Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Yazdımda Geldim; (MİM)



Öncelikle resmin orijinali böyle değil ben sansürledim :) 

Bu konuda yazmak istiyordum fakat mim yapmaya karar verdim daha eğlenci olur diye düşündüm.

Gelelim MİM in konusuna; bu mimde ne oluyor yahu sağda solda görüyorum çözemedim amaç nedir yani diye soranlar varsa hemen cevaplayayım.

- Yazacak konu yoktur ne yapsak lem derken ortaya bi mim sallanır ya da

- Ulen yazıyoruzda bizi takip eden var mı acaba bi mim patlatayım bi kaç kişiye de paslayayım eğer  kaparlarsa beni okuyorlardır ya da

- Yaw şu blogger pek güzel yazıyor her gün okumasam yapamıyorum nasıl yanaşsak acaba herif beni de takip ediyo en iyisi bi mim patlatıp bir de ona pasladık mı ilk adımı attık gerisi gelir ya da

- Valla çok kafama takılıyor ben böyle düşünüyorum millet ne düşünüyo

gibi soru ve cevaplarınız varsa doğru yerdesiniz bi MİM de siz patlatın :) (içim fesat mim görünce benim aklıma bunlar geliyor :)

Neyse ben de google’dan ne yazdılarda sizi buldular ya da yanlışlıkla uğradılar diye merak ettim hani benimkine bakıyorum da google ile arananlara hayret ediyorum kişinin o anki psikolojisi nedir die :)

Bilenler biliyorlardır Kumanda Panelinde İstatistikler var oradan Trafik Kaynakları Tümü dediğiniz zaman “google’a ne yazdılarda geldiler” i görürsünüz işte benimkiler.
_______

 gay arkadaş telefonları

bu arkadaş kesin 0900 lü zamanları yaşamış görmüş geçirmiş birisi, netten gay arkadaş telefonları arıyor :) millet daha doğru düzgün out olamamış bir de telefon numarası saçacak ortalığa lol

hamam gay, gay hamamları, hamamda gay sikmek isteyenler

lol ne kadar açık sözlüler kafadan dalmışlar olaya. Birisi azmış gay hamamı arıyor yana döne, diğeri de hamama gidecek önceden hazırlık yapıyor google bu iki kişiyi buluştursa ya işte :))))

oyle bir gecer zamanki

hahaha sen nasıl düştün yahu buraya :)))))

ankara gay homo teli

lol gay arkadaş telefonları gibi oldu bu da. Lakin kişi şansa bırakmamış işi homo, gay, gey, erkekerkeğe falan yazsa daha çok sonua ulaşırdı :))

gay penisi

hayır en ilginci de bu “gay penisi” ne mana yani gaylerin penisi daha mı farklı oluyor :)

son olarak en çok okunan yazım ise;


Daha var ama en ilginçleri bu kadardı, eğer cevaplamak isteyenler olursa istedikleri gibi çekip çevirebilirler mim’i ben de bi kaç kişi yazayım adettendir :) (Yorumlayanlar penceresi açılır ve seçilir :))

Karakedi, Frozennfire, (siz ikiniz ne zamandır yazmıyorsunuz alın size konu), Serhat (sıra sende :)))
O Gay; Ben de... Blog Yazarı

5 yorum:

  1. lol
    ben arama kelimelerine baktım "birşey yok" diyecekken "tümü" ne tıklayınca herşey önüme serildi. zaten ben bu arama kelimelerinden haz etmediğim için google aramalarına sayfamı kapamıştım; çoğunluk demet akalın fanları idi, tırstım ben de aramalara kapadım. keyword'leri paylaşırım bir ara :). iyi ki de kapamışım bi de akıllılarla(!) uğraşamam...

    YanıtlaSil
  2. Bende hiçbirşey çıkmadı :D Ama kitle'ye bakarsam dünyada ki bütün tarayıcıları öğrendim diyebilirim :D


    Ve en çok güldüğüm yer "öyle bir geçer zaman ki" hahahaha :D
    Yazıların süperler ya :D

    YanıtlaSil
  3. @karakedi; sen blogu genel okuyucuya da kapamışsın :) önceden uyarıyor "akıllı ol içerde karşına ne çıkacak bilmiyosun yine de kabul ediyomusun" :)) benimde bi uyarı koyma zamanım geldi sanırsam :)

    @Frozenn; teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. şu arifin golünü ararken bunu buldum espisisi olmuş öyle bi geçer zaman ki güldüm

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın