Bu site yetişkinlere yönelik bilgiler içermektedir. 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

Yolun Yarısına Ne Kaldı...



Ne demiş şair Cahit Sıtkı Tarancı;

Yaş otuz beş! yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.

Dante’ de; İlahi Komedya adlı eserinde, Cehennemin ilk dizesine; “hayat yolculuğumuzun ortasında kendimi karanlık bir ormanda buldum” diyerek başlıyor idi.  O’nun da yaşı 35 iken.

         Küçükken kaça gidiyorsun diye soranlara gururla “biye gidiyoyum” ile başlayıp sırası ile 5. sınıf, orta 1, orta 3, lise 1 ve lise son sınıflarda olmanın hazzını yaşayarak büyümek, büyük olduğunu karşındakine göstermek ile başlayan büyüme serüveni en nihayetinde üniversite yıllarında doruğa ulaşıyordu. Birisinden büyük olmanın hazzı tartışılmaz yaşanır geliyordu. O duyguyu eminim hepimiz biliyoruzdur tarfi mümkün değil.

        Nihayet üniversite; su gibi akıp geçen üniversite günlerinin ve yıllarının ardından hayatında mutlaka yaşanılası anlar, fırsat verseler tekrar geri döneceğin yıllara günlere arkadaşlıklara dostluklara ve yaşanmışlıklara bırakıyordu kendini. Özlemle anacağın hep o günlerde kalmak isteyeceğin yıllara.

        Genelde kadınların yaş takıntısı vardır derler ama sanırım biz gaylerinde yaş takıntısı var. Her yaşın kendine has güzelliği var olayı ise koca bir safsata :)) 29 yaşına kilitlenip her 3 yılda ya da bilemedin 5 yılda bir 1 yaş daha atabilirsin yaş hanene :))

         Doğum günlerini ya da yılbaşlarını neden kutlarlar, kutlarız  anlamam “heyoo 1 yaş daha yaşlandımmmm” mıdır olay :) 

         Velhasılı yolun yarısına 5-6 yıl kalmışken şimdiden etekler tutuştu yani :))

O Gay; Ben de... Blog Yazarı

5 yorum:

  1. ben küsüratları bilem sayıyorum; 29,71 (yazıyla yirmidokuztamyüzdeyetmişbir). maksat muhabbet, eğlence, gırgır, şamata olsun diye kutlanıyor zaten...

    YanıtlaSil
  2. benim jeton bazen düşmeyebiliyo, nice senelere...
    ;)

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler :) bende 29 dan gün alıyorum die teselli ediyorum kendimi :)))

    YanıtlaSil
  4. yaşlandın, her daim benden yaşlı olacaksın ve her daim bu konuda sana şok atacağımdır.

    mutlu yıllar adam, bir de buradan kutlayayım. :)

    YanıtlaSil
  5. Hayatımda 1 defa doğum günü kutlamışımdır heralde :D O da çocukken. Dediğine katılıyorum. Niye kutlanır ki ? İnsanlar yaşlanmaktan, sona yaklaşmaktan zevk alıyor olmalı :D

    YanıtlaSil

Yaz yaz için de kalmasın