandı. 6-7 kişilik insanımsı topluluk birbirlerine kar topu atıyorlar falan kendilerince eğleniyorlar dur bakalım benim kardan adamıma sıra ne zaman gelecek diye beklemeye koyuldum. Çok geçmeden bu insanımsı topluluk kardan adamımı fark edip ona kar topu atmaya başladılar pencereyi açıp "hoopp hişşt laynnn" diye bağırayım diye aklımdan geçirdim ama kime bağıracaksın acaba bu insan görünümlü varlıklar benim dilimden anlar mı ki diye düşünüp vazgeçtim.

Sonuç; aralarından bir dallama koşup bir tekme ile kardan adamı yıktı. Kendinden daha bir adam görünümünde olunca çekemedi zaar. Onun yaşayacağı orgazmda o kadar olur ancak. Asıl korkuncu ise bu olay beni psikopata bağladı :) ciddi ciddi çıkıp tekrar kardan adam yapmayı aklımdan geçirdim ama bi farkla...

Bu sefer araçlar park yapmasın diye hazırlanan içi beton dolu teneke ve levhasını karla kaplayıp kardan adam süsü vermek ve tekmelediğinde kardan adam yerine ayağını kırması olayı ya da çivili tahtalar yerleştirip kenarlarına üstünü hafiften karla kaplamak.

Nası olur süper olurdu di mi? Kardan adama bile tahammülü olmayanlara bir ders olurdu hiç olmazsa...
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

2 yorum:

  1. orası neresi merak ettim? bazen arpayı fazla kaçıranlar böyle şeyler yapabiliyorlar; kardan adam yıkar, kumdan kaleyi bozar, iskambil kağıtlarından yaptığın evi üfler... deliyle deli olma!

    YanıtlaSil
  2. sayfamdaki son yorumuna bakar mısın? seni orada bi sürpriz bekliyor.

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın